![Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi](http://platform.docplanner.com/img/general/facility/facility-default-220-220.jpg?1135745498)
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi
Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi
Saray Mahallesi Ahlat Yolu Caddesi No:32, Tatvan 13200
fa...
Gayet hümanist ve özverili bir hekim.Hastasına karşı anlayışlı,durumunu iyice takip eden,ona göre iyi bir takip gerçekleştiren bir uzman doktordur.Ben babamın vefatından sonra yaklaşık 18 yıldır,hep depresyona giriyordum.Ama hocamızın sayesinde artık depresyon kalmadı bende.Gerçekten depresyon çok zor ve sıkıntılı bir hastalık.
Hanımefendi müthiş bir doktor. Sifilis hastalığımla ilgili gösterdiği ilgi ve tedavi için çok minnettarım.
Canım doktorum benim, sen bu dünyanın en iyi doktorusun. HIV hastalığım için doktorumdan takipteyim. Türkiye'deki en iyi enfeksiyon hastalıkları hocalarından birisidir Gizem hocam. Kapıda karşılar, seni sonuna kadar dinler, ve teşhis koyar. Böyle iyi ve kaliteli doktorlara umarım ülkemiz sahip çıkar ve başka ülkelere gitmezler.
ö ...a
Canberk hocamda halluks valgus şikayeti nedeniyle ameliyat oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti ayağım resmen düzeldi artık rahat terlik giyebiliyorum.Çok iyi bir doktor hastalikla ilgili detayli bilgiler veriyor aklinizda soru isareti kalmiyor.Bu bolgede ismini cok duydugumuz icin guvenle ameliyat olduk.
u....z
Topuk dikeni şikayeti ile gittiğim canberk hocam aslında topuk dikeni değil haglund rahatsızlığımın olduğu teşhisi koydu.çünkü Ağrılarım topuğumun altında değil sırt kısmındaydı.ameliyat dışında çözümün olmadığını söyledi önce biraz korkup çekindim ama daha sonra hocamızın bana konuyu yeterince iyi anlatmasından sonra ameliyet olmaya karar verdim ve şuan çok çok iyiyim.diğer ayağımdada aynı sıkıntı var hiç tereddüt etmeden yine canberk hocama ameliyat olacağım
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi, Tatvan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi, Tatvan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Nörolog, Radyolog, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ürolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Dermatolog, Patolog, Biyokimya Uzmanı, Kardiyolog, Psikiyatrist.
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi, toplam 135 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi nerede?Bitlis Tatvan Devlet Hastanesi adresi Saray Mahallesi Ahlat Yolu Caddesi No:32 Tatvan şeklindedir.