Çukurbağ Mahallesi İnönü Caddesi No:131, İzmit

Dt. İlteriş Kağan Erdoğan İmplant

Dişlerimin tamamen çürük olması sebebiyle ve artık konusamiyordum kimseyle bu sebeple İlteriş beye gittim tüm korkuma rağmen Sabırlı, Güleryüzlu olması yapılması gerekeni tek tek izah etmesi çok memnun kaldım.Cok büyük dişçi korkuma rağmen çekim ve implant yapıldı en ufak acı ağrı hiçbir şekilde duymadım.Kendisine sonsuz teşekkür ediyorum

Telefon numarası doğrulandı
    Dr. Dt. Hasan Orakçı Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)

Başka bir yerde 14 yıl önce yaptırdığım kaplamam düştüğü için saat 7 de dişçi ararken tesadüfen tanıdığım dünyalar iyisi bir doktor. Mesai saati bitmiş olmasına rahmen içeri davet edip tedavimi başlattı.Dişlerim zirkonyum kaplama yapilacak ve ben nasil olacak diye bir tereddüt yaşamıyorum.Bundan sonra ailecek gidebileceğimiz bir diş doktorumuz oldu.
    Hasan beye çok teşekkür ederim.

Dr. Dt. Mürşide Gültekin Diğer

Mürşide Hanım, işinin ehli çok iyi bir hekimdir.Uzmanlığının yanı sıra mütevazi ,cana yakındır. Diş taşı temizliği için gitmeme rağmen üst arka dişimde çürük olabileceğini söyledi.Öngörüsüyle o dişimi daha kötü olmadan dolgu yaptı.Eli çok hafif , farketmedim bile.Daha sonra eşimin dişine de zirkonyum gülüş tasarımı yaptı.çok memnun kaldık.Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Dr. Dt. Mürşide Gültekin Diğer

Az önce 20 lik diş çekimi için gittim çok korkum olmasına rağmen anlayışı ve samimiyeti ile korkumu yendim eli çok hafifti diğer tedavilerim içinde kendisine gideceğim (bu arada çok nazımı çekti) kendisine çok teşekkür ediyorum iyiki gitmişim mürşide hanıma

T
    Dt. İlteriş Kağan Erdoğan Kök Kanal Tedavisi

Biraz once ilteris bey kanal tedavimi yapti.ben korkudan basima ne gelicek diye dusunurken,ilteris bey sayesinde diş doktoru fobimi yendim.o kadar iyi bir doktorki anlatamam.hic bisey hiss etmedim.kendisine cok tesekkur ederim

Dt. İbrahim Halil Karakuş Ortodontik Tedavi

Ibrahım Bey'den yaklaşık 1 yildir ortodonti tedavisi görüyorum. Çene ve kemik yapim dolayısıyla oldukça zor bir vaka olduğumu düşünüyorum. Zira gittigim diğer doktorlar tedavi yapmakta zorlanacaklarını iletmişlerdi. 1 yıldır dişlerimde ki ilerlemeyi hareketi ve değişimi gördükçe Ibrahim Bey in ne kadar iyi bir ortodontist hekim olduğunu kendim yaşayarak öğrenmiş oldum. Ibrahım Bey in ve dentatlasin başarılarının devamini dilerim.

O
    Dt. Elif Turan Genç Gömülü Diş Çekimi ve Kanal Tedavi

İzmitte diş deyince akla gelecek ilk isimlerden! Genç bir doktor olmasına rağmen gerçekten çok profesyonel biri. Bir çok doktora göre elinin hafifliği, çalışma ortamın hijyeni ve temizliği, güler yüzlü ve korkularınızı gideren tecrübesi ile taktiri fazlasıyla hak ediyor. Dişçiden korkanlar için birebir. Kesinlikle tavsiye ederim. Pişman olmayacaksınız. Sağlıklı günler.

Randevu doğrulandı
    Dt. İlteriş Kağan Erdoğan Normal randevu

İlteriş Bey kesinlikle mükemmel bir doktor. Diğer doktorların çekilmesi gerekir dediği dişi 2 yıldır kullanıyorum uyguladığı teknikler sayesinde. Göstermiş olduğu güler yüz ve elinin hafifliği tartışılmaz. Eşim de bende çok memnunuz teşekkürler.....