Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi
Hoşdere Caddesi No:54/4, Çankaya 6540
Oğlumuzun derslere odanlanamamasıyla ilgili sorunumuz vardı. Hakkındaki yorumları okuyarak Melike Hanıma gittik. Çözüm odaklı,alanında tecrübeli güler yüzlü,iletişimi kuvvetli harika biri. Onun tavsiyeleriyle işbirlik içinde hareket ederek kısa sürede oğlumun bu sorununu çözdük. İyi ki yolumuz kesişmiş emekleri,için çok teşekkür ederiz.
ab....
Kendisine ne kadar teşekkür etsem az..Tabi bizde üzerimize düşenleri yaptık Boşanma sürecinde hem bana bireysel terapi ile kızıma da oyun terapisi ile çok destek oldu. hani yağmurlu bir havada sileceksiz araba kullanmak zorunda kalırsınız. İşte tam da Melike hanım bizim sileceklerimiz oldu. Düşünmeden başvurabilirsiniz.
Bir süredir seanslara devam ediyorum. Melike hanımla birlikte çok yol katettiğimi düşünüyorum. Yıllardır içinden çıkamadığım toksik ilişkimi sonlandırdım. Artık kendimi daha güçlü hissediyorum. Daha önce de oğlumla ilgili destek almıştık. Teşekkür ederiz.
g....e
Depresyon sürecim için Melike hanıma başvurmuştum. Bir süredir seanslara devam ediyorum. Çok daha iyi hissediyorum. Çok güler yüzlü ve ilgili. Teşekkür ederim
Melike hanıma teşekkür ederiz, çocuğumuz için oyun terapisine gittik, gelecek dönemde diğer konularda da danışabileceğimiz iyi bir psikolog.
m...
Melike hanım çok profesyonel ve çok güler yüzlü. Uzun zamandır depresyondaydım ve kendisiyle tanıştığım günden beri hayatım değişti. İyi ki varsınız
m....n
Melike hanımı arkadaş tavsiyesiyle buldum. Kızım son zamanlarda dışarı çıkmak istemiyor, çıktığında kaygılanıp altına kaçırıyor ve anaokuluna gitmek istemiyordu. Türlü mücadelelerle onu ikna etmeye çalışsam da asla kabul etmiyordu. Çok şükür ki Melike hanımla tanıştık. Kızımla oyun terapisi yapıyor ve şu an gidişattan çok memnunuz. Artık okula koşarak gidiyor. Kaygıları azaldı. Altına da kaçırmıyor. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Çok teşekkürler Melike hanım.
em...6
Kızımın tırnak yeme problemi için Melike hanımla görüşmeler yapmaya başladık.henüz başlayalı 3 hafta gibi kısa bir süre olmasına rağmen kızımdaki olumlu değişimleri görmeye başladık. Ayrıca kızımın farkedemediğimiz yönlerini de keşfetmemizi sağlıyor görüşmelerimiz. Melike hanım oldukça kibar,anlayışlı ve kızımla iletişimi çok güzel. Melike hanımı internetten oyun terapisti araştırırken bulduk ve oldukça da memnunuz.
gi...m
Melike Hanım'dan arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu aldım ve ilk görüşmeden itibaren olumlu sonuçlar almaya başladım. Farkındalığım arttı. Seanslarım devam ediyor ve epey yol katettim. Kesinlikle çok profesyonel, kibar ve anlayışlı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi, Çankaya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi, Çankaya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi ile iletişime geçin.
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi nerede?Derin Psikolojik Danışmanlık Eğitim Merkezi adresi Hoşdere Caddesi No:54/4 Çankaya şeklindedir.
Çankaya bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Çankaya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri