Denizli Özel Sağlık Hastanesi
- Unico Sigorta
- Ziraat Sigorta Tüm sigortaları göster
Görüşler içerisinde ara
h....ç
6 yaşındaki oğlumu muayene için götürdüm. Cumartesi günü 1.30a randevu almıştım. Hekimin son hasta randevusuymuş bilmiyordum.Oğlumu hızlıca muayene etti.Yaklaşık 3 dk içinde muayene olduk.Gözlük takması gerekiyormuş reçetesini yazdı. Gözlüğü takmazsa ne olur numara büyür mü diye sorduğumuzda taksa da büyüyecek takmasa da büyüyecek diye sertçe yanıtladı.oğluma yumuşakça bir açıklama yapmadığı için odadan cıktıgında ağlamaklı oldu.Biz anlatıp ikna etmek zorunda kaldık. Bir an önce bakıp gitmek istediği o kdr belliydi ki biz oğluma açıklama yapmaya çalışırken çantasını aldı çıktı gitti. Hem randevu kısa sürdü hem de cok asık suratlıydı. Çocuğuma tavrından dolayı memnun kalmadım.kücük cocugunuz varsa kesinlikle götürmeyin. Hayatının ilk göz muayenesini hep kötü hatırlayacak. Çok üzgünüm.
Canımız doktorumuz doğum sürecimi rahat ve sağlıklı sonlandırmamı sağladı. İlgisi , desteği ve tecrübesiyle hep yanımızdaydı iyi ki
s....
Mevcut doktorumun normal doğum yapıp yapmayacağı konusunda şüphem olduğu için öneriler üzerine 20. haftamda Zeynep hanıma gittim. Muayeneye yarım saat geç gelmesine rağmen bir özür bile dilemedi. Oldukça mesafeli bir şekilde 10 dakikada rutin muayeneyi yaptı. Beni ilk kez görmesine ve nasıl bir psikolojiye sahip olduğumu bilmemesine rağmen "ne kadar çok kilo almışsınız, bir diyetisyenle görüşseniz iyi olur" dedi. (İdeal kilomda hamile kaldım ve 20. haftamda 7 kilo almıştım.) Bütün moralim alt üst oldu. Tüm gün başım ağrıdan çatladı. Sosyal medyadaki şahsî hesabında yapmış olduğu doğum paylaşımlarını görerek gitmiştim ve büyük hata ettim. Gebe psikolojisiyle kötü bir deneyim oldu. Bu doktoru tekrar tercih etmeyeceğim.
me...n
Gebelikte tsh sorunum için gittim kendisine.Açıklamaları ve yaklaşımı çok aydınlatıcı. Gerçekten hastaya yaklaşımı çok naif ve ilgili. Beni rahatlatarak gerekli yerlerde bilgilendirme yaptı.O kadar memnunum ki iyiki karşımıza çıkmış.
Trafik kazasında tapuk kemiğimi parçalı kırdım. Çoğu doktor platin takılması gerektiğini söyledi ama allah razı olsun platin takılmadan hasan bey tedavi etti şuan gayet iyiyim kendisinden allah razı olsun herkese tavsiye ederim
Banu hanım her hastalığımda (grip, idrar yolu) beni doğru tedavi ile ayağa kaldıran muhteşem doktorum.
Öcelikle hastayı dinleyen nasıl hissettiğini anladıktan sonra muayenesini yapan ve hastalık aşamadında vücuttaki olan değişikliklerin ne olduğunu bize nasıl hissettirdiğini ve iyileşme sürecinin nasıl olacağını tek tek büyük sabırla anlatır. Fonsiyonel tıp bilgisi ile sorunları bütünsel olarak ele alarak çözüm bulur. Siz ne kadar telaşlı olsanız da o bilgisi ve duruşu ile herşey o kadar basitleşir sakinleşir ve akışında olur ki iyileşme sürecine şaşırırsın.
Doktorluğu ve duruşu ile kendine hayran bırakan doktorum iyi ki varsın hep var ol.
12.10.2025 te normal doğum ile bebeğimi kucağıma sağlıkla aldım.Zeynep hanıma burdaki yorumlar sayesinde ulaşmıştım o yüzden buraya yorum yapmayı kendime bir borç biliyorum.Denizlide yabancıyım ve doğumdan cok korktugum için doktor benim için cok önemliydi.Zeynep hanım gittiğim ikinci doktordu randevularımızdan doğuma hersey mükemmel ilerledi.Randevularda herseyi o kadar detaylı acıklıyorduki soru sormaya gerek kalmıyordu.Özellikle doğumdaki desteği benim için inanılmazdı olmasa sanırım yapamazdım.İyi ki Zeynep hanımı tercih etmişim.
s....z
Ben ve tüm ailemin gözümüz kapalı güvendiğimiz biricik doktorumuz. Bağışıklık sistemi çok düşük biri olarak her kış mutlaka çok ağır hasta oluyorum. Bunun üzerine de alerjik astım eklendiğinde 2 ay boyunca iyileşmekte güçlük çekiyorum. Bu 2 ayın ara ara atak dönemleri oluyor. Bu atak dönemlerinde hemen Banu hocamdan randevu alıyorum. Uyguladığı yöntemler hızlı ve etkili oluyor benim için.
Prof.Dr. Ergün Erdem ile meme kanseri nedeniyle tanıştım. Muayene için doktora gittiğimde ilk dikkatimi çeken randevu saatine gösterdiği özendi, bu durum ameliyat sonrasında da aynı şekilde devam etti. Hastasına önem veriyor ve iletişimi çok iyi. Meme kanseri ile ilgili bana yaptığı tüm detaylı açıklamaları, hasta olarak benim korku ve endişelerimi azalttı, hastaya yaklaşımı güven verici. Tüm analiz sonuçlarını çok dikkatli inceliyor. Ameliyat sonrasında da hızlı iyileştim. Bu hastalıktan muzdarip herkesin rahatlıkla başvurabileceği bir hekim. Prof.Dr Ergün Erdem ve ekibine gösterdikleri çaba nedeniyle minnettarım.
be...
Hüseyin bey’e meme küçültme ameliyatı ve dikleştirme ameliyatı oldum. Gören herkes silikon var mı diye soruyor o kadar güzel oldu :) Denizli’de bir çok doktoru dolaştım ama tek içime sinen kişi Hüseyin bey oldu Başından sonuna kadar hep birebir ilgilendi saat kaç da yazarsam yazayım hep geri döndü zaten Hüseyin bey’e görünce aşırı bir güven oluşuyor zaten keşke daha önce olsaymışım diyorum.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Denizli Özel Sağlık Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Acil Tıp Doktoru, Kardiyolog, Radyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Dermatolog, Çocuk Cerrahı, Psikolog, Nörolog, Onkolog, Çocuk Psikiyatristi, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Radyasyon Onkoloğu, Fizik Tedavi Uzmanı, Jinekolojik Onkoloji Cerrahı, Gastroenterolog, Göz Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Sualtı Hekimliği Ve Hiperbarik Tıp Uzmanı, Romatolog.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Denizli Özel Sağlık Hastanesi, toplam 972 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Apandisit Alınması, Apendektomi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endoskopi, Endovasküler Embolizasyon, Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi).
Denizli Özel Sağlık Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Denizli Özel Sağlık Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Denizli Özel Sağlık Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Denizli Özel Sağlık Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Denizli Özel Sağlık Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli Özel Sağlık Hastanesi nerede?Denizli Özel Sağlık Hastanesi adresi Bahçelievler, 3007. Sk. No:23 Denizli şeklindedir.
Denizli bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Denizli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri