Hakkımızda

Kurumumuzda kendi alanında Göz Doktorları ve Sertifikalı Medical Estetik Uzmanları bulunmaktadır.

Sırakapılar Mah. 495 Sok. No: 7 Merkezefendi, Denizli 20000
  • Türkiye İş Bankası Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta

I
    Uzm. Dr. İbrahim Demirlenk • Göz Hastalıkla...daha fazları Randevusu daha az

Dün Denizli Vizyongöz Hastanesi’nde göz çizdirme operasyonumu gerçekleştirdim ve bugün doğum günüm! Yeni yaşıma, adeta yeni bir çift gözle uyanmak tarifsiz bir mutluluk. Bu süreçte en büyük teşekkürüm Op. Dr. İbrahim Demirlenk’e… Operasyon öncesinde ve sırasında beni her anlamda çok rahatlattı, tüm süreç boyunca güven verici yaklaşımıyla yanımdaydı. Göz sağlığı gibi hassas bir konuda bu kadar ilgili ve titiz bir hekimle karşılaşmak büyük bir şans. Hastane personeli de oldukça ilgili ve profesyoneldi. Göz ameliyatı düşünen herkese gönül rahatlığıyla öneririm. Sayenizde dünyaya çok daha net bakıyorum, iyi ki varsınız!

Telefon numarası doğrulandı
    Uzm. Dr. İbrahim Demirlenk • Miyopi ...daha fazlave hipermetropi kontakt lens tedavisi daha az

Göz ameliyatı oldum Sayın doktor İbrahim demirlnekte no touch lazer kullandık korkuyordum ama güzel geçti yakınlarıma öneride bulundum bulunacağım doktor beyi

Uzm. Dr. İbrahim Demirlenk • intralase - Lasik

Hocam 1 ay önce toplam 18 numara olan gözlerimi femtolasik uygulaması ile ameliyat etti ve bugünkü kontrolümde tamamen sıfırlandığı gördüm ve çok mutlu oldum gerçekten.Alanında çok iyi bir doktor gözünüz kapalı kendinizi emanet edebilirsiniz .Büyük bi rahatlık gerçekten bir şeye ihtiyaç duymadan görmek .Hocam sayesinde artık rahatlıkla en küçük şeyleri bile görebiliyorum,eğer tereddütünüz varsa kesinlikle olmasın

Y
    Dr. Özgür Nalbant • Saç Ekimi

Bilimsel yaklaşımda ve bir tıp hekiminin tecrübesinde bir merkez ararken Özgür Hoca’ya denk geldim . Her türlü detayı en ince ayrıntısına kadar anlattı ve “önce zarar verme” ilkesini sürekli vurgulayarak oldukça profesyonel bir tutum sergiledi. Güven veren güler yüzlü ekibiyle birlikte 5 ay önce gerçekleştirilen saç ekimim gerçekleştirildi. Ekim sonrası süreçte de ekibiyle birlikte sürekli iletişim halindeydik. Her aşamada beni bilgilendirdiler.
    Sonuca gelirsek ise bu kadar iyi olmasını açıkçası ben bile beklemiyordum. Beni ilk defa görenler işlem yapıldığına inanamıyorlar. Düşünen herkese, piyasadaki tüm merdiven altı oluşumlar içerisinde kendini kalitesiyle sıyıran Dr.Özgür Nalbant ve ekibiyle görüşmelerini öneriyorum.

Randevu doğrulandı
    Dr. Özgür Nalbant • Saç Ekimi

Saç ekimi konusunda uzun araştırmalarımın ardından doğru adresi bulduğumu düşündüm ve sonuçlar beni yanıltmadı. Birçok yerde doktorun olmadığı, özensiz ve güvensiz bir ortamla
    karşılaşırken, burada her adımda doktorumun uzmanlığını ve desteğini yanımda hissettim. Hem işlemin her aşamasında gösterdiği özen hem de sürekli ilgisi sayesinde süreçim çok daha rahat
    geçti. Sonuç ise gerçekten çok beğendim; saçlarım çok doğal görünüşlü ve güzel oldu. Saç ekimi konusunda güvenebileceğiniz, profesyonel
    bir adres arayanlar için kesinlikle tavsiye ediyorum. Gerek sürecin başından sonuna kadar gösterilen ilgi, gerekse ekim sonrası takip her zaman mükemmeldi. Doktorumun eline sağlık :)

Dr. Özgür Nalbant • Saç Ekimi

Saç ekimi yapılalı 3 ay oldu ve inanılmaz şekilde gelişim süreci gösterdi şuan ekildiği anlaşılmıyor. Ekildiğini ben söylemezsem kimse bilmiyor, başından sonuna kadar çok ilgililer.

Uzm. Dr. İbrahim Demirlenk • Göz Hastalıkla...daha fazları Randevusu daha az

Daha iyileri var mıdır bilmem ama bizim tanıdığımız en iyi doktor !!!
    Eşimin yüksek numaralarından ötürü lazer tedavisi olmak istiyorduk. Yoğun tavsiyeler üzerine İbrahim Bey’ den randevu aldık. Muayeneden itibaren ameliyat ve sonrasındaki kontrol de dahil olmak üzere hiç yüksünmeden en ince ayrıntılara kadar bizleri bilgilendirdi. Her şeyden öte güler yüzü, samimiyeti bizi kendisine hayran bıraktı. Kendisi gibi özverili doktorlarımızın sayısılarının daha da artmasını temenni ederim .
    Doktorumuzun başarılı kariyer hayatında muvaffakiyetler diliyoruz.
    (Bu arada gözlerimiz şu an çok güzel görüyor)

Dr. Özgür Nalbant • Saç Ekimi

Saç ekimimin 3. Günündeyim.Kusursuz bir ekiple karşı karşıyayım.Beni karşılayan kayıttaki arkadaşlardan tutun hepsi çok ilgili kibar ve son derece saygılılar.Özgür hoca pamuk şeker gibi çok cana yakın sanki 40 yıllık dost.Henüz saç için yorum yapamıyorum fakat bu süreç artık hastanın yapıp yamamadıklarıyla ilgili sanki.Demem o ki saç ekimi düşünüyorsanız özgür hoca ve ekibine kuşkusuz kendinizi teslim edebilirsiniz.Sabah kafamdaki ödemleri görüp gülmeyen sekreterlik ekibine ayrıca şükranlarımı sunarım

O
    Uzm. Dr. İbrahim Demirlenk • Lasik

Goz capim kucuk ve septum deviasyonum olduğu için zorlu bir lesık lazer ameliyatiydi hocamin profesyonelliği ve benle iletişimi sayesinde guzel bir ameliyat oldu, artik astsubay olmak icin bir engelim yok.

Uzm. Dr. İbrahim Demirlenk • Lasik

Hocam sayesinde olduğum lazer ameliyatı sayesinde çok kısa bir ameliyat işlemine mütakiben çok kısa sürede iyileştim.Hocam aynı zamanda cana yakın ve güleryüzlü bir insan herkese tavsiye ederim.Geçmiş olsun.