Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi
Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi, İzmir 35340Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
de....
Çocuklarımın doğum Dr u olan Mehmet hoca ile kistlerim sebebi ile yollarımız tekrar kesişti.Muayenede teşhis ve süreç hakkında gayet net bilgilendirme yaptı. Güler yüzü güvenirliği akademik donanımı olan hocamızı herkese şiddetle tavsiye ederim.iyi kiiii
e....k
Izmir 9 eylül hastanesi kadın doğum uzmanı Mehmet Güney sevgili doktorum beni 7 adet büyük miyomlarımdan harika bir şekilde kurtardı. 2 gün hastane 3.gun taburcu oldum 1 ay sonra kontrole çağırdı, esprili ve cana yakın doktorumun uzmanlığı sayesinde kurtuldum iyiki sizi tanımışım iyiki varsınız
ca...a
2023 yılında bir enfeksiyon rahatsızlığından dolayı acillik olmuştum acildekiler rahatsızlığımın böbrekten geldiğini söyleyince ürokojiye randevu alıp Dr. Doğu beyle o zaman tanışmıştım böbreğimde çift kanal olduğunu ilk Doğu beyden öğrendim. Benim ameliyatımı yapıp benim rahatlamamı sağladı. Kendisi çok ilgili, çok içten, samimi hastalığımı en ince detayına kadar ilgilenip anlattı verdiği ilaç ve tedaviler çok iyi ve etkiliydi beni farklı hastanelere yönlendirerek hastalığımı iyice araştırmaya yönlendirdi. Allah razı olsun ne zaman kapısına gitsem hiç bekletmeden davet eder güler yüzlü samimi, ne zaman nerde görse hatrımı sorar hastalarıyla ilgili kendini işine hastalarına adamış bir Doktor Doğu Bey ,elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyor .Allah razı olsun. Yolu açık olsun daha nice hastaları sağlığına kavuştursun inşallah. Ben çok memnunum doktorumuzdan, Rabbim sayılarını artırsın.
mu...
Prof Dr Ozan Bozkurt hocamızı idrar yolu enfeksiyonu için gitdiğimde üretra darlığı olduğunu öğrendim.ve ameliyatla kurtuldum Ozan Bozkurt hocamızı şiddetle tavsiye ederim sayesinde yıllardır çekmiş olduğum idrar yolları enfeksiyonundan kurtuldum
ul...
Cenk hocam ve ekibi annemin kalp kapakçığı ameliyatını başarılı bir şekilde yaptılar. Sakinliği ,güleryüzü ve mesleki bilgisi ile bize güven ve şifa verdi. Emeklerinize sağlık.
i̇....
Emre Hocam’ı iyi ki tanıdım, iyi ki.. ne yapacağımızı bilmediğimiz bir dönemde kafamızdaki bütün sorularını tek tek yanıtladı ve deneyimi, titizliği, bilgisi tartışılamaz, uzun zamandır çocuk sahibi olamıyorum rahmimde miyom var, önce yumurtalarımı toplayıp sonrasında miyom ameliyatı olacağım ve sonrasında transfer yapılacak, ve bu yola Emre hoca deneyimi ile çıktığım için çok mutluyum. Kesinlikle hiç tereddüt etmeden gidebilirsiniz.
ab...
Ben Abdullah ÇELİKER. 21.07.2024 tarihinde Prof. Doktor Ozan BOZKURT hoca tarafından prostat ameliyatı oldum. Hocamin üstün başarısı güler yüzlü yaklaşımı ve yardımsever davranışından dolayı çok memnun kaldık. başarılarının devamlı olmasini dilerim. Yaşadığım sıkıntı ile ilgili tüm vatandaşlarımıza hocamızı tavsiye ederim.
ta...y
Göğsümdeki kitle için gittim Serhan hocama. Güler yüzlü karşılaması, sorunumu dikkatle dinleyip detaylı bir şekilde açıklaması, sonrasında bel bölgemdeki kıl dönmesini sorduğumda 5 dakikalık müdahale ile hızlıca çözüme ulaştırması. Her şey o kadar iletişime dayalı ve güzel ilerledi ki uzun süredir bu şekilde bir hekim desteği almamıştım.
ö.....
Güler yüzlü, hastasına kıymet veren bir hekim. Prostat kisti ve mesane boynu yüksekliği ameliyatımı yaparak beni sağlığıma kavuşturdu. Tavsiye ederim.
p....ö
Meme kontrollerimi yıllardır kendisine yaptırıyorum. Konunun uzmanı olarak başka bir hekime kendimi emanet edemem. İletişim becerileri ve hasta ilişkileri de beni hep çok rahatlatan şekildedir.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, İzmir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, İzmir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Radyolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göz Doktoru, Kardiyolog, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Psikiyatristi, Patolog, Mikrobiyolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Aile Hekimi, Ürolog, Kalp Ve Damar Cerrahı, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Nükleer Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Nefrolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Gastroenterolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Onkolog, Hematolog, Halk Sağlığı Hekimi, Göğüs Cerrahı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Çocuk Kardiyoloğu, Çocuk Alerjisi Doktoru, Romatolog, Adli Tıp Doktoru, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, İmmünolog, Çocuk Onkoloji Uzmanı, Neonatolog, Geriatri Uzmanı, Anatomist, El Cerrahı, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Spor Hekimi, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Çocuk Genetik Doktoru, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Pratisyen Hekim, Fizyolog, Algoloji Doktoru, Çocuk Romatoloğu, Akupuntur Uzmanı, Parazitoloji Uzmanı, Genetik Uzmanı.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi, toplam 950 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Normal Randevu, Nöroloji Randevusu, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları Randevusu, Alerjen Immünoterapisi, Alerji Testi, Allerjik Deri Testleri, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Fana(Antinükleer Antikor), Hemaferez, Solunum Fonksiyon Testleri.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi nerede?Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi adresi Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir şeklindedir.
İzmir bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
İzmir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri