Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi
Yazıcızade Mah. Celal İleri Sok., Çanakkale
b....t
Dişimin arasına gıda artığı girmesi şikayetiyle gittim. Önce diş ipi ve kürdan kullanmam gerektiği önerisi yapıldı :) Ben de dolgumun tekrarlanmasını istediğimi söyledim ve ara yüz dolgusu yapıldı. Artık arasına diş ipi bile giremez ara yüz fırçası kullan denildi fakat tedaviden sonra iki dişimin arasının eskisinden çok daha fazla açıldığını farkettim.Yani dişim ilk gittiğimden daha kötü durumda.Artık diş ipi müdavimiyim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Hipotiroid hastalıgım kaynaklı kan değerlerimin durumu ve ilaç kullanımına ilişkin kontrol nedeniyle ilgili doktoru ziyaret ettim, sorduğum sorulara sürekli ters yanıtlar verdi, iletişim kurmakta çok zorlandım, azarlar gibi konuştu ve çok doğal hakkım kendisinin de görevi olmasına rağmen sağlıklı bir hizmet alamadım,mecbur kalınmadıkça gidilmemesi gereken bir doktor.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi, Çanakkale şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi, Çanakkale şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Pratisyen Hekim, Aile Hekimi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru.
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi, toplam 72 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi nerede?Çanakkale Gelibolu Devlet Hastanesi adresi Yazıcızade Mah. Celal İleri Sok. Çanakkale şeklindedir.
Çanakkale bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Çanakkale bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri