Diğer kurumları göster

Burdur Bucak Devlet Hastanesi
Yetmiş Evler Mahallesi 2919. Sokak No:2, Bucak 15300

T
    Op. Dr. Hüseyin Yıldız Kulak Burun Boğaz Randevusu

Mükemmel bir insan o kadar kibar ve iyi bir doktor ki iletişimi bize olan yaklaşımı çok iyi burun ameliyatımı yaptı hem artık çok iyi nefes alabiliyorum hemde mükemmel bir burnu sahip olmamı sağladı kesinlikle tavsiye ederim .

Op. Dr. Hüseyin Yıldız Kulak Burun Boğaz Randevusu

Harika bir hekim gerçekten Hüseyin hocam kesinlikle işinin ehli bir insan. Annemin yıllardır çözülemeyen kulak ağrısına 10 dakikada tanı koydu. Benim de burun ameliyatımı yaptı. Gözü kapalı tercih edilesi bir hekim, harika naif bir insan. Çok teşekkürler.

Op. Dr. Hüseyin Yıldız

Çok geçmiş olsun . Güzel düşünceleriniz içinde çok teşekkür ederim.

P
    Op. Dr. Ramazan Tunç Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Manisa Turgutlu'dan çok araştırıp doktoru buldum.gittim fıtık ameliyatımı oldum.hersey harika ilgi alaka tedavi çok memnun kaldım.kisa sürede herşey bitti.herkese tavsiye ederim.tsk doktorum başarılarınız daim olsun .Allah razı olsun.hastane personeline tşk etmeden de gecemicem.....

Op. Dr. Ramazan Tunç

Sağlığınıza kavuşmanıza sevindim geçmiş olsun

Op. Dr. Mustafa Tutumlu Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Çok samimi hastayı aydınlatip rahatlatan bir tavrı var. Mesane ameliyatı oldum ekip arkadaşları ile birlikte hepsinden çok memnun kaldım iyiki tavsiyeleri dinleyip onunla tanışmıştım.

O
    Op. Dr. Ramazan Tunç Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Yaklaşık 10 yıl önce Antalya da eşimi bel fıtığı sebebi acil ameliyata aldı ve gayet başarılı bir şekilde operasyonu gerçekleştirdi. Bir süredir eşimin ağrıları tekrarladı, son 5 ayın büyük bir bölümünü yatarak geçirdi, biz İzmir de yaşıyoruz ve birçok doktor a gittik, genelde ya özel hastahane ya da özel klinik tercihimiz oldu, kimi uzman, omurilik artık formunu kaybetmiş dedi, kimi si vidalama yönetimi ile sabitlemek gerektiğinden bahsetti, tüm doktorların tek ortak noktası ise, ilk ameliyatınızı gerçekleştiren doktor kim diye sorarak, çok başarılı bir iş çıkarmış oldu. Hatta bir tanesi mr da eski ameliyat yerini bulmakta güçlük çekti, bu olaylar üzerine artık iş Ramazan hoca ya tekrar ulaşmaya kalmıştı, nihayetinde ulaştık kendisine Bucak Devlet Hastanesi nde görev yaptığını öğrendik ve birçok kez de danışmak için yazıştık, telefon ile görüştük. Sağolsun her seferinde yardımcı oldu, son güncel MR ı kendisine gönderdik, eğer gerçekten bir ameliyat olmamız gerekiyorsa bunu kendisinin yapmasını rica ettik. Mr ı inceledi ve durumun korkacağımız derecede olmadığını belirtti, tabiki soluğu Bucak Devlet Hastanesi nde aldık, sağolsun hocamız oldukça ilgilendi, hastane personeli inanılmaz ilgiliydi, çok şükür 3 gün önce eşim ameliyat oldu ve günden güne hızla iyileşiyor. Ne bir vida be bir platin vs hiçbir şeye gerek kalmadan Ramazan Hocamız başarılı bir şekilde operasyonu gerçekleştirdi. Hocamıza ve Ekibine teşekkür ederiz. Ramazan Hocam önce Allah Anne ve Babanızdan, Hocalarınızdan razı olsun sizin gibi bir değeri yetiştirmişler. Herşey için çok teşekkür ederiz.

Tekrar geçmiş olsun

Op. Dr. Ramazan Tunç Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Bel fıtığı ağrısı çok çektim ama sağolsun hocam ameliyat dedi ve endişelerim vardı ama hocam 'ın sayesinde ameliyatı kabul ettim keşke daha önce kabul etseydim ameliyattan çıktıktan sonra ağrılarım bitti 3 gün içinde gerçekten iyi olduğumu anladım ve 1hafta sonra kontrole gittim verdiği ekserszleri yapacam ama gayet iyiyim teşekkür ederim hocam

Op. Dr. Ramazan Tunç Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

17.07.2020 tarihinde boyun fıtığı ameliyatı oldum.Ameliyattan bir saat sonra ayağa kalktım.Şu anda çok iyiyim.Tereddütsüz Ramazan beye ameliyat oldum.Çok teşekkür ederim Ramazan bey.

Op. Dr. Metin Güldaş Diğer

Gebelik nedeniyle Metin beyi ziyaret ettim ve bu süreçte bize çok yardımcı oldu ilgili alakalı sabırlı tavrıyla her zaman beğenimizi kazanmıştır Allah ondan razı olsun mesleğini hakkıyla yapıyor bucağımız için çok büyük bir şans sn.metin guldas

Op. Dr. Metin Güldaş

Teşekkürler sağolun.

Op. Dr. Ramazan Tunç Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu

Babamı boyun fıtığı ameliyatı eden sayın Tunç başarılı bir hekim oldugu kadar empati yeteneği güçlü bir hekim. Detaylı bilgilendirme bizi oldukça mutlu etti hem çok teşekkür ederiz hem de tavsiye ederiz

O
    Op. Dr. Hüseyin Çatan Diğer

2019 yılında motorsiklet kazası yaptım. Diz ucu parçalı kırıklar ve tibia kırığım vardı. O gün nöbetçi doktor Hüseyin Bey miş. Hemen ertesi gün 3 saatlik bir ameliyat oldum kendisine. Şu anda daha iyiyim. Allah razı olsun kendisinden başarılarının devamını dilerim Saygılarımla
    Osman Güleç