Hakkımızda

Bilimsi Terapi Merkezi, akademik bilgileri klinik ortama taşımayı amaçlayan bir merkezdir. Bilim ile klinik ortamı Dil - Konuşma ve Ergoterapi alanında Samsun Atakum'da birleştirdik. Dil ve konuşma terapisi hizmetleri arasında, tüm yaştan bireylerin dil, konuşma, iletişim, ses ve yutma problemlerini giderirken, ergoterapi alanında ise duyu bütünleme, hiperaktivite, beslenme ve motor beceriler üzerine hizmet vermekteyiz.

Bilimsi Dil Ve Konuşma
Cumhuriyet Mahallesi 38. Sokak No:2/13, Atakum 55200
  • Diğer (İade)

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hilal hocamız dil konusunda bize çok yardımcı oldu eğitime baktığı doğru açı ile hızla yol aldık defter takibi ile diğer hocalarımızla eş zamanlı ilerledik ergoterapi seanslarımız da oldukça verimli geçti

U
    Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Sürecimiz gayet iyi geçti ve çok memnun kaldık. Çocuğumuz artık 2 heceli bile olsa cümle kurmaya başladı ve 3 heceli cümlelere başladı. İnşallah daha da iyi olacak. Bu merkezi tercih ettiğimiz için mutluyuz.

Ç
    Uzm. Dkt. Onur Takva Gecikmiş Konuşma Terapisi

Onur hoca ile gecikmiş konuşmada 2. Seansımızdı bugün. Değerlendirme seansından itibaren kızımla olan iletişimi harika. Bir sonraki seansı iple çekiyoruz. Gerek kızımla olan iletişimi gerek bize karşı detaylı açıklamaları doğru adreste olduğumuzu hissettiriyor.

K
    Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi

Otizim tanısı olan 7 yaşındaki oğluma önce bilimsi terapide ergoterapi seanslarına başladık daha sonra oğlum başka bir kurumda dil konuşma terapisi seansı alıyordu sonrasında Hilal hocanın yaklaşımndan etkilenip dil konuşma alanında da seanslarımıza Hilal hoca terapiye devam etme kararı aldık, zor bir süreç ama çok güzel ilerliyor keşke daha önce tanışmış olsaydık.

Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Hilal hocamızla 4 ay önce tanıştık. Kızım 3 yaşında ama her şeyi parmakla gösterip anlatamayınca ağlayıp çığlık atıyordu. Hilal hocamız kızımı her seansta detaylı olarak gözlemledi. Aklındaki tüm soru işaretlerini anne ve baba olarak bize aktardı ve bizim endişelerimizi anladı. Süreci bize anlatarak güven kazanmamızı sağladı. Şimdiye kadar neler aktardıysa hem kendi çocuğumuz hem de kuruma geleb diper danışanlardaki gelişimleri biz de fark ettik. Kendisi sabırlı ve güler yüzlü birisi. İyi ki yollarımız kesişti, çocuğum çok güzel ilerliyor. Bu sürece başlamayı düşünen tüm ailelere önerimdir.

Uzm. Dkt. Onur Takva Oyun Terapisi

Onur Takva. hocam ile ses terapisi yaparak kalın sesimi tanımamı ve daha kalın konuşabilme pratiklerini öğrendim.Etkili bir ses terapisi süreci oldu. Özgüvenim arttı.

Uzm. Dkt. Onur Takva

İyi ki varsınız sevgili danışanlarım...

Y
    Uzm. Dkt. Onur Takva Dil Terapisi

Van’da İkamet ediyorum. 8 yaş erkek çocuğu velisiyim. Onur hoca burda görev yaptığı dokunuş danışmanlık merkezinde çocuğumun bire bir eğitimin verdi. Kurumun isminde olduğu bir çok dokunuşları yaparak devrik konuşan ve ekolalisi olan çocukta gözle görülür ve çok net olan düzelmeler oldu. Güler yüzlülüğü ile kuruma gelen tüm öğrencileri kendisine sevdirdi ve diğer velilerin gönlünde önemli bir yer kaptı. Beni üzen tarafı Samsun’a gitmesi oldu. Ama olsun diğer çocuklara tesir etmesi de bizi sevindirir. Onur hocam yürüdüğün yolda ayağına taş değmesin, Allah a emanet ol

Uzm. Dkt. Onur Takva

Gönüllerimiz, duygularımız ve düşüncelerimiz karşılıklı sevgili ebeveynler.. iyi ki varsınız

Uzm. Dkt. Onur Takva Gecikmiş Konuşma Terapisi

Onur Beyden dil ve konuşma terapisi konusunda destek alıyoruz. Daha önce farklı terapistlerle 3 aylık bir geçmişimiz olmuştu, çok fazla yol alamamıştık. Onur Beyle tavsiye üzerine tanıştık ve değerlendirme seansı sonrası terapiye başlama kararı aldık. 3. seansından sonra gelişimi görmeye başladık. Yöntemleri yenilikçidir, özellikle yeni jenerasyona uygun yaklaşım ve teknikler uyguluyor. Oğlum keyifle ve severek geliyor. Yaklaşımı çok güzel sevecen ,içten ve samimidir. Aile ile iletişimi iyi her zaman yol göstericidir ayrıca aileninde sürece dahil olması için yönlendirmeleri oluyor, öğretici kaynaklarda paylaşıyor. Bizde iletişimde kendimizi rahat hissediyoruz. Doktor kontrollerimizi takip eder, oğlumun terapi sürecini detaylandırır , doktorumuza notları iletmemiz için bizimle paylaşır. Programlı çalışır, randevularında dakiktir gecikme ve bekleme yaşamazsınız. Her seans sonrasıda muhakkak aileye zaman ayırır içeriği ve güncel durumu anlatır.

T
    Uzm. Dkt. Hilal Sarıoğlu Takva Randevu

Hilal hanimla terapi sürecimize başladık ve devam ediyoruz ilgisi alakası disiplinli oluşu sabrı ogluma cok sey kattı. Sadece 2 kelime konusan 3 bucuk yasindaki oglumun kelimeleri gittikce artıyor .

Uzm. Dkt. Onur Takva Dil ve Konuşma Terapisi Randevusu

Tavsiye üzerine 34 aylıkken başlayan terapi sürecimizin 3. Ayındayız. Daha yolumuz uzun fakat yolculuğumuzda bize eşlik eden Onur hocamız olduğundan dolayı çok şanslıyız. Başladığımızda kendisini ifade etmekte zorlanan tek kelime ile konuşmaya çalışan çocuğum kısa sürede 2’li 3’lü cümle kurmaya başladı ve sayısız kelimesi var. Onur hocamız sürecimizi en ince ayrıntısına kadar takip edip bizi her daim güzel bir şekilde yönlendiriyor. Her seans sonrası detaylı anlatımı ve seanslardaki özenli tavrı takdire şayan. Kliniğe gittiğimizdeki yaklaşımı, deneyimini hissettirmesi ve sizlerle paylaştığı her türlü bilgi o kadar kıymetli ki… Aileye önerdiklerini bir eğitim gibi düşünün. Söylediği her şeyi harfi harfine uygulamak çok önemli. Dediklerini uyguladığınızda çözüme kavuştuğunuzu hissetmek paha biçilemez. Bizler gibi ailelere ses olabilmek adına bu tavsiyeyi buraya iliştiriyorum. Emin ellerdesiniz. Onur hocam ve ekibine desteği, emeği ve güler yüzleri için minnettarım.