- Ana Sayfa
- Acil Tıp Doktoru
- Denizli
- Denizli Özel Denipol Hastanesi
Denizli Özel Denipol Hastanesi
Acil tıp doktoru , Anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı , Beyin ve sinir cerrahı , Biyokimya uzmanı , Çocuk cerrahı , Çocuk sağlığı ve hastalıkları doktoru , Dermatolog , Diyetisyen (beslenme uzmanı) , Enfeksiyon hastalıkları uzmanı , Genel cerrah , Göğüs hastalıkları doktoru , Göz doktoru , İç hastalıkları uzmanı , Kadın hastalıkları ve doğum uzmanı , Kardiyolog , Kulak burun boğaz doktoru , Nörolog , Ortopedi ve travmatoloji uzmanı , Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı , Radyolog , Ürolog , Pratisyen hekim , Psikiyatrist , Psikolog daha fazla
Denizli 1 adres
Hakkımızda
Temel olarak ilke edinilen felsefesi “yeter ki sağlık olsun” olan hastanemiz, sağlık hizmeti sunumunda ulusal ve uluslararası standartları amaç edinmiştir. Sağlık hizmeti kalitesini ulusal ve uluslararası standartlar düzeyinde tutmayı öncelikli hedef belirlemiştir.
Hastanemiz ‘Sağlıklı yaşamak, sağlık hizmetlerinden eşit derecede faydalanmak herkesin hakkıdır’ ilkesiyle tıbbi etik ilkelerinden ödün vermeden, gelişen teknolojiyi sürekli yakından takip ederek, alanında uzman ekibimizle hizmet vermektedir. Ülkemizin sağlık standartlarını yükseltme konusunda emin adımlarla ilerliyoruz.
Toplumun her kesimine kesintisiz, etkin ve kaliteli sağlık hizmeti sunmak, şeffaf, güvenilir, hasta haklarına saygılı ve mahremiyet odaklı olmak hastanemizin kuruluşundan bu yana en önem verdiği ilkelerdendir ve bu çizgisini bozmadan tam kapsamlı kaliteli sağlık hizmetini Denizli halkına sunmaktadır.
Alanında uzman çalışanlarla beraber hizmet çıtasını her zaman daha yukarıya taşıyan, deneyimini ve hacmini yüksek standartlar ve insan odaklı tedavi yaklaşımı ile birleştiren hastanemiz, ‘Denipol’ markası ile sağlık sektörüne yepyeni bir vizyon getirmektedir. Değişen yaşam şekline adapte olan yüksek kaliteli sağlık hizmeti anlayışını, dünyada uygulanan tüm tanı ve tedavi yöntemlerini, yenilikçi tıp teknolojilerini, uzman hekim kadromuz ile yeniliklere açık bir hastane ortamında Denizli ili ile buluşturduk.
Hastanemiz ulusal ve uluslararası standartları takip ederek sunduğu yüksek kaliteli sağlık hizmetini topluma sunmakla kalmayıp; ülkemizin ihtiyacı olan her konuda gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projelerine de destek sağlamaktadır.
Hakkımızda
- Unico Sigorta
- Vakıfbank Sigorta
i....b
Doğrulama türleri
Uzmanı veya kurumu ziyaret eden hastaların katılımlarından emin olmak için tüm görüşlerin gerçekliğini doğrularız. Bunu yapmak için standart kontrollerimize ek olarak 3 ek doğrulama düzeyi ekledik:
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Geçmeyen baş ağrısı için gittim Ahmet beye doktor doktor gezip çare bulamadığım baş ağrımdan 1 hafta içinde kurtuldum eğer benim gibi baş ağrısı çeken varsa kesinlikle tavsiye ederim
si...m
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Öncelikle Sami Bey’in hastayla bire bir iletişimini çok beğendim.İletişim hastanın psikolojisi için çok önemli olduğunu düşünüyorum.Kapalı kıl dönmesi ameliyatı oldum ve gerçekten doktorumdan çok memnun kaldım.Tedavim için çok doğru bir doktoru seçmişim.
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
6 gün yoğun bakımda yatan babam için tedavi aldığımız sürede her şeyi en ince ayrıntısına kadar hem hastaya hem hasta yakınına tek tek anlatan açıklayan elinden gelen her şeyi en iyisiyle yapan bir doktor
E nabızdan takip ettiğimizde günlük kan değerleri tomografileri vs tek tek takip edilmiş bir şekilde olduğunu kendimiz gördük
1 gün önce kalbi durmuş bir kişiyi 6 gün sonra hastaneden yürüyerek çıkarttık
Disiplinli çalışması hasta ve hasta yakınına olan saygısı duruşu harika iyiki ümit hoca
ev...a
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Bebeğim ilk doğduğunda makat deliği yanlış yerde ve dardı doğduktan 24 saat sonra ameliyatını gerçekleştirdi cem Bey sonrasında da 3 aylık tedavi süresinde çok ilgili bir doktordu pskolojik olarak da sizi anlayan biri , bebeğim şu an popo deliği gerek kasları olan gerek boyutu ve yeri olsun çok iyi durumda çok bilgisine ve ilgisine sağlık
m....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Böbrek ağrısı şikayeti ile başvurduğum sayın doktor bey şikayetlerimi anlattıktan sonra hiç muayene etmeden direkt ultrasona ve tahlile yönlendirdi.Tahlil sonuçlarını yine muayene etmeden değerlendirdi temiz çıktığını söyleyerek beni fizik tedaviye yönlendirdi.Böbreklerimde ağrı,ağız kuruluğu gibi şikayetlerimin olduğunu tekrardan söylediğimde ise "Ağrın olduğu gün gelirsen tekrar bakarız ağrı kesici al geçmezse fizik tedaviye git"diyerek muayeneyi sonlandırdı. "Uzaktan" muayene yöntemiyle aldığım sağlık hizmetinden memnun kalmadım,hiçbir konuda bilgilendirilmedim.
y.....
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
çok ilgili ve çok bilgili bir doktor. bağırsaklarla ilgili bir rahatsızlığım vardı çözüme kavuşturdu. sağolsn hocamız ayağına taş değmesin
de...z
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Iki çocuk annesiyim ve Epilepsi hastasıyım. 13 yaşındaki oğlumun 13 yıl çektiği bu hastalığımı çözüme ulaştıran Ahmet Kılınçer oldu. Ilk görüşte titizliği ile önem kazanan Ahmet Kılınçer doktorumuz çocukluğumdan beri geçirdiğim epilepsi krizlerimin çözümünü kısa sürede buldu.ilaçlarımın dozunu ayraladı farklı ilaç verdi. Ayda 6-7 kere geçirdiğim nöbetlerimi şimdi ayda 1'e düşürdü. Kısa sürede İmkansız dediğimiz her şeyi gerçekleştirdi. Ayrıca yanındaki çalışan sekreteri de çok iyi , anlayışlı ,güler yüzlü ve ilgili. Biz hastaların istediği her şey bu klinikte mevcut.
tu...n
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Doktor hanım güler yüzlü ilgili gebelik takibimi yapıyor inşallh doğumdada beraberiz
o....ö
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Vucudumda ve saç dibimde çıkan yaralar için gittim yerinden bile kalkmadı muayene etmek için , uzaktan görme ile hele de saç derime bakmadan nasıl teşhis koydu anlam veremedim, memnun kalmadım.
ce...
Bu uzmandan randevu alan ve telefon numarasını SMS koduyla doğrulayan hastalar.
Diz ağrılarım nedeniyle gittiğim semih bey meniskus yirtiklarim iyileştirxi şimdi diz kapağı sürtmesi var onu tedavi edicez inşallah
Semih bey çok sıcak güler yüzlü işini çok iyi yapan süper bir doktor
Allah razı olsun
Denizli Özel Denipol Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Denizli Özel Denipol Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Acil Tıp Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Dermatolog, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Göz Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Kardiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyolog, Ürolog, Pratisyen Hekim, Psikiyatrist, Psikolog.
Denizli Özel Denipol Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Denizli Özel Denipol Hastanesi, toplam 344 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, X-Ray, Randevu, Normal Randevu, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Denizli Özel Denipol Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Denizli Özel Denipol Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Denizli Özel Denipol Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Denizli Özel Denipol Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Denizli Özel Denipol Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Denizli Özel Denipol Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Denizli Özel Denipol Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli Özel Denipol Hastanesi hangi sigortaları kabul ediyor?Denizli Özel Denipol Hastanesi tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Denizli Özel Denipol Hastanesi nerede?Denizli Özel Denipol Hastanesi adresi Merkez Efendi Mahallesi 29 Ekim Bulvarı No:102 Denizli şeklindedir.
Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Denizli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri