Klinikler Denizli
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Denipollife Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Romatoloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 226. Sokak No:156, Denizli • Harita
Özel Denipollife Hastanesi
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Metabolik cerrahi, Estetisyen Daha fazlaBağbaşı, Zeytinköy Mah Acıpayan Bulv, Antalya Yolu No:5, Denizli • Harita
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji Daha fazlaMerkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102, Denizli • Harita
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Denizli
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaSırakapılar Mahallesi 491 Sokak No : 15 Merkezefendi, Denizli • Harita
Tülay Akkol Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi - Denizli
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi Daha fazlaBahçelievler, 3007. Sk. No:23, Denizli • Harita
Denizli Özel Sağlık Hastanesi
Sırakapılar Mah. 495 Sok. No: 7 Merkezefendi, Denizli • Harita
Denizli Özel Vizyongöz Hastanesi
Çamlaraltı Mahallesi 6021. Sokak No:25, Denizli • Harita
Mediden Sağlık
Özel Denizli Tekden Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji Daha fazlaMurat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Denizli • Harita
Özel Denizli Tekden Hastanesi
Geriatri, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp
, Aile hekimliği, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaÇamlaraltı Mahallesi, Fakülte Caddesi No: 20/A Çamlık, Denizli • Harita
Sırakapılar Mahallesi, Hastane Caddesi No:27, Denizli • Harita
Mehmet Akif Ersoy Mah. 29 Ekim Bulvarı No:166/B, Denizli • Harita
Denizli Özel Mediklinik Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp Daha fazlaSırakapılar Mah. Prof. Dr. Nusret H. Fişek Sok. No: 11, Denizli • Harita
Denizli Özel Mediklinik Hastanesi
Değirmenönü Mah. Saltak Caddesi No:54, Denizli • Harita
Denizli Özel Merkez Diş Polikliniği
Sırakapılar Mahallesi Saltak Caddesi No:37, Denizli • Harita
Pırlanta Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Özel Odak Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaSümer Mahallesi İzmir Bulvarı No:18, Denizli • Harita
Özel Odak Hastanesi
servergazi mahallesi, çınar sokak, no:2, merkezefendi, Denizli • Harita
Sefa Dalbudak Ağız ve Diş Sağlığı Kliniği
Denizli Devlet Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri Daha fazlaSırakapılar, Selçuk Cd. D:n, Merkezefendi/Denizli, Denizli • Harita
Denizli Devlet Hastanesi
Denizli İç Hastalıkları Uzmanları