Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Bitez Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:3/4, Bodrum
p....b
Bijen Bey'i uzun süredir tanırız ve kendisi aile doktorumuzdur. Yaptığı işi severek yapan ,saygı duyan ve işine gönül vermiş ENDER doktorlardan biridir. Kendisi öncelikle samimi ve hastalarını işleme başlamadan önce mutlaka psikolojik olarak hazırlayan yegane hekimlerden biridir. En son 30.05.22 tarihinde kendisine kırık bir diş ve parçalanmış bir dolguyla gittim. Kendisi kısa bir sürede işlem yaptı ve hatta işlem sonrası ağrı ve hassasiyet olabileceğini söylediği halde , anestezi etkisi geçtikten sonra bile ufacık bir sızlama hissetmedim ,sanki hiç işleme girmemişim gibi :) Kesinlikle güvenerek ve gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir hekimdir .
ha...a
Dolgu, yirmilik diş çekimi, kanal tedavisi ve köprü dolayisiyla uzun süre tedavi gormek zorunda kaldim. Her seferinde guler yuzlü,ilgili ,sabırlı ve empatik duruşundan dolayı cok teşekkür ediyorum. Bilgisi ve tecrubesi için de ayrıca kutluyorum.
Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, Bodrum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi, toplam 10 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, Kök Kanal Tedavisi, Tam Diş Protezi, Estetik Porselen, Pembe Estetik, 20'lik Diş Çekimi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Lamina Uygulamaları, Randevu.
Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi nerede?Dent Group Bodrum Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi adresi Bitez Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi No:3/4 Bodrum şeklindedir.