Hakkımızda

Bilimsi Terapi Merkezi, akademik bilgileri klinik ortama taşımayı amaçlayan bir merkezdir. Bilim ile klinik ortamı Dil - Konuşma ve Ergoterapi alanında Samsun Atakum'da birleştirdik. Dil ve konuşma terapisi hizmetleri arasında, tüm yaştan bireylerin dil, konuşma, iletişim, ses ve yutma problemlerini giderirken, ergoterapi alanında ise duyu bütünleme, hiperaktivite, beslenme ve motor beceriler üzerine hizmet vermekteyiz.
daha fazla Hakkımızda

Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak No:2/13, Atakum 55200
  • Diğer (İade)

Y

6 yaşındaki oğlum harflerin büyük bir kısmını çıkartamıyordu.Hilal Hanım yaklaşık 1 yıldır oğlumla ilgilendi kendisinin tecrübesi,ilgisi ve disiplini sayesinde oğlum artık son harflere geçti ve harfleri doğru bir şekilde söyleyebiliyor. Hilal Hanım alanında donanımlı ve çocuk ruhundan anlayan çok başarılı bir terapist.

• Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Fonolojik Bozukluk Terapisi  •

Onur hocamı iyiki tanımışız beyin kanaması sonrası hastamız yutkunma refleksini kaybetti trakeostomi takıldı onur beyin sayesinde trakeostomi den hastamız kurtuldu tedavimize devam ediyoruz iyiki varsınız hocam

• Uzm. Dkt. Onur Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

Onur beye 1 aydır gidiyoruz. Çocuğum duygularını ifade etmeye sözcüklere dökmeye başladı. Çok mutlu oldum. Çocuğum 1 kelimesi bile dünyalara bedeldi. Onur bey iyi varsınız.

K

Samsun’da dil terapisti arayışı içerisindeyken kendi araştırmalarım sonucu Bilimsi ve Hilal Hanım’ı buldum. Sürecin başında 5 yaşında olan kızın alfabedeki harflerin yarısından fazlasını doğru telaffuz edemezken 1 yıl olmadan tüm harfleri doğru bir şekilde çıkarmaya başladı. Daha ilk dersten Hilal Hanım’ın gayreti ve ilgisi ile ilk harfi söylemişti bile. Kızım, Hilal Hanım’ın sevgisini ve ilgisini anlamış olacak ki terapilere istekli ve mutlu bir şekilde gitti. Sadece kızıma karşı değil bize karşı da çok nazik ve ilgiliydi. Ebeveyn olarak yapmamız gerekenleri terapi sonunda ayrıntılı bir şekilde anlatıp bizi de bilgilendirdi. Etrafımda aynı sorunları yaşayanlara hiç düşünmeden Bilimsi’yi ve Hilal Hanım’ı öneriyorum.

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva

Bu güzel yorumunuz için teşekkür ederim birlikte harika bir süreç yönettik ve 1. Sınıfı sorunsuz geçiriyoruz. Emeğinize ve güveninize sağlık

Onur beye yutma problemi olan babam için danıştım, ilk seanstan son seansa kadar bizi çok iyi bilgilendirdi. Yutma bozuklukları içi gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Kendisi alanında çok iyi bir terapist.

Övgünüz için teşekkürler

Biz dil ve konuşma terapisi için gittik Hilal Hanıma iyi ki diyorum iyi ki gelmişiz ben çok zor geçer diye düşünmüştüm ama Hilal hanım süreci çok güzel yöneten biri

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva

Çok teşekkür ederim

Onur bey isinde uzman isini severek yapan bir terapist. Oglumun kekemelik problemi icin internetten terapist arastirirken onur beyi buldum. Ilk basta tereddutlerim vardi tabi ki ama onur bey terapinin ilk seansinda bizi o kadar guzel bilgilendirdi ki tereddutlerimiz yerini guvene birakti. Her seanstan sonra ebeveynlerle durumu paylasiyor evde yapabilecegimiz uygulamalar veriyor. Oglumun ogretmeniyle isbirligi yaparak okulunda da gerekli ozeni gostermelerini rica etti ve tedavi cok daha hizli ilerledi. Oglum kekemelik yuzunden icine kapanmisti okula bile gitmek istemiyordu. Onur bey once kekemeligin normal bisey oldugu yonunde ikna etti oglumu sosyallestirdi sonrada kekemeligini tedavi etti. Onur beye isinin ehli harika bir terapist. Gozunuz kapali guvenebilirsiniz.

Uzm. Dkt. Onur Takva

Değerli görüşünüz için müteşekkirim. Kekemelik bizler için aşılması gereken bir problem değil. Özgürce ifade edebileceğimiz bir konuşma farklılığıdır. Her toplumda her bireyde vardır. Bu güzel süreçte sizlerin de terapiye katkısı çok oldu. Emeğimize sağlık

Yaklaşık 5 şudur gidiyoruz ve kızımın bir çok eksik harfi vardı hepsini tamamladı. Güleryüz ile karşılandık her defasında.

• Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu  •

55 yaşındaki babam afazi tanısı aldıktan sonra iletişim becerilerinde ciddi zorluklar yaşamaya başladı. Bu süreç hem onun hem de ailemiz için oldukça zorlayıcıydı. Onur Bey ile tanışmamız bu açıdan bizim için büyük bir dönüm noktası oldu. Kendisi yalnızca alanında uzman bir terapist değil, aynı zamanda empati kurabilen, sabırlı ve güven veren bir insan. Babam, seanslara düzenli olarak katılıyor ve her geçen gün kelimeleriyle, jestleriyle, hatta yüz ifadesiyle bile daha fazla iletişim kurabiliyor. Bu gelişmeler sadece onun değil, tüm ailemizin moralini ve umudunu artırdı. Onur Bey’in profesyonel yaklaşımı ve insani tutumu çok iyiydi. Terapi sürecimizden son derece memnunuz ve bu desteğin çok kıymetli olduğunu düşünüyoruz.

Teşekkürler

Hocamıza 72 yaşındaki babamız için başvurduk. İnme sonrası dil becerileri etkilenmişti. Şu anda ifadelerimiz gelmeye başladı. Onur hocamıza gidiyorsanız çok doğru yerdesiniz.