Cesur Danışmanlık Merkezi
Kamberiye Mahallesi Adalet Caddesi No:12/5 U5-A Blok Haliliye, Şanlıurfa 63950Sigortalar
- Diğer (İade)
fa...
Faruk Bey’e 5 yıl boyunca omzumda taşıdığım yük ile gittim. Kendisi ile bir kaç ay görüşmemiz sonrasına kendimi çok daha iyi hissettim. Tedavimin tamamlanmasından 8 ay sonra tedaviye gitme sebebim tekrar karşıma çıktı. Ama bir farkla ben bu kez güçlüyüm. Anladım ki Faruk Bey ile yaptığım görüşmeler yüzeysel olmamış. Bana sandığımdan çok daha fazla şey öğretmiş.
İyi ki karşılaştık
n....g
Kendi duygu düşüncelerimin farkında olmamı sağladı.
al...r
Faruk hocamla mutsuz ve kaygılı olduğum bir dönemde çalışmaya başladık. Kendisi bilişsel davranışcı terapi ekolünde çok iyi. Kendisiyle görüşmeye başladıktan sonra bir çok farkındalık kazandım ve artık daha iyiyim. İyi ki yollarımız kesişti.
pandemi benim için ağır geçti ve kaygı bozukluklarım başladı arkadaş tavsiyesi üzerine Fatih beye gittim. Seanslarda ki sıcak tavrı profesyonel davranışı ve size farklı bakış açısı oluşturması beni kendime getirdi. Şimdilerde daha iyiym ve kendimle geçirdiğim süreçle barıştım herkese tavsiye ederim
Kendisi ile 2.seansımız. Öfke kontrol problemlerimi daha iyiye taşımak açısından ve kendimi daha iyi tanıma üzerine başarılı ve etkili çalışmalarda bulunuyor.
e....ç
Daha kliniğine girdiğiniz andan itibaren karşılaması, tavrı ve sempatikliği ile psikolojinizi, havanızı olumlu yönde değiştiren, işini gerçekten iyi yapmaya çalışan ve hakkını veren bey efendi birisi
. Can kulağı ile dinledikten sonra sizi salt düşüncelerinizden alıp başka bir evrenden baktırır, farkındalığınızı arttır ve hatta evrende yeşilin her tonunu görmenizi sağlar kıymetli hocam.
Bana içinden çıkamadığım çukurda ışığı görmemi sağladığınız için çok teşekkür ederim. İyi ki karşıma çıktınız.
Başarılarınızın devamını diliyorum.
fe...n
Faruk hocam ile depresyon ve kaygı konusunda çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyorum. Seansları boyunca bana sıcak bir destek ve anlayış gösterdi. Empati dolu yaklaşımıyla içsel dünyamı anlamamda büyük katkı sağladı. Kendisi sayesinde olumlu değişimler yaşadım ve daha güçlü hissediyorum. Profesyonel yetkinliğine ve insana olan saygısına hayranım. Herkese Faruk Bey'i gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum. Teşekkürler!
ne...e
Sevgili Faruk Cesur,
Sizinle çalışmak benim için gerçekten değerli bir deneyim oldu. Profesyonelliğiniz ve sabrınız sayesinde depresyon ve kaygıyla başa çıkmakta bana çok yardımcı oldunuz. Sessiz ve anlayışlı tavrınızla kendimi güvende hissettim ve içimdeki en derin düşünceleri paylaşabildim. Bana her zaman dinleyici, destekleyici ve ilham verici oldunuz. Terapi oturumlarımız benim için aydınlanma ve iç huzur anlarıydı. Sizin rehberliğinizle kendimi ve sorunlarımı daha iyi anlamayı öğrendim. Bu yolculukta bana eşlik ettiğiniz için minnettarım. Uzmanlığınız ve insancıllığınız için teşekkürler. Sizi tavsiye etmekten mutluluk duyacağım.
t.....
Daha önce birçok kez danışmanlık almama rağmen hayatıma en olumlu etkiyi yaratan Faruk beydi
Cesur Danışmanlık Merkezi, Şanlıurfa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Cesur Danışmanlık Merkezi, Şanlıurfa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikolojik Danışman ve Rehber, Aile Danışmanı.
Cesur Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Cesur Danışmanlık Merkezi, toplam 107 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Alexander Pratik Yetenek Testi, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Louisa Duss, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi.
Cesur Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Cesur Danışmanlık Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Cesur Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Cesur Danışmanlık Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Cesur Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Cesur Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Cesur Danışmanlık Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Cesur Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Cesur Danışmanlık Merkezi nerede?Cesur Danışmanlık Merkezi adresi Kamberiye Mahallesi Adalet Caddesi No:12/5 U5-A Blok Haliliye Şanlıurfa şeklindedir.
Şanlıurfa bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Şanlıurfa bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Daha fazla (15)Şanlıurfa Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Şanlıurfa Aile İçi İletişim Sorunları
Şanlıurfa Obsesif-Kompulsif Bozukluk
Şanlıurfa Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Şanlıurfa Motivasyon Eksikliği
Şanlıurfa Kişilik Bozuklukları