Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü
Dr. Şeref İnal Öz Cd. Dağkapı, Diyarbakır
mu...
Öncelikle hocamız tek kelimeyle mükemel herşeyi detayı ile anlatan bir hocamız ilgileri için teşekkür hocamız babama stap taktı babam herseyile kendisi ilgilendiği ve çok memnun olduğunu söyledi tekrar teşekkür
c....k
Boyun fıtığından dolayı iki hastahaneye gittim ikisinde de doktorlar ameliyat olmam gerektiğini ısrarla söylediler,fakat ameliyatın risklerini biliyordum ,tavsiye üzerine Dr Abdullah mesut'a gittim.Kendisi de fıtığın çok ilerlediğini fakat ilaç tedavisi önerdiklerini söyledi.yazdığı ilaçlar ve egzersizler bana şifa sebebi oldu.7 yıl sonra bu yorumu yazdım.Aynı rahatsızlıktan geçen sene eşimin tedavisi için kendisine misafir olduk eşim iyileşti.Boyun fıtığı olana Bu doktoru şidetle tavsiye ederim.Allah kendisinden razı olsun.
p....a
Babamı kalp rahatsızlığı yüzünden götürdük anjiyo olduktan sonra bana dedi ki Türkiye'nin neresine giderseniz gidin baypas yapmanız gerek.Baska bir doktorun yanına gittik stent taktılar.Çok şükür ki şu an babamın durumu iyi.
m....k
kardeşimin başında beyin tümörü tespit edildikten sonra Abdullah mesud ameliyat yaptı ameliyat yaptıktan sonra patoloji sonucu bekledik cikan patoloji sonucu malesef kötü huylu beyin tümörüydü Abdullah mesud çıkan sonuca göre bizi onkoloji Hastanesi'ne göndermesi gerekiyordu radyoterapi veya kemoterapi alması gerekiyordu hiçbir şekilde bizleri yonlendirmedi aradan geçen 6 ay sonra başındaki tümür tekrardan büyümesiyle yine ameliyat olması gerekiyordu bizde Ankara'ya gelip ikinci ameliyatını yaptık radyoterapi ve kemoterapi alıyor şuan çok şükür Allah'ıma şuan iyi.
n....ç
Beyin kanaması sonucu 59 yaşındaki annemizi tedavi altina alan, 14 günlük yoğun bakım sürecinde sabırla, özveriyle, insani tavırları ve aynı zamanda iş ahlakı ile örnek davranışlar sergileyen değerli hocamıza buradan teşekkür etmek istiyorum.Tedavi sonrası yönlendirmeleri ile, lgi ve alakası sonucu annemiz sağlığına kısa zamanda kavuştu çok şükür... Gözünüz kapalı doktorumuza güvenebilirsiniz. Allah bir kez daha razı olsun hocamızdan ve tüm yoğun bakım ünitesi çalışanlarından...
am...n
Geçen gün randevu saati geldiğinde gittiğim hastanede kapısında hiçkimsenin beklemediğini gördüğüm anda ve içeriye girdikten sonra ilgisiz ve alakasız duruşundan kendisinin nasıl bir doktor olduğunu ne yazık ki görmüş olduk..
Şöyle ki, Toplum içerisinde var olan ilgisiz doktor ve burnu havada tavrı ne yazık ki bizleri uzuyor ve gün geçtikçe bu tarz doktorların sayısının artması açıkçası beni derinden etkiliyor. Herkesin maddi durumu el vermiyor ve insanlar borçlanarak artık özel hastanelerin yolunu tutmakta yolu buluyor.. Bizler sağlık hakkımızı kesintisiz ve aynı oranda almalıyız.
1 aydır annemin dinmeyen bel ve ayak ağrılarına sadece ağrı kesimiyle çare bulmuş ve yazdığı ilaçların tamamı ne yazık ki ağrı kesiciden öteye gitmeyerek ilaçlar tükendiğinde ağrı tekrar baş göstermiştir..
Yapmayın etmeyen bre efendiler .. yaziktir gunahtir..
Dipnot,!! Yaptığım araştırma sonucu bu doktorun adı bir şebekeye karışmış kendisi mahkumlara para karşılığında rapor yazıp usulsüz işlem yaptığından kaynaklı hakkında soruşturma başlatılmıştır. Ve ne yazık ki böyle bir insan hala bu hastanede görev yapmaktadır.. konuyla ilgili detaylı bilgi almak için google da ismini yazmanız yeterli olacaktır..
Sonuç olarak gitmeyin derim sağlık ocağında aile hekiminin yazacağı ilaçtan öte bir tedavi beklemeyiniz..
ye....
2013 yılında bipolar belirtileriyle Dr.zelihanin yanına götürüldüm .O beni dikkatlice dinledi ve tanıyı koydu.onun sayesinde hastalığımin farkına vardım ve tedaviye daha kısa sürede cevap verdim .kendisi çok başarılı bir dr.dur .başarılarının devamını diliyor ve diğer psikiyatri dr.larina örnek teşkil etmesini temenni ediyorum
be....
Bu yıl anjiyo oldum şubat ayında. Kendisi ve ilgisinden çok memnun kaldım. Başarılarının devamını diliyorum. Mükemmel bir doktor...
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü, Diyarbakır şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü, Diyarbakır şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Genel Cerrah, Nörolog, Ürolog, Dermatolog, Radyolog, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Göz Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Psikiyatrist, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Kardiyolog, Nükleer Tıp Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Göğüs Cerrahı, Patolog, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Aile Hekimi.
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü hangi hizmetleri sağlıyor?Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü, toplam 208 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü kurumundan nasıl randevu alabilirim?Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü ile iletişime geçmenizi öneririz.
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü nerede?Diyarbakır Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Dağkapı Kampüsü adresi Dr. Şeref İnal Öz Cd. Dağkapı Diyarbakır şeklindedir.
Diyarbakır bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Diyarbakır bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri