Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği
İstiklal Mahallesi 1196. Sokak No:2/3, DenizliUzmanlar
16.09.2024’de Diş D.Ali Ekbr Yılmz’a gittm
Aşağıdaki durumlardn memnn kalmadm.
1-Diş Taşı Temizlği
Kullndığı makine gövdesndn yukr 20-30cm su fışkıryrdu
Ağza hortumla verdiği su sanırm bu yüzdn fazlydı
Daha önce de bir çok kez temizlik yaptırdm.
Ama bunu ilk kez yaşadm
Ağzımn içi yutak kısmı az az suyla dolyrdu.
İstemedn yutkunmya başldm.
En baştan itib. mlsf temizlği bıraktı.
Israrımla devam etti. Hortumu biraz yan koyunca suyu yutup devm ettm.
En sonnda öksürünce taş temizlğn bitti deyp bıraktı.
2-Diş sarılığı için ısrarımla o da ön kısmı temizldi.
Diş arka kısmı için Ricama rağmn
MLSF TAVIRLI BİR SES TONYLA
GÖRÜNMEYN ARKA KISMI TEMİZLEMYİ UYGUN GÖRMÜYORM DEDİ.
3- Dişlerimdeki Acıma
Sıkça hafif acıyn sağdn 3. Dişime 4 ay önce müdahale edildiğni, o gün acımanın azaldığnı, ama geçmediğni, çok küçük bir çürüğn daha olabc. söyl.m
Makn. arıza olduğu içn diş filmi çekilemdi.
Toplm 6 ay içinde (kln 2 ay içnde) geçr dedi
Hala devm ediyor.
Gerçektn ben hiç memnun kalmdm
Karar sizin
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
o.....
Ali hoca kanal tadavisi uygulaması yaptı tedavi sürecinde hiç bir sıkıntı çekmeden bitti kendisine buradan tekrar teşekkür ediyorum ilgisinden ötürü yakınlarımada tavsiye edeceğim.
ra...l
Ali hocam 20lik dişimi çekti aslında çok endişeliydim fakat beklediğimden çok daha hızlı ve ağrısız bi işlem oldu. İyileşme sürecinde dikkat etmem gerekenleri ve yaşayabileceğim problemleri de detaylı bir şekilde anlattı.
ha...
Denizli ağız ve diş sağlığı merkezinde çalışan Ali Ekber hocama bir kaç kez tedavi ve rutin kontroller için gittim ve cidden kendisi çok ilgili ve sempatik bir hekim. Sağ olsun yaptığı işlemleri de ilerde oluşabilecek durumları da detaylı bir şekilde anlattı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
me....
Cocugum için randevu alıp gitmiştik girdiğim andan itibaren çok kötü bir muamele gördük cocugun küçük olduğunu kendisinin muayene yapamayacağın aldigi gıdalarla cocugun dişini bizim curuttugunumuzu ima ederek başka bir uzman doktora gitmemizi söyledi hiç memnun kalmadım hiç kimseye de tavsiye etmiyorum keşke biraz daha hoşgörülü ve kibar olabilseydi işini yapsaydı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Diş Hekimi, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği ile iletişime geçin.
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği nerede?Denizli Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi Kıbrısşehitler Semt Polikliniği adresi İstiklal Mahallesi 1196. Sokak No:2/3 Denizli şeklindedir.
Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Denizli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri