Doğa Hospital
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Doğa Hospital
Akşemseddin Mh.Doğan Araslı Blv. No: 4, Esenyurt 34510
z.....
Muhteşem bir doktor. Yıllarca boğuştuğum depresyonu yenmemi sağladı. Kesinlikle tavsiye ederim.
Çarşamba günü Faruk hoca da Doğumumu gerceklestirdim ta Konya'dan istanbula Faruk hoca için geldik hiç hir sikinti çıkmadan 4dogumumu da Faruk hocadan olduk Allah razı olsun ilgisi emeği hiç düşünmeden gidip doğum yapılır insana çok cesaret veriyor Allah razı olsun
ay...
İlk sezeryan dogum 2012 de oldum
2 sezeryanimi faruk bey 2014 de oldum
3 sezeryanimi 2016 faruk bey de oldum Allah kısmet ederse 4 sezeryanim olacak faruk bey de olacağım konyaya taşındım için hiç hastane aramadım istanbula gideceğim inşallah faruk bey ile yine sonuclanicak çok iyi bir doktor ilgili işinde başarılı Helal olsun
Bebeğim üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyordu 8 tane iğne vermelerine rağmen hiçbir gelişme yoktu sonra bı yakınımız sayesinde hasan hocayla tanıştık ve ilaçlarını değiştirdi 5 gün sonra kontrole gelin dedi bebeğimin genzi o kadar tikalıydı ki temizlenmesine rağmen açılmıyordu geceleri uyuyamiyordu hasan hocanın verdiği ilaçları kullanmaya başladık 1 gün sonra ilaçların etkisini gördük daha kontrol günümüz gelmeden memnuniyetimi dile getirmek istedim şimdiden Esenyurt özel doğa hospital'de görev yapmaktadır iyi ki onunla tanıştık
mü...n
Hamıle kalmaya calıstıgım andakı tedavi surecımden ve hamıle kaldıgım suankı an ıtıbarıyle hatıce hocama gelmekteyım doktorumdan cook memnunum cok bılgılı tatlı cana yakın hastalarıyla aşırı ılgılı cok doktor degıstım hatıce hocamda sabıt kaldım cok memnunum
i̇...m
Doktorum gerçekten çoomiyi seçtim okadar iyiki :) memnunun ocakda dogum olcak bakalım heyecanlıyım çok iyi ilgileniyor güzel anlatıyor hastalıgı
k....k
Kürtaj randevum vardı . Doktor Behram bey gerçekten çok ilgili kibar . Hastaneye çok korkarak gitmiştim açıkçası ama Behram beyin tavırları beni çok rahatlattı. Nerdeyse çok denecek kadar ağrı ve şuan hiç bı kanama hassasiyet olmadan yaşadım kurtajı . Kadın hastalıkları bölümünden kesinlikle Behram beyi öneriyorum
Biz 17. haftada doğaçlama olarak Hatice hocaya muayene gittik. İlk muayenede çok memnun kaldık, ilgili, alakalı, mütevazi. Ta ki doğumu gerçekleştiren kadar.
Şuan ikizlerimiz yoğun bakımdan çıkmak üzere. Hatice hocaya ne kadar teşekkür etsek az. Sağolsun, iyi olsun, var olsun sayın hocamız
ö.....
Eşimin gögsündeki kitle operayonu için kendisinden hizmet aldık. Gerek hazırlık gerek ayrıntılara verdiği titizliği, operasyon ve sonrası bilgilendirmesi, tedavi sonrası hızlı olumlu sonuç aldık.
Kendisine kolay ulaşılması ve psikolojik olarak rahatlatıcı üslubundan kendisine teşekkür eder ve tavsiye ederim.
z.....
Yıllardır diyet yapıyordum ama pek fazla verim alamadım ama ipek hanıma gittiğimden beri 1 ayda çok memnun kaldım.Sıkılmadan istediğim şeyleri yiyerek devam ediyorum. İpek hanımın açıklayıcı konuşmaları ve ilgisinden çok memnunum ve bu yüzden ona çok teşekkür ederim. Zayıflamak isteyen herkese tavsiyelerimi iletiyorum.
Doğa Hospital, Esenyurt şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Doğa Hospital, Esenyurt şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Acil Tıp Doktoru, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı), Radyolog, Kardiyolog, Dermatolog, Genel Cerrah, Mikrobiyolog.
Doğa Hospital hangi hizmetleri sağlıyor?Doğa Hospital, toplam 16 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Doğa Hospital adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Doğa Hospital online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Doğa Hospital kurumundan nasıl randevu alabilirim?Doğa Hospital bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Doğa Hospital ile iletişime geçmenizi öneririz.
Doğa Hospital kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Doğa Hospital ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Doğa Hospital hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Doğa Hospital nerede?Doğa Hospital adresi Akşemseddin Mh.Doğan Araslı Blv. No: 4 Esenyurt şeklindedir.
Esenyurt bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Esenyurt bölgesindeki Ürolog klinikleri
Esenyurt bölgesindeki Mikrobiyolog klinikleri
Esenyurt bölgesindeki Psikiyatrist klinikleri
Esenyurt bölgesindeki Beyin Ve Sinir Cerrahı klinikleri
Daha fazla (15)İstanbul bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Üsküdar bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Kadıköy bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri