Dent Ankara Diş Kliniği
Remzi Oğuz Arık Mah. Tunali Hilmi Cad. No: 82/3, Ankara 06680Sigortalar
- Diğer (İade)
ye...
Kızımın diş plak kontrol randuvusuna gittik. Tedavi sürecimiz devam ediyor. Kaan Hoca ile çok yol ilerledik.Endişelerimiz giderildi. Kendisine çok teşekkür ederiz. Ayrıca çalışan asistanlar çok nazik ve güleryüzlü bu süreçte bize gösterilen ilgi için ayrıca teşekkür ediyorum.
d....s
Dislerimdeki problemlerden oturu Kaan bey bana 1 adet kanal tedavisi ve 7 adet dolgu uyguladi. Bu surec icerisinde kendisi hep guler yuzlu ve samimi bir sekilde butun sorularimi ve kaygilarimi cevaplandirdi. Tedavi suresi sirasinca hic bir agri veya problem yasamadim. Kaan beyi ve Dent Ankara klinigini kesinlikle herkese oneriyorum.
Geçen sene gittiğimde kanal tedavisi gerektiği söylendi ve yapıldı. Tedavi süresinde ilgili davranıldı ve kibarlardı. Bir sene sonra kadar yurtdışı görevinden geldiğimde ağrı ve şişlik olduğu için başka bir hekime gittiğimde dolgunun iyi yapılmadığı ve kanalların tam doldurulmaması sebebiyle iltihabın yandan çıkmaya çalıştığı için fistül oluştuğu filmden anlaşıldı. Şu an çekim ve implant yapılma ihtimali olduğu söylendi. Yapılan işlem sonrası basit bir şekilde bir film daha çekilerek yapılan tedavi ile alakalı gerekli kontroller doğru bir şekilde yapılmalıydı!
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Dr. Dt. Kaan Öztoprak
İsminiz belli olmadığı için hastamız olup olmadığınızdan bile emin değilim. Ancak madem bizimle ilgili bi sıkıntınız vardı, neden önce bize gelmediniz? Kanal tedavisinde retreatment (kanalın sökülüp yenilenmesi) tedavi seçeneği vardır . Önceliğimiz çekim olmazdı. Herhangi bir sorunda hastalarımızı geri çevirmeyiz. Biz sizi hep ilgili karşılarız. Geçmiş olsun
e....k
Kaan bey dislerimdeki caprasiklik sebebiyle invisalign tedavisine basladi. Seffaf plaklar sayesinde dislerim kisa surede düzeldi. Artik rahatlikla gulebiliyorum. Tedavi suresince guzel yaklasimlarindan dolayi asistanlarina ve kendisine teşekkür ediyorum.
ha...k
Ben şeffaf plak tedavisi oldum Kaan beye. Tedavinin başından sonuna herşey yolunda gitti ve şuan dişlerimin şeklinden aşırı memnunum. Öncesi ve sonrası olarak fotoğraf çektim. Şuan tedavim bitmek üzere son plaktayım ve gayet memnunum her uygulamadan
o.....
Kaan Hocam yaklaşık 2 yıldır tüm diş tedavilerim ile özenle ve dikkatle ilgileniyor. 1.5 yıl süren tel tedavim bugün itibari ile sona erdi ve sonuçtan inanılmaz memnun kaldım. Tel tedavisinin yanı sıra implantım için de büyük emek ve özen sarfetti. Gülüşüme bu kadar güveneceğim aklımın ucundan geçmezdi, mucize yarattı diyebilirim. Klinik oldukça konforlu, bekleme süreleri kısa, randevular her zaman dakikti. Kaan Hocama ve tüm asistan arkadaşlarına sonsuz teşekkür ederim.
Kaan Bey ilgisine ve bilgisine güvendiğim, ellerinde şifa bulduğum harika bir cerrahtır. Kendisine yaptırdığım implantarımdan son derece memnun kaldım. İhtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Çok teşekkürler
Dent Ankara Diş Kliniği, Ankara şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dent Ankara Diş Kliniği, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Dent Ankara Diş Kliniği ile iletişime geçin.
Dent Ankara Diş Kliniği hangi hizmetleri sağlıyor?Dent Ankara Diş Kliniği, toplam 21 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Apse Insizyonu Ve Drenajı, Botoks, Dikiş, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Lokal Anestezi, X-Ray, İmplant.
Dent Ankara Diş Kliniği adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dent Ankara Diş Kliniği online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dent Ankara Diş Kliniği kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dent Ankara Diş Kliniği bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Dent Ankara Diş Kliniği ile iletişime geçmenizi öneririz.
Dent Ankara Diş Kliniği kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Dent Ankara Diş Kliniği ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Dent Ankara Diş Kliniği hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dent Ankara Diş Kliniği nerede?Dent Ankara Diş Kliniği adresi Remzi Oğuz Arık Mah. Tunali Hilmi Cad. No: 82/3 Ankara şeklindedir.