Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi
Hakkımızda
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi
Esentepe Mah. Gürler Cad. No: 6, Nilüfer
tü...y
Zeynep hocama tavsiye üzerine gittim iyiki tercih etmişim. Göz kapağı ameliyatımı yaptırdım 1 ay olmasına rağmen çok memnun kaldım. Tek güvendiğim doktor zeynep hoca, kesinlikle tavsiye ediyorum herkese. Herşey için sonsuz teşekkürler ellerinize sağlık...
gi...m
Enerjisi son derece yüksek ve verdiği tavsiyeler ile insanı rahatlatıyor.O yüzden güvenle bisektomi ameliyatımi Zeynep hocama yaptırdım .Yanaklarım tam istedigim gibi oldu sonuctan çok memnunum teşekkür ederim
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi, Nilüfer şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi, Nilüfer şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, El Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Ağız Ve Diş Sağlığı.
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi, toplam 54 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominoplasti, Blefaroplasti, Botoks, Botoks Enjeksiyonu, Boyun Germe(Kozmetik Cerrahi), Cilt Yenileme, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Dolgu, Dövme Silme.
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi nerede?Bursa Özel Esteticare Tıp Merkezi adresi Esentepe Mah. Gürler Cad. No: 6 Nilüfer şeklindedir.
Nilüfer bölgesindeki Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Nilüfer bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri