Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi
Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi 1516 Sokak Güneş Apartmanı Kat:2 Daire:3, Muratpaşa 07160Sigortalar
- Diğer (İade)
i̇...z
9 cm boyutunda bir myomum vardı. Pek çok doktora gittim. Ancak 21 yaşında ve bekar olduğum için ameliyatı riskli bulan birçok doktor müdahale etmek istemedi. Doç. Dr. İlkin Bey ile tanışmak bu süreçte büyük bir şans oldu. Çok başarılı bir ameliyat gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi ve sonrasında, her an ulaşabileceğiniz, sizi sabırla dinleyip her endişenizi gideren bir doktor. Kendisinin ilgisi, bilgisi ve anlayışı sayesinde bu süreci çok iyi bir şekilde atlattım. İlkin Bey ile karşılaştığımız için çok memnunum, kendisine sonsuz minnettarımı sunuyorum.
s....ç
Hocam Gebelik sürecimi ve bu bu süreçte karşılaşabileceğim sorunları çok hassas bir şekilde ifade etti.
ö....e
İlkin hocaya ilk kez geldim. Memnun kaldım.detayli açıklamaları, rahatlatıcı yaklaşımı ile bir nebze olsun kaygilarimi yönetebilmeme yardımcı oldu. Yumurtalik kıstı kontrolüm için, kendisine gitmeye devam etmeyi düşünüyorum. Sevgilerimle
Özlem
me...m
4.aylık bebeğimi kese yırtılması sebebi ile 10 Ocak tarihinde kaybettim bu süreç benim için anlatılamaz bi durumdu tekrar hamile kalmak yada hamile kalsam da bebeğimi kaybetmek korkusu o kadar içime işlemişti ki int tek tek dr aramaya başladım ilkin hocamı da bende sizin gibi yorumlardan okuyarak gittim ve iyi ki gitmişim iyi ki yollarımız kesişmiş her detayı tane tane anlatıp inceliyor.Çevremdeki arkdşlarıma da ilkin hocamı anlatıyorum ve buradadan da size tavsiye ediyorum. Mesleğinin hakkını veren nadir insanlardan
n....g
İlkin hocamla yolumuz Mete hocamın yönlendirmesi ile kesişti. İyi ki tanımışım kendisini. İstmosel ameliyatımı gerçekleşti. Tıbbi yönden mükemmel olduğu gibi danışanlarına karşıda ilgi ve nezaketi takdire şâyan. Tedavi sürecinde sormuş olduğunuz her bir soruya tane tane cevap veren bir hoca
ja...n
Merhaba,İlkin hocaya arkadaş tavsiyesi üzerine gittim.Üç düşükten sonra riskli bir hamileliğim vardı.O kadar doktor gezdimki hamileliğimin son aylarında kendisini tanıdım.Hoca çekinmeden aklınıza takılanları sorabilir siniz.her daim kendisine ulaşabilirsiniz.Gerçekten ona güvenebilir siniz.İyiki karşımıza çıktın ilkin hoca.Gerçekten çok iyi bir doktor.
öz...e
İlkin hocamı İnternet reklamlarından görüp takip etmeye başladım kısa süre sonra da genital estetik ile ilgili muayeneye gittim şikayetlerim ile ilgili hikayemin sohbet sırasında özel hayat ve Rahatsız olduğum durumların dahil olması benim yaşadığım zor süreci dinleyip hiç tanımadığı halde empati yaparak bana göstermiş olduğu insanlık paha biçilemez mesleğini tartışmaya bile gerek yok bir çok yerde muayene olmuş biri olarak para derdi gütmeden doğru teşhis ve doğru tedavi ile mutlu ve konforlu bir şekilde sonuca ulaşıyorsunuz iyiki yolumuz kesişti
ş....a
Doktor İlkin beye 4 doğumum sonrası kombine genital estetik ameliyatı oldum. Tüm sıkıntılarım geçti. Muayene ameliyat ve sonraki süreçlerde İlkin hocam hep yanımdaydı. Tüm sorularıma gece gündüz sıkılmadan cevap verdi.Hayata geri döndüm resmen.
p.....
tüp bebek tedavim sırasında teşhis ve tedavi kısmı haricinde psikolojik olarak da inanılmaz destek oldu. hekimliğinin yanı sıra insanlığı ile de takdire şayan İlkin hocaamm. Bebek sahibi olmak isteyen herkese kesinlikle tavsiye ederim
Doktor bey çok ilgili ve alanında uzman. Tavsiye üzerine gittim kendisine. Genital enfeksiyon yüzünden gebe kalamıyormuşum. Şimdi nur topu gibi bir oğlum var. Gönül rahatlığı ile gidin
Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi, Muratpaşa şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi, Muratpaşa şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Dil ve Konuşma Terapisti.
Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi, toplam 173 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Bilateral Ooferektomi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler, Doğum Kontrolde Hormonal Metodlar, Doppler Ultrason, Endometriyal Biyopsi, Epizyotomi, Fallopi Tüpü Çıkarılması.
Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi nerede?Doç. Dr. İlkin Yeral Muayenehanesi adresi Şirinyalı Mahallesi İsmet Gökşen Caddesi 1516 Sokak Güneş Apartmanı Kat:2 Daire:3 Muratpaşa şeklindedir.
Muratpaşa bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Muratpaşa bölgesindeki Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri