Çağdaş Kul Muayenehanesi
Barbaros, Mor Sumbul Sokagi Deluxia Palace 5A Kat:5 Daire 149 Ataşehir, İstanbul, Ataşehir 34746Uzmanlar
h....h
Çağdaş bey’e ağrı ile gittim kanal tedavim yapıldı. Bu tedavinin başarılı sonucu diğer dişlerimdeki sorunları da hemen çözmem için teşvik edici oldu. Dolgu ve kanal tedavilerim ağrısız tamamlandı. Aynı zamanda 20lik diş çekimim de 1 dakika içerisinde ağrısız bir şekilde kolayca bitti. Tedavi sonrası her zaman ne durumda olduğumu sordular bu yüzden tedavi sonrası süreçte de çok ilgililerdi. Aynı zamanda klinik şartları da oldukça iyi.
Daha önce 4 dişime Lamine yaptırmıştım. Diğer dişlerimle uyumsuz gözüktüğü için tekrar yaptırmak için internetten araştırma yaptım ve Çağdaş Hocaya muayene olmaya karar verdim. Kliniğe rahatlıkla ulaştım. Ortam çok ferah ve nezihti. 1 hafta gibi kısa sürede 6 dişime lamine uygulaması yaptırdım. Sonuçtan çok memnunum. Kendisine ve ekibine çok teşekkür ederim.
r.....
Çağdaş Bey’e şiddetli diş ağrısıyla gittim ve 20’lik dişimin çekilmesi gerektiğini belirtti. Çok kısa ve acısız mükemmel bi çekim gerçekleştirdi. Eli inanılmaz hafifti. Artık yeni adresim. Ellerinize ve emeğinize sağlık, bilginize ve ilginize sonsuz teşekkürler..
se...m
Öndeki 2 dişimin arasında boşluk vardı. İncelikle ve titizlikle estetik dolgu yaparak boşluğu kapattı. Şu an çok güzel gözüküyor. Ayrıca dolgu ve diş temizliği ile de olabilecek en acısız şekilde özenle yapıldı. Çağdaş Kul beye çok teşekkür ediyorum. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
17 Aralık tarihinde Çağdaş hocaya muayene oldum. Diş eksikliklerim vardı. Çağdaş hoca beni detaylıca bilgilendirdi. Zirkonyum kaplama yaptırmaya karar verdim. Bir hafta gibi kısa bir sürede işlemlerim tamamlandı. Kendisine çok teşekkür ederim. Ayrıca klinik çok ferah ve konumu da ulaşım açısından çok rahat.
g.....
Ön dişlerimdeki ayrikliklardan dolayi rahatca gulumseyemiyordum Cagdas hocanin sayfasini inceledim ve randevu almaya karar verdim. Tek seansta kompozit lamina tedavisiyle harikalar yaratti Tedavinin uzerinden 1 yil gecti, hala sapasaglam kullaniyorum
ke....
Uzun zamandır implant yapılması gereken dişlerim vardı ve uzun zamandır çekiniyordum. Kendisinin eli çok hafif, hiçbir şey korktuğum gibi olmadı :-) Kendisine çok teşekkür ediyorum.
su...t
Çağdaş hocama tavsiye üzerine, diş beyazlatma için gittim. Yaptığı işlemlerde gösterdiği titizlik ve ilgiden dolayı ne kadar doğru bir tercih yaptığımı hissettim. Dişlerimde ilk defa bir işlem sonrasında gözle görülür bir fark oluştu. Bundan sonrası için dişlerimin adresi belli oldu. İşinde titiz ve yenilikçi bir diş hekimi arıyorsanız Çağdaş hocamla tanışmanız gerektiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.
d....a
Gördüğüm en donanımlı Hekimlerden Birisi Çağdaş Hoca .Muayenem yaklaşık 45 dakika sürdü ve eklem hastalığıma doğru teşhis koyup çözüm buldu. Allah ondan razı olsun. Gitmediğim hastane kalmamıştı ve çözüm bulamıyordum
Çağdaş Bey'den diş temizliği ve genel kontrol için randevu aldım. Randevu alma süreci oldukça kolay ve hızlı çözüldü. Çağdaş Bey ve asistanı güler yüzle ve çok nazik karşıladılar. Tedavi esnasında da son derece profesyonel ve titizlerdi. İşlemler sırasında bende hassasiyet uyandırabilecek durumlar öncesinde sürekli bilgilendirildim. Hijyenik konularda da çok hassaslar. Uygulanan işlemden son derece memnun kaldım. Muayenehanenin dizaynı ve konforu çok güzel. Aynı zamanda park yeri ve ulaşım açısında da çok rahat. Çok memnun kaldım.
Çağdaş Kul Muayenehanesi, Ataşehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Çağdaş Kul Muayenehanesi, Ataşehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı.
Çağdaş Kul Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Çağdaş Kul Muayenehanesi, toplam 3 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Diş Beyazlatma, Zirkonyum, Randevu.
Çağdaş Kul Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Çağdaş Kul Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çağdaş Kul Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Çağdaş Kul Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Çağdaş Kul Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Çağdaş Kul Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Çağdaş Kul Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çağdaş Kul Muayenehanesi nerede?Çağdaş Kul Muayenehanesi adresi Barbaros, Mor Sumbul Sokagi Deluxia Palace 5A Kat:5 Daire 149 Ataşehir, İstanbul Ataşehir şeklindedir.
Ataşehir bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Kardiyolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Göğüs Hastalıkları Doktoru klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Nörolog klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı klinikleri
Ataşehir bölgesindeki Acil Tıp Doktoru klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri