Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi
Ağaççılar Köyü Mevkii, Bolu
Kendimi bildim bileli ileri düzey egzema hastasıyım. Gitmediğim prof ve doktor kalmadı. Müge Sahillioğlu'na kadar. Sayesinde hastalığı kontrol altına aldık ve yok denecek düzeye getirdik. Artık vücudum da ne yaralar kaldı ne de kaşıntı.. Cildiye üzerine Müge Hanım kadar muhteşem bir doktor görmedim. İyi ki varsınız Müge Hanım
fa...
Anneme, 10.05.2022 tarihinde beyin cerrahı operatör Dr. Yasin Bey tarafında beline platin takıldı. Annemi bugün ben kontrol için kendim götürdüm ve doktor Yasin Kibar beyin nazik iletişim metodu ve son derece yardımcı olması beni çok memnum etti. Ben kendisine bu operasyon öncesi, süreci ve özellikle şahit olduğum sonrasında göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok teşekkür ediyorum.
ca....
21 mart 2019 da varısten amelıyat oldum hıcbır sekılde agrım olmadı cok ıyı esprılıı guleryuzlu ve samımıyetı ıle cok memnun kaldıgım bır doktor sıddetle tavsıye edıyorum her acıdan mukemmel bır doktor:)Isınde uzman bı doktor kesınlıkle mınnettarım sıze hocam cook tesekkurler:)
sa...e
İşinde uzman çok iyi bir doktor. Anlayışlı sizi dinliyor. İnsanlarla iletişimi çok iyi. Katarakt ameliyatımı başarılı şekilde gerçekleştirdi. Allah razı olsun çok memnunum kendisinden.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Bolu şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, Bolu şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Nükleer Tıp Doktoru, Romatolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Dermatolog, Nefrolog, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Nörolog, Patolog.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi, toplam 259 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi nerede?Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi adresi Ağaççılar Köyü Mevkii Bolu şeklindedir.
Bolu bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Bolu bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri