Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Diyarbakır Özel Sultan Hastanesi kadrosunda 1 adet acil tıp uzmanı, 3 adet çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanı, 2 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 1 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet iç hastalıkları uzmanı, 1 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 1 adet kardiyoloji uzmanı, 2 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nöroloji uzmanı, 3 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet radyoloji uzmanı, 1 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Diyarbakır Özel Sultan Hastanesi Diyarbakır ilinde Selahattineyyübi mahallesi Aydın Aslan Bulvarı adresinde bulunmaktadır.

Diyarbakır Özel Sultan Hastanesi
  • İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri
  • Tüm sigortaları göster

K
    Op. Dr. Yılmaz Özcan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Çok ilgili ve bilgili bir doktor. Tavsiye üzerine gittim. İlk gebeliğim ve doğum sürecinde inşallah hep devam edeceğim .

K
    Op. Dr. Yılmaz Özcan Lazer ile Vajinal Kuruluk Tedavisi

Bir arkadaş tavsiyesi üzerine de yılmaz hocaya gittim yoğun akıntı ve kaşıntı için ilaç ve lazer ile tüm şikayetlerim bitti lazer için gidilmesi gereken Bi hekim iyiki siz

Op. Dr. Yılmaz Özcan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Bi arkadaşımın tavsiyesiyle gitmeye başlamıştım Yılmaz hocaya şuan 6 buçuk aylık hamileyim çok şükür sorunsuz ve iyi bi gebelik geçiriyorum

Op. Dr. Yılmaz Özcan Randevu

Gebeliğim boyunca ilgisi muhteşem ve. harikaydı sayenizde eşimle beraber oğlumu sağ salim kucağımıza aldık tecrübesi bilgisi tartışılmaz saygılar

Op. Dr. Özgür Korkmaz Diğer

Geçen hafta pazartesi günü safra çamurlaşması ve taş şikayetiyle hocamıza gittik eşimi ameliyat etti hocamız bu kadar ilgili güler yüzlü her şeyi en ufak ayrıntısına kadar anlatan kısaca hastanın ve yakınının her türlü soru işaretini büyük sabırla dinleyip cevaplayan bir hoca Diyarbakır’da var mıdır evet :) Özgür hoca.Allah başarılarınızı daim etsin hocam

Op. Dr. Yılmaz Özcan Doğum Kontrol

Bi onceki gebeliklerm hep dusukle sonuclandriliyordu bi arkadaş tavsıyesi uzerine yılmaz hocaya gittik şmdi vazgeçilmezimiz 24. Haftamzdayız ve kendisinin sqyesnde yorum yapmazsam içmde kalırdı.. :))

L
    Op. Dr. Yılmaz Özcan Gebe Takibi

3 yıllık evliyim arkadaşımın tavsiyesi üzerine dr Yılmaz’a gittim tedavi sonrasında ilaçlarla suan 8 haftalık gebeyim kendisi çok ilgili bir doktor çok memnun kaldık

Op. Dr. Yılmaz Özcan Hormanal Terapi

Pcos hastasıyım ve Yılmaz hocanın verdiği tedavi sonucunda belirtilerim azaldı çok ilgili bir hoca

R
    Op. Dr. Yılmaz Özcan Gerilimsiz Vajinal Bant Işlemi

Yıllardır bıtmeyen vajinal enfeksiyonum vardı kullanmadıgım ilaç fitil kalmadı tavsiye üzerine dr yılmaza gittim lazerle 3 seansta vajinal enfeksiyondan kurtuldum şimdi daha mutluyum Yılmaz hoca iyi ki sen

Op. Dr. Yılmaz Özcan Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

6 tane doğum yaptım 7.ye hamileyim bütün doğum takiplerimde Yılmaz beye gittim kendisinden çok memnunum iyi ki onu tanımışız kendisine minnettarım