Hakkımızda

Hastanemiz, 2002 yılında kurulan Özel Gülhan Tıp Merkezi’nin temellerine dayanmaktadır. 11 Aralık 2017 tarihinden beri Denizli ilinde Denipol Hastanesi adıyla faaliyetine devam etmektedir.
Temel olarak ilke edinilen felsefesi “yeter ki sağlık olsun” olan hastanemiz, sağlık hizmeti sunumunda ulusal ve uluslararası standartları amaç edinmiştir. Sağlık hizmeti kalitesini ulusal ve uluslararası standartlar düzeyinde tutmayı öncelikli hedef belirlemiştir.
Hastanemiz ‘Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak herkesin hakkıdır’ ilkesiyle tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, gelişen teknolojiyi sürekli yakından takip ederek, alanında uzman ekibimizle hizmet vermektedir. Ülkemizin sağlık standartlarını yükseltme konusunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Toplumun her kesimine kesintisiz, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak, şeffaf, güvenilir, hasta haklarına saygılı ve mahremiyet odaklı olmak hastanemizin kuruluşundan bu yana en önem verdiği ilkelerdendir ve bu çizgisini bozmadan tam kapsamlı kaliteli sağlık hizmetini Denizli halkına sunmaktadır.
Alanında uzman çalışanlarla beraber hizmet çıtasını her zaman daha yukarıya taşıyan, deneyimini ve hacmini yüksek standartlar ve insan odaklı tedavi yaklaşımı ile birleştiren hastanemiz, ‘Denipol’ markası ile sağlık sektörüne yepyeni bir vizyon getirmektedir. Değişen yaşam şekline adapte olan yüksek kaliteli sağlık hizmeti anlayışını, dünyada uygulanan tüm tanı ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, uzman hekim kadromuz ile yeniliklere açık bir hastane ortamında Denizli ili ile buluşturduk.
Hastanemiz ulusal ve uluslararası standartları takip ederek sunduğu yüksek kaliteli sağlık hizmetini topluma sunmakla kalmayıp; ülkemizin ihtiyacı olan her konuda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerine de destek sağlamaktadır.
Uzmanlık alanlarımız
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru

Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru

Dermatolog

Genel cerrah

Göz Doktoru

Göz doktoru

Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı

Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı

Kardiyolog

• Unico Sigorta
  • Vakıfbank Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Dr. Turgay Aslan • Kardiyoloji Randevusu

Göğüs ağrısı ve kol ağrısı için gitmiştim çok güzelce sorunlarımı dinledi gereken tahlileli yaptı herhangi bir şey olmadığını içimin rahat olabileceğini söyledi daha sonra tekrar gittiğimde kaygılarımın nasıl yönetebileceğimi yardımcı oldu hem ne zaman gidersem giderdeyim büyük bir sabırla yardımcı oldu hemde gecede gündünüzde telefon ile de cok yardımcı oluyor herkes doktor olabiliyor ama bu dönemde kendisi gibi bir doktor bulmak cok zor gercekten

I
    Op. Dr. Özge Bal • Kadın Hastalıkları Ve Doğ...daha fazlaum Randevusu daha az

Doktor Özge Hanım güler yüzlüydü,uzun süre regl olmadığım için gitmiştim kendisine,beni çok rahatlattı,sakin,tane tane , teferruatlı bir anlatımı vardı ,uzun uzun muayene etti ,içimiz rahat etsin dedi ,smear testi aldı çok çok nazikti ,eski tecrübelerime göre çok kibar ve anlayışlı idi muayene sırasında.Test sonuçlarını sekreteriyle bildiren doktorlarımızdan olmaması da ayrı güzeldi, kendi ile.Tavsiye ederim güler yüzlü , ilgili doktorumu

Uzm. Dr. Ahmet Kılınçer • Nöroloji Randevusu

Yıllardır geçmeyen migren ve bunun yanısıra günlük sıddetlı başarısı, fıbromiyaljıden dolayı omuzlarımda ağrı,gergınlık ve fıtığa bağlı boyun ağrısı sebebiyle gıttım.yıllardır bırcok yontem ve doktor deneyıp pes etmiştim.olumlu yorumlarla onerıuzerıne ıyı kı gıtmısıım dedıgım bır doktor kendısı.konusunda uzman olduğu çok bellı.henuz 1 ay olmadan tüm sıkıntılarımda çok büyük rahatlama oldu hamdolsun. Mıgrenı ve fıbromıyaljısı olanlara hep tavsiye ediyorum

C
    Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Durmuş Ali Özdemir • Safra Kesesi ...daha fazlave Safra Yolları Cerrahisi daha az

Durmus ali hocam sihirli elleriyle 2 hafta önce kapalı safra kesesi ameliyatımi yaptı.cok ilgili,mütevazi ,en kucuk mizmizlanmanizda bile sizi rahatlatan bir doktor daha ne diyebilirimki.iyiki tanismisiz.

T
    Randevu doğrulandı
    Op. Dr. Özge Bal • Kadın Hastalıkları Ve Doğ...daha fazlaum Randevusu daha az

Doktor hanım güler yüzlü ilgili gebeliğim boyunca beraberdik ve kızımı sağlık la kucağıma aldım doğum esnasında ilgisini ve güler yüzünü korudu çok tatlı biri herkese tavsiye ederim

J
    Telefon numarası doğrulandı
    Op. Dr. Serkan Yurtsever • Kadın Hastalıkları ...daha fazlaVe Doğum Randevusu daha az

Gebeliğimin başindan beri her konuda acıklayıcı olması güven vermesi çok iyiydi rahat bir hamilelik süreci geçirmeme yardımcı oldu ne zaman arasam ulaşabildim çok ilgili güleryüzlü ikizlerime sağlıkla kavuşmamı sağladığı için doktoruma minnettarım

Uzm. Dr. Ahmet Kılınçer • Nöroloji Randevusu

Ahmet Bey'e baş dönmesi ,baş ağrısı ve denge sorunuyla gittim.Tedavim ile birlikte şikayetlerim ortadan kalktı.Kendisinin ilgisi, iletişimi ve kişiyi rahatlatan yaklaşımından çok memnun kaldım, herkese tavsiye ederim.

Uzm. Dr. Ahmet Kılınçer • Nöroloji Randevusu

Merhabalar ben 24 günlük baş dönmesi sonunda tanıştım Dr Ahmet beyle Ayakta duramiyor Yolda yürüyemez haldeydim Ahmet beyi iyikide tanıdım bir çok yere gitmeme rağmen sonuç alamamiştım ve başımda damar daralması teşhisini koydu tedavilerim devam ediyor çok ilgilendi şuan çok çok iyiyim iyiki varsın Ahmet hocam herkese tavsiye ederim

Doç. Dr. Mehmet Levent Taşlı • PRP

Saç dökülmesi şikayetiyle doktor beye başvurdum. Bana tedavi için 4 prp ve 3 mezoterapi seansı yapmamız gerektiğini söyledi ve bana % 60-70 garanti verdi. Sürece rağmen ben verdiği garantiye dayanarak tedaviyi yaptırdım. Saçlarımın dökülmesi daha arttı ve bunu ifade etmeme rağmen önemsemedi. Hasta-hekim ilişkisinden memnun kalmadım. Hastaya daha fazla değer, ilgi alaka vermesi ve daha açıklayıcı olması gerekiyor. Açıkcası ben önermem.

I
    Uzm. Dr. Ahmet Kılınçer • Nöroloji Randevusu

Geçmeyen baş ağrısı için gittim Ahmet beye doktor doktor gezip çare bulamadığım baş ağrımdan 1 hafta içinde kurtuldum eğer benim gibi baş ağrısı çeken varsa kesinlikle tavsiye ederim