Çocuk Psikiyatristi Maltepe, İstanbul
Özel Academic Hospital
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaMurat Reis Mahallesi Nuhkuyusu Caddesi No:94 Bağlarbaşı, Üsküdar • Harita
Özel Academic Hospital
Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Ve Gastroenteroloji Enstitüsü
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaBaşıbüyük Mah. Süreyyapaşa, İstanbul • Harita
Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Ve Gastroenteroloji Enstitüsü
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Psikiyatri Daha fazlaAlemdağ Cad.No:444 Oto Sanayi Krş, İstanbul • Harita
Çocuk ve Genç Psikolojik Danışmanlık ve Psikiyatri Merkezi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikoloji, Pedagoji
Barbaros Mahallesi Atatürk Caddesi Ihlamur Sokak No:1/31, Ataşehir • Harita
Çocuk ve Genç Psikolojik Danışmanlık ve Psikiyatri Merkezi
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, İç hastalıkları, Nöroloji
Alemdağ Cad. No:444 İçyılmazlar İş Hanı 3-4-5 Katlar, İstanbul • Harita