Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi
Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad,, Osmangazi 16090Sigortalar
- Diğer (İade)
ö....a
Doktorumuza kilo veremediğim için gittim. Birçok kan örneği ve idrar testi istedi,çok güzel ilgilendi,şikayetlerimi dinledi olabilecek durumları öngörerek söyledi. İnsülin direnci teşhisi koydu ve şeker ilacı yazdı onun dışında günlük yapmam gerekenleri,nelere dikkat etmem nelerden uzak durmam gerektiğini söyledi. Herkesin mutlaka bu denli ilgili bir doktoru olmalı hekimimizle yolumuz kesiştiği için çok sansliyiz
e....a
annemin dilinde çıkan yaralar için gitmiştik tahlillerde baya şeye bakmış o konuda iyi tek sıkıntısı randevu saatinden 1 saat sonra bakması
se...
30 Nisan 2024 tarihinde annem omurilik ve belinden ameliyat oldu bir çok doktor gezdik fakat Utkan hocaya denk gelince onda karar kıldık. İyikide öyle yapmışız ilgisi alakası güler yüzü hastaya moral vermesin kısacası mükemmel bir insan. Ameliyat sonrasını da yakından takip etti kendisine minnattarız.
k.....
Kendisi çok ilgili, hasta psikolojisinden anlayan, pozitif ve güler yüzlü bir doktor. Geçtiğimiz Ağustos ayında tedavi sürecim başladı ve uzun yıllardır süren sindirim problemim tetkikleri sonucunda son buldu diyebilirim.
Ben Hatice Öz 2024 07 02 tarihinde Doktor Tamer Yıldırım'a burun ameliyatı yaptırdım Burnumda et ve Kemik vardı ve burnumun ucu düşüktü Bu sebepten dolayı aynı zamanda estetik de oldum saniyesinde mükemmel bir buruna sahip oldum 2 ay oldu Kimse Yeni ameliyat olduğumu inanmıyor sonrasında başka bir sebepten dolayı başka bir alandaki doktora gittiğimde harika bir burna sahip olduğumu söyledi hangi doktora ameliyat olduğumu sordu Herkese tavsiye ederim esprili hastası ile ilgilenen özgüveni yüksek bir Doktor Tamer Bey Allah razı olsun gözünüze yaş ayağınıza taş değmesin Allah sizin gibi doktorları başımızdan eksik etmesin
fa...z
19şubattaki bel fıtığı ameliyatımı başarıyla gerçekleştirdi, şefkatli merhametli çok iyi bir doktor, iyiki tanımışım Utkan hocayı Allah razı olsun ondan, gözüm kapalı hastalığımı önce Allah'a sonra Utkan hocaya emanet ettim hiçte pişman dğlm. Dalında çok başarılı bir doktor.
r.....
Burun ameliyatı oldum ameliyat sürecinin takibi sonrası ameliyat esnası harikaydı.. asla nefes alamıyordum 1 yıllı geçkin bir süre oldu tekrarlama yaşamadım.. o kadar ilgili o kadar candan bir doktor ki keşke herkes işini tamer bey gibi yapabilse.. ameliyat sonrası morarma yaşamadım nefes alabiliyorsam artık tamer bey sayesinde iyiki varsınız
i̇...
Randevum oldukça kısaydı. Daha empatili olabilirdi. Sivilcelerim için gitmişken lekelerime odaklandı ama tedavi edecek bir ilaç bile yazmadı. Sormak istediğim hiçbir soruyu soramadım. Kısacası, randevu kısaydı, empati yoktu, ilaç vs. yazmadı. Umduğumu bulamadım.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
d....e
Özar bey çok ilgili bir doktor.Allah razı olsun. Safra kesesi ameliyatı oldum. Ameliyatım çok güzel geçti. Asistanlarına ve kendisine minnettarım.
bu...ı
Tek kelimeyle mükemmel bir doktor meme kontrolum için Bursa'da gıdıyordum şu an Edirne'ye atandım çok streslı geçen atama surecımde meme agrım için korka korka gıttıgım ve tavrıyla ve profosyonelliği ile hastasını rahatlatan harika bir insan harika bir doktor herkese tavsiye ederim ilk tercihiniz Dr. Ömer Bey olsun Allah sızın gibi doktorları başımızdan eksik etmesin
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Osmangazi şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, Osmangazi şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Nörolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ürolog, Dermatolog, Psikiyatrist, Fizik Tedavi Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Gastroenterolog, Mikrobiyolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Aile Hekimi, Patolog, Göğüs Cerrahı, Nefrolog, El Cerrahı, Radyolog, Geriatri Uzmanı.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi, toplam 350 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bursa Çekirge Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bursa Çekirge Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Bursa Çekirge Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Çekirge Devlet Hastanesi nerede?Bursa Çekirge Devlet Hastanesi adresi Hüdavendigar Mah. 2, Nazlı Cad, Osmangazi şeklindedir.
Osmangazi bölgesindeki Nörolog klinikleri
Osmangazi bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri