Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Çanakkale Deniz Hastanesi kadrosunda 2 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 1 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 2 adet iç hastalıkları uzmanı, 2 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 1 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 2 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Çanakkale Deniz Hastanesi Çanakkale ilinde Cevatpaşa mahallesi adresinde bulunmaktadır. Çanakkale Deniz Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2862172460 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Çanakkale Deniz Hastanesi
Cevatpaşa Mahallesi, Çanakkale 17000

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Geniz Eti Ameliyatı

Doktor bey kızımın genizeti ve kulağa tüp takma ameliyatını gerçekleştirdi. Sabah 11 de olup akşam üzeri 4 te sanki ameliyat olmamış gibi hastaneden ayrıldık. Acısı ağrısı yok denecek kadar azdı endişelenmelerimiz çok şükür ki doktor beyin sayesinde boşunaymış. Elleri dert görmesin daha nice biz gibi sıkıntılı hastalara şifa olsun. Rabbim vatanımıza milletimize böyle hayırlı doktorlar nasip etsin.

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu

Guzel yorumunuz icin cok tesekkurler

Ö
    Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Burun Estetiği

Uyku problemim vardı. Nisan 2022 ayında amieliyat oldum. Bir çok KBB doktoruna gittim ve hiç biri ameliyat için yanaşmadı bazılarına güvenemedim. Allah razı olsun İbrahim Hocam ameliyatımı yaptı. Güleryüzlü oluşu, espirileri, titizliği, becerisi, kendine olan güveni, hastasına verdiği güven ve umut ne deyim anlatltmakla bitmez. Ameliyatım çok güzel geçti 1 gece kaldım hastanede. Diğer gün taburcu oldum. Burnuma neredeyse estetik yaptı şu an burnum otoban gibi oldu. Senden allah razı olsun hocam ne desem boş sana nasıl dua etsem yetmez. Senin gibi doktorların bu ülkeye ihtiyacı var Allaha Emanet Ol hocam allar razı olsun senden. Her şey için teşekkürler. İnsanın sağlığına ve uykuya kavuşması kadar güzel bir şey yokmuş Sağol.

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu

Yorumunuza cok tesekkur eder. Saglikli ve mutlu gunler dilerim

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Nazal Valv Cerrahisi

Yıllardır hem nefes almada hem görüntüsel anlamda burnumda sorun vardı.Ancak burun ameliyati olmaya cesaret edemiyordum.Serhat hocam sağ olsun açıklamalarıyla bilgisi ve tecrübesiyle bana güven verdi.12 Eylülde ameliyatımı oldum.smdi kendime neden daha önce olmadım diyorum.gerek ameliyat öncesi tespit ve çözümlerinde ,gerek operasyondaki başarısında ,gerekse ameliyat sonrası kontrollerimde ilgili ve profesyonel tarzıyla bana doğru hekime tedavi olduğumu kanıtladı.şuan hem nefes almamdan hem de burnumun doğal ve güzel duruşundan çok memnunum.boyle mütevazi,ilgili ve en önemlisi işinin ehli bir doktora tedavi olduğum için çok mutluyum.allah razı olsun serhat hocamdan..

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Septum Perforasyon Onarımı

Serhat Hocama düzgün nefes alamama şikayetiyle muayene oldum. Burnumdaki deviasyon nedeniyle ameliyat olmam gerektiğini söyledi. Başarılı bir operasyon geçirdim ve çok kısa sürede toparlandım. Hocam çok mütevazi bir insan ve mükemmel bir hekim. Kendisine çok teşekkür ederim.

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu

Degerli yorumunuz icin tesekkur ederim

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Rinoplasti

27 yıldır nefes alamıyordum, hem nefes almamı hemde burnumun daha güzel olmasını sağladığı için doktoruma çok teşekkür ederim. İşini severek yapan ve ameliyatlarını başarıyla tamamlayan mükemmel bir doktor.

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Rinoplasti

uzun zamandır yaşadığım nefes zorluğu ve burun eğriliği sorunumdan yakın zamanda serhat hocaya olduğum ameliyatla kurtuldum , burnum da güzel bir şekle kavuştu kendisine teşekkür ederim eğlenceli süper bir insan..

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu

Sayın Serhat basutçu doktoruma çok teşekkür ederim burnumdaki sorun çok ince detaylı olmasına rağmen bulup ameliyat etti ve iyileştim, ayrıca doktor olarak insanı çekindirmeyen bir yapısı var yani insanı psikolojik olarakta rahatlatan ve aydınlatan bir doktor, allah ellerine sağlık versin,

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu

Serhat bey e burnum ile ilgili sikayet sebebiyle başvurdum burun ameliyatimi gerceklestirdi.suana kadar gördüğüm en ilgili isini mükemmel yapan bir doktor.Burun ameliyatimdan sonra hicbir sorun yasamadim ve cok memnun kaldim.Hastayla olan iliski ameliyatlardaki basarisi ile mükemmel bir doktor.Kendisine ne kadar teşekkür etsem az.

Op. Dr. İbrahim Serhat Basutcu Burun Estetik Cerrahisi

Burun ameliyatımı İbrahim Serhat Bey gerçekleştirdi. Hem estetik açıdan hem de solunum açısından çok rahatladım. İlgisine özellikle teşekkür ediyorum Hiç düşünmeden tedaviye başlayabilirsiniz