Denizli Servergazi Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi
Bereketler Mahallesi Bereket Caddesi No: 1, Denizli 20275
a....a
safra kesesi ameliyatı oldum yavuz beye. Aşırı ilgili ve hastayla iletişimi çok iyi şakacı kesinlikle tavsiye ediyorum gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz
se...r
Göbek fıtığı ameliyatı oldum. Gayet memnunum. Ameliyat öncesi ve sonrası gayet ilgili bir doktor.
a....n
Göğüs kitle ameliyatı oldum. Alanında uzman ve güleryüzlü doktor
Şubat ayı içerisinde burnumdaki kemik ve et ameliyatı oldum. Çok memnun kaldım. Bukadar rahat olacağını bilsem daha önceden olurdum. Burnumdan hiç nefes alamiyordum çok rahatladım. Ayşe hoca çok ilgiliydi. Süreç öncesi ve sonrası takipleride gayet başarılıydı.Hocamızdan bu süreçte çok memnun kaldık Allah razı olsun
ş....k
Annemin göbek fıtığı ameliyatını gerçekleştirdi. Alanında uzman ve güleryüzlü bir doktor. Kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.
d.....
Annemi safra kesesi ameliyatı için getirmiştim. Alanında uzman bir doktor. Hastalarıyla çok güzel ilgileniyor, hastalık hakkında bilgi veriyor. Sorularınız yanıtsız kalmıyor. Şakalarıyla hem güldürüp hem rahatlatıyor.Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.
MUSTAFA PEKUYSAL HOCAMLA GÖBEK FITIĞI AMELİYATI İÇİN TANIŞTIK AMELİTİMİ BAŞARILI BİR ŞEKİLDE YAPTI ALLAH RAZI OLSUN GÜLER YÜZLÜ KARŞISINDAKİ İNSANI DİNLEYEN ANLAYAN ANLATAN MÜTEVAZI BİR İNSAN RABBİM MUSTAFA PEKUYSAL HOCAMA SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN İNŞALLAH
Annemi katarak ameliyatı için Bursa dan denizli ye getirdim Mustafa Suat bey her türlü konuda bizlere desteğini esirgemedi ve ameliyatı başarılı bir şekilde sonlandı kendisine çok teşekkür ederiz
me...
Ben Nazilli'den Mehmet telli 10 gün önce çok değerli doktorum kalça protezi ameliyatı yaptı Allah'a şükür eskisinden çok iyiyim hem kişilik olarak hem hastalarıyla ilgisi çok iyi bana yapmış olduğu maddi ve manevi yardımları için çok teşekkür ederim
Annemin katarakt ameliyatını yaptı, çok başarılı bir ameliyat oldu. Ki annem alerjik bir bünyeye sahipti, her sorunda çok ilgiliydi özel hastanelerin doktorlarından daha fedakardı. Elinden geleni fazlasını yapan bir hekim. Gönül rahatlığıyla gözlerinizi teslim edebilirsiniz. Allah yolunu açık etsin her türlü şerden korusun, başarılarının devamını diliyoruz.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi, Denizli şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Denizli Servergazi Devlet Hastanesi, Denizli şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Göz Doktoru, Genel Cerrah, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Mikrobiyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Ürolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Psikiyatrist, Dermatolog.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Denizli Servergazi Devlet Hastanesi, toplam 3 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG), Göğüs Hastalıkları Randevusu.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Denizli Servergazi Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Denizli Servergazi Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Denizli Servergazi Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Denizli Servergazi Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Denizli Servergazi Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli Servergazi Devlet Hastanesi nerede?Denizli Servergazi Devlet Hastanesi adresi Bereketler Mahallesi Bereket Caddesi No: 1 Denizli şeklindedir.
Denizli bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Denizli bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri