Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kadrosunda 3 adet acil tıp uzmanı, 1 adet aile hekimliği uzmanı, 10 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 3 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 4 adet dermatoloji uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 6 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 2 adet gastroenteroloji uzmanı, 17 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet geriatri uzmanı, 2 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 4 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 10 adet göz hastalıkları uzmanı, 10 adet iç hastalıkları uzmanı, 13 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 4 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 4 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 7 adet nöroloji uzmanı, 9 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 1 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 2 adet pratisyen uzmanı, 4 adet psikiyatri uzmanı, 1 adet radyoloji uzmanı, 1 adet romatoloji uzmanı, 2 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 2 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 10 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Bursa Çekirge Devlet Hastanesi Bursa ilinde Dikkaldırım mahallesi Doburca Cad. Osmangazi adresinde bulunmaktadır. Bursa Çekirge Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 224239 36 36 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi 16090
  • Diğer (İade)

Op. Dr. Rıdvan Horoz • Diğer

Bir çok göz doktoruna gittim gözlerimde batma vardı çok zor günler geçirdim Allah bana karşıma Rıdvan doktorumu nasip etti muyahne esnasinda göz taşlarimi küçük bir operasyonla çıkardı hissetmedim cok ilgilendi samimi ve merhametli bir tavrı babacan yapısı vardı on agercekten minnettarım Allah yolunuzu açık etsin inşallah yorumumu görür hastaniz doğan müjde saygı ve selamlarımla Rıdvan hocam allahbyar ve yardımcınız olsun

Op. Dr. Nur Balçın • Bel Fıtığı Ameliyatı

Nur hanım'a bel ve sağ bacağıma vuran ağrı şikayetiyle gittim büyük bir fıtık oldugunu ve ameliyat gerektiği tavsiyesinde bulundu.04.03.2025 tarihinde nur hanim ameliyatımı gerçekleştirdi.Kendisinden allah razı olsun Rabbimin izniyle şifalı ellerinde şifa buldum,herkese tavsiye ederim.

Op. Dr. Ömer Aytek Doğan • Diğer

11 şubatta acil apandisit ameliyatı oldum. Gece nöbetçi hekim olarak Ömer hocam varmış, harika bir hekim bütün süreç boyunca sürekli yardımcı oldu 1 hafta yattım hastanede her gün gelip kontrol etti, iyi ki sizle yollarımız kesişmiş.

Op. Dr. Mehmet Ünlü • Diğer

asistanı film çekinmeye yönlendirdi tekrardan odaya gittiğimde filme bile bakmadan ayağım ağrıyor dedim ilaç verip gönderdi.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

I
    Op. Dr. Özar Akalın • Diğer

21.01.2025 tarihinde babamın sağ kasik fitik ameliyati oldu.
    Özar bey çok başarılı alakalı ve isinin ehli bir hekim. Kesinlikle güvenle ve gönül rahatlığıyla tedavi olabilirsiniz .

Op. Dr. İlhan Samur • Diğer

Gözümde kanlanma ve yağ bezi oluşumundan kaynaklı batma vardı. Dr iki dakika baktı bakmadı, ağzından cımbızla laf aldım. Ben sormadan hiç bilgi vermeyecekti sorularıma bile hızlı geçici cevaplar verdi. Muayene ve gözlük cam seçimini 2 dakikada yaptı bıraktı.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Op. Dr. Tamer Yıldırım • Diğer

Kulak tıkanıklığı ve burnumdan sağlıklı nefes alamadığım için gittim. Doktor Bey ve asistanı çok kibar, samimi insanlar. Aynı zamanda pratikler . Yapılacak tedaviyle beraber konuşma tarzları, tedaviye dair sözleri tedaviye artı yönünde bir durum katıyor. Kulak kirimi yıkama yoluyla çok güzel temizlettiler sonra da tekrar durumu kontrol ettiler. Burnum da ki rahatsızlığım burun içerisinde bulunan etlerin şişmesinden kaynaklı olduğunu söylediler . Bunlar için de yakma diye tabir edilen işlemi uygulayabileceğini söylediler

Op. Dr. Mehmet Oğuz Selçuk • Diğer

Annemin bel fıtığı vardı ayakları tutmamaya başladı tanıdık birinin tavsiyesiyle doktor beye geldik. Allah razı olsun doktor beyden ameliyat etti bir hafta da annem ayağa kalktı harika bir doktor herkese tavsiye ediyorum. Çok ilgili ve işinin ehli biri annem şimdi eski sağlığına kavuştu çok şükür. Bursa Çekirge Devlet hastanesinde bir gece kaldık hemşiresinden çalışanına hepsi çok ilgiliydi ve yardımcı oldular eski hastane diye tereddütlerim vardı ama asla öyle olmadı hepsine minnettarım iyi ki varsınız.. Gönül rahatlığıyla gidip ameliyat olabilirsiniz birileri doktor araştırırken görür diye buraya yazıyorum.

Op. Dr. Mehmet Oğuz Selçuk • Diğer

Çok iyi bir doktor işinin ehli liyakat sahibi babamın beli kirikti maşallah ayağa kaldi güzel başarılı bir ameliyat yapti

Ö
    Uzm. Dr. Mahmut Arslan • Randevu

Doktorumuza kilo veremediğim için gittim. Birçok kan örneği ve idrar testi istedi,çok güzel ilgilendi,şikayetlerimi dinledi olabilecek durumları öngörerek söyledi. İnsülin direnci teşhisi koydu ve şeker ilacı yazdı onun dışında günlük yapmam gerekenleri,nelere dikkat etmem nelerden uzak durmam gerektiğini söyledi. Herkesin mutlaka bu denli ilgili bir doktoru olmalı hekimimizle yolumuz kesiştiği için çok sansliyiz