Çorum Özel Hastanesi
Çorum Özel Hastanesi
Dr İlhan Gürel Cad.No:1 Binevler Kavşağı, Çorum 19000Sigortalar
- Diğer (İade)
g....a
Benim , her iki böbrekte taş vardı, bilgisi doktor luğu çok iyiydi taşları eswl kırdı eli çok Hafif hiç ağrı duymadım,
s....a
Bir çok hekime gittim tüp bebek dışında başka bir tedavi yöntemi ile gebe kalacağıma dair umudum yokken Sinan beyle kesişti yollarımız önce Allahın sonra onun sayesinde kızıma kavuştum hiç egosu olmayan mükemmel bir hekim
n....r
Birkaç gün önce 4 yaşındaki çocuğum kolunun üstüne düştü. Acıdan duramıyordu. Teoman hocam kolunda çıkık olduğunu söyledi ve bir saniye içinde kolu düzeltti. Oğlum anında ağlamayı kesti. Hastalarına karşı her zaman ilgili ve güler yüzlü. Harika bir doktor.
i̇...ö
Sabri bey mükemmel bir hoca anestesisiz hsg çekimi için kendisine gittim. Süreci tane, tane anlattı ağrım acım olmayacağını söyledi ve dayanılmayacak kadar bir ağrım olmadı. Sabri bey bence gidilmesi gereken en iyi uzman. Tam anlamıyla destek oldu korkmamam için elinden geleni yaptı. Yolunuz bahtınız hep açık olsun hocam elleriniz dert görmesin
z....d
Diz kapağımın çevresinde şişlik oluşmuştu topal yürüyordum teoman bey çok ilgiliydi her detayı açıkladı dinledi tedavisinden çok memnun kaldım
m....b
02.11.2023 tarihinde ambulans ile sağ bacağim kilitlenmis olarak hastaneye gittim.3 yıl bel fıtığından tedavi gördüm.Fizik tedavisi ,ozon tedavisi hiç birisi fayda etmedi.Ameliyat olanlarin sıkıntılarindan dolayı hep çekiniyordum.34 yaşimda ameliyat oldum çok sükür cok iyim ayagimi basabiliyorum.Hocamiz gercekten isinde uzman ameliyattan ertesi gün beni yürüyerek taburcu etti.
m....e
Tavsiye üzerine Kazım Beye gittik.Oğlumun geniz eti ve bademcik ameliyatıni yaptı. Her konuda yardımcı oldu. Kişiliği de doktorluğu da mükemmel bir insan. Eli çok hafif. Herkese tavsiye ederim. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
Hasta
Kendisine tedavi için Ankara dan gittim ondan önce bir çok doktora gittim Sinan hocam tedavim ve ameliyatım sürecinde beni o kadar iyi anlayarak ve kırmayarak her bakımdan güven vererek sonuçlandırdiki minnettarım güven çok önemli kıstım tahmin ettiğimizden o kadar büyük çıktı hiç korkmadım o masaya yatarken aklımda hiç soru işaretı yoktu bilgisi ve işıni bu kadar severek iyi yaptığı için Sinan hocama ne kadar teşekkür etsem az
Hasta
40 günlük Kızımı götürdüm Allah razı olsun çok güzel ilgilendi devlete götürdüğümüzde doktor gazı var dedi gönderdi halbuki kızımda bronşit başlamış Tekrar söylüyorum Allah razı olsun iyiki Fatih hocamla tanıştık tedavi sürecinin her anında çok güzel ilgilendi
Annemi Okan beye götürmüştük. Unutkanlık ve arada halüsinasyon vardı. Yaşlılığa bağlı yada sinirsel diye oyaladılar. Başka bir hastane de nöroloji doktoru alzımer değil tetkik yapmıyorum diyerek gönderdi. İyi ki Okan beye gitmişiz direk emar istedi ve beyinde 6 cm lik bir kitle gördüğünü acil bir uzmana gitmemiz gerektiğini söyledi. Biz şokta düşünemezken bizi çok iyi yönlendirdi, bilgilendirdi. Kendinin profesyonelce yönlendirmesi sayesinde annecimizi ameliyat ettirdik. Şuan zorlu bir tedavi süreci bizi bekliyor. Ama Okan bey sayesinde hızlandı tedavi sürecimiz. Hastaya çok iyi zaman ayıran her şikayetini uzun uzun dinleyip. Değerlendirme yapan bir doktor kendisi.
Çorum Özel Hastanesi, Çorum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Çorum Özel Hastanesi, Çorum şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Pratisyen Hekim, Radyolog, Kardiyolog, Fizik Tedavi Uzmanı.
Çorum Özel Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Çorum Özel Hastanesi, toplam 279 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Çorum Özel Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Çorum Özel Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Çorum Özel Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Çorum Özel Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Çorum Özel Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Çorum Özel Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Çorum Özel Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Çorum Özel Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çorum Özel Hastanesi nerede?Çorum Özel Hastanesi adresi Dr İlhan Gürel Cad.No:1 Binevler Kavşağı Çorum şeklindedir.
Çorum bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Çorum bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri