Hakkımızda
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cad.No:2, Bornova
Mükemmel bir doktor. Çok bilgili. Bir çok doktor gezip çözüm bulamadığım diş etlerimle ilgili problemlerimi çözdü.
d.....
İmplant tedavisi için kendisine başvurdum, korkarak koltuğa oturmuştum. Fakat ezgi hanım harika bir şekilde implantımı koydu ne ağrım ne sızım oldu herkese tavsiyemdir ezgi hanım.
bu...
Sevgili doktorum Ezgi Çavdar 25.02.2022 Tarihinde Diş eti çekilmemden ötürü Ameliyat etti ve karşındaki insanla samimiyeti ve o masumiyeti anlatılmaz çok sevdim kendisini emeğine sağlık hocam korkarak gitmiştim ama onunla konuşunca öyle rahatlıyorsun ki anlatamam hocam benim Rabbim ayağını taşa değdirmesin maşallah size
mü...
Diş eti çekilmesi için gitmiştim tedavisi çok güzel ilerledi teşekkür ederim çok memnun kaldım Doktorum Ezgi Çavdar
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Bornova Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Yüzbaşı İbrahim Hakkı Cad.No:2 Bornova şeklindedir.