Dentconcept Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Değirmiçem Mahallesi Maraşal Fevzi Çakmak Caddesi No:64/A Saliha Cahit Apartmanı, Şehitkamil
  • Diğer (İade)

Dt. Derya Bulut Eralp Acil Diş Çekimi

Yaklaşır bir senedir kanal tedavili dişimle başım dertteydi. Daha ilk muayene anında fobimi kıracak sıcaklığı Derya Hanım ve asistanı hissettirdi. 20 lik dişlerimi daha önce genel anestezi altında aldırmıştım fakat bu çekimde Derya Hanım’ın cesaretlendirmesiyle uyanık bir şekilde hallettik. Bir önceki hafta da farklı bir dişimin kanal tedavisini başarıyla hallettik. Benim gibi korkuları endişeli olan hastalar için samimiyetle önereceğim bir doktor kendisi. Hastalarıyla çok kibar, düşünceli, güleryüzlü ve sabırlı bir şekilde ilgileniyor. Sonsuz tavsiyem.

Y
    Dt. Derya Bulut Eralp Diş Dolgusu

Kızımın diş çürükleri için gitmiştik. Gayet güler yüzlü ve ilgili davrandılar. Kızımın dişlerini tedavi ettiler.

Dt. Derya Bulut Eralp Kanal Tedavisi

5 yaşındaki kızımın azı dişlerindeki çürükler için Derya hanımla iletişime geçtik. Çok pozitif ve işinin ehli bir hekim bizimle çok güzel ilgilendi ve tedavi sürecimiz çok güzel ilerledi. kızımızın ağrıları dindi Çok memnun kaldık :)

P
    Dt. Derya Bulut Eralp Gülüş Tasarımı

Canım doktorum canım Derya hanım, eğer siz olmasanız bu süreci asla tamamlayamazdım diş fobimi yenmemi sağlayıp, 20 diş yapmış olmamız inanılmaz. Emeğiniz o kadar çok ki sizin sayenizde harika bir gülüşe sahibim artık kibarlığınız, hassasiyetiniz ve gösterdiğiniz ilgi Birde herkesin dişlerimi doğal diş sanması da harika bir şey siz ve ekibiniz iyi ki varsınız

T
    Dt. Derya Bulut Eralp Kanal Tedavisi

Derya hanımla bir arkadaşım vasıtasıyla tanıştım. Diş tedavisinden aşırı derecede korktuğum için birçok dişimde çürük vardı. Derya hanım o kadar sakinleştirici ve açıklayıcı bir üslup kullanıyor ki bütün stresime rağmen beni sakinleştirebildi. Tedavi sürecinde ilgisi de oldukça yüksekti. Hiç ağrı hissetmeden kanal, dolgu ve implant tedavisi gördüm. Çok memnun kaldım. Ellerine sağlık.

Dt. Derya Bulut Eralp Çocuklarda Yer Tutucular

Derya Hanıma arkadaşımın tavsiyesiyle gittik.İlgili,güler yüzlü,sakin ve sabırlı biri olmasıyla 8 yaşındaki oğluma tek tek yapılacak işlemi anlatıp dolgu ve kaplama işlemini yaptı.7yaşindaki kızımın da muayene olmak istememesinde ikna etme çabamda zaman ayırıp ikna etmesini ve işlemini güzelce yapmasında cocuklarimda bende çok memnun kaldık.Ayrica hijyen ve temizlik konusunda cok hoşuma gitti.Bundan sonra tek adresimiz Derya Hanım.Iyi ki tercih etmişiz.

Dt. Derya Bulut Eralp İmplant

Diş yaptırma sürecim kolay ve agrısız geçti harikaydı

Z
    Dt. Derya Bulut Eralp Genel Anestezi Altında Diş Tedavileri

Çocuğumun tedavileri için Derya hanımı önerdiler. Kendisi yapılacak tüm tedavileri bize anlattı. 4.5 yaşında kızım koltukta işlem yaptırmadığı için genel anestezi ile tedavilerini yaptırdık. Çok şükür çocuğum artık ağrı hissetmiyor. Artık sadece kontrollere gidiyoruz ve kızım diş kliniğine alışmaya başladı. Derya hanım ve ekibine çok teşekkür ederiiz.

Dt. Derya Bulut Eralp Kanal Tedavisi

Derya hanım hem hekimlik hemde kişilik olarak harika bir insan ben arkadaşın tavsiyesiyle tanıştım kendisiyle iyiki de tanıdımbugüne kadar çok diş hekimine gittim eli çokkk hafif ilgili kısa süre içerisinde ağrım geçti iki dişime dolgu yaptı bi dişim kaplama oldu bi dişime kanal tedavisi yaptı ve ben kanal tedavisi yapıldığı gün inanın hiç ağrı hissetmedim normalde 2 3 gün ağrı olmuştur hep yaptıran insanlarda ama bende hiççç olmadı çok şükür hijyen konusunda yine çok titizler çalışan personel arkadaşlar ve kendileri çok dikkatliler randevu saati geldiğinde direk içeri alıyorlar saatlerce bekleme derdi yok kısacası artık tek adresim

O
    Dt. Derya Bulut Eralp Randevu

İyi günler daha önce hiç diş yaptırmadım Birgün ansızın diş ağrısıyla gittim çok güzel karşladılar ilk dişlerimi yaptırım memnun kaldım derya hanımın asistanında çok iyi ilgilendi sonra yine dişimde ağrı oldu yine çok güzel ilgilendiler yani çok memnun oldum gerçekten hiç ağrı olmadı emeklerine teşekkür ederim i