Hakkımızda

Burtom-Emar Radyolojik Tanı Merkezi kadrosunda 8 adet radyoloji uzmanı, bulunmaktadır. Burtom-Emar Radyolojik Tanı Merkezi Bursa ilinde Muradiye Mh. Hamzabey Cad. No:108 adresinde bulunmaktadır.

Muradiye Mahallesi Hamzabey Cad. No:108 Villa Biçen Çekirge, Osmangazi 16070

K
    Uzm. Dr. Cemal Nuri Gürbüz Diğer

Dr.bey gerçekten hastalarıyla çok ilgili ve gerekli açıklamayı da sabırla ve itinayla yaptığı için yeterince karşı taraf için ikna edici de oluyor.Yıllardır insülin kullanmasına ikna edemediğim ve sonunda maalesef siroz hastası olan annemi ikna edip insüline başlattı ve artık şekeri daha makul seviyelerde devam ediyor.Keşke daha önce kendisine götürme şansım olsaydı.

T
    Uzm. Dr. Hakan Kuyumcu Diğer

Anestezili Hsg çekimi için gittim öncesinde çok araştırma yapmıştım ama iyi ki burtomu tercih etmişim. Hakan bey ve ekibi de çok ilgiliydi en başından sonuna kadar hatta anestezi uzmanını beklerken heycanlandığımda rahatlamam için ekibindeki bir bayan ile 15 dakika kadar sohbet ettik bi çayımız eksikti:)) çok samimiydi ses tonu bile insanı rahatlatıyor, aynı şekilde hastanenin hemşireleri de öyle hiç bu kadar iyi karşılanıcağımı düşünmemiştim. Şu anda 1 saat geçti hsg çekiminden sonra hiç bir ağrım yok benden sonrakilerin araştırmasına yardımcı olmak için hemen yorum yazmak istedim. Allah hepimizin karşısına böyle iyi, anlayışlı insanlar çıkarsın inşallah.