İstanbul, Diş Hastalıkları Uzmanı
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaTopkapı Mahallesi Millet Cad., İstanbul • Harita
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAltunizade Mahallesi Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7, İstanbul • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Nisbetiye Dent Diş Kliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Radyasyon onkolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti)
, Protetik diş tedavisi Daha fazlaLevent Mahallesi Aydın Sokak No:6/6 Fırat İş Merkezi, Beşiktaş • Harita
Nisbetiye Dent Diş Kliniği
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaFatih Mahallesi Fedakar Sokak No:3, Büyükçekmece • Harita
Özel Büyükçekmece Kolan Hastanesi
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaÇınar Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi No:40/B, Maltepe • Harita
Özel Dentil Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAdnan Menderes Bulvarı (Vatan Cad. Fatih İstanbul 34093, İstanbul • Harita
Bezm-İ Alem Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAtatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Özel Hospitalist Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaYavuz Selim Mahallesi H.Ahmet Yesevi Caddesi No: 26/A, Bağcılar • Harita
Özel Hospitalist Hastanesi
Şişli Florence Nightingale Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaAbide-i Hurriyet Caddesi No: 164, Şişli • Harita
Şişli Florence Nightingale Hastanesi
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Diş hastalıkları ve tedavisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Periodontoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaTem Avrupa Otoyolu Göztepe Çıkışı No: 1Bağcılar, İstanbul • Harita
İstanbul Medipol Mega Hastaneler Kompleksi
Özel Dentistanbul Diş Hastanesi
, Diş hekimi, Periodontoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAbbasağa Mahallesi Yıldız Caddesi No:71, Beşiktaş • Harita
Özel Dentistanbul Diş Hastanesi
İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaE-5 Harem Yolu Üzeri Koşuyolu, Kadıköy • Harita
İstanbul Medipol Kadıköy Hastanesi
Özel İstanbul Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Diş hekimi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti)
, Protetik diş tedavisi Daha fazlaBarbaros Mahallesi Begonya Sokak No:3M Nidakule Ataşehir Kuzey, Ataşehir • Harita
Özel İstanbul Grup Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
İstanbul Özel Gelişim Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diş hekimi Daha fazlaMerkez Mah. Mahmutbey Cad. No:369 Beşyüzevler, İstanbul • Harita
İstanbul Özel Gelişim Hastanesi
Özel Küçükyalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Sahrayıcedit Şubesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Perinatoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Restoratif diş tedavisi, Oral i̇mplantoloji Daha fazlaSahrayı Cedit Mahallesi Atatürk Caddesi No:7/D, Kadıköy • Harita
Özel Küçükyalı Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği - Sahrayıcedit Şubesi
Fahrettin Kerim Gökay Cad. (Minibüs Yolu) (Göztepe Eğitim Araştırma Hastanesi Kampüsü Bahçesi) Göztepe, Kadıköy • Harita
Göztepe Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Periodontoloji Daha fazlaBarbaros Mahallesi Fesleğen Sokak No:6, Ataşehir • Harita
Ataşehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Se Dental Ortodonti ve Diş Kliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBağdat Caddesi No:224/8 Çiftehavuzlar, Kadıköy • Harita
Se Dental Ortodonti ve Diş Kliniği
Özel Dentistanbul Bakırköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaZeytinlik Mahallesi Fişekhane Caddesi No:46 D:2, Bakırköy • Harita
Özel Dentistanbul Bakırköy Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Tanfer Klinik
Rumeli Cad. Ogan Apt. No:16 Kat: 3-4-5 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Tanfer Klinik
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diş Hastalıkları Uzmanı klinikleri