Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti)
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti)
Yalı Mahallesi 6523. Sokak No:32-A Kat:5 Park Yaşam Ofisleri, Karşıyaka 35220
P
pı...n
Telefon numarası doğrulandı
Doktor Gülistan Hanım oğlum Çınar'ın çene yapısındaki bozukluğun tedavisi için tanıştık. Doktor Hanımın tespitleri ile aparey takarak çenesi düzeldi. Doktor Hanım çok ilgili ve çoookkkk mütevazı gerçekten hastalarını iyileştirmeden göndermiyor diyebilirim. Çok tavsiye ediyorum
Y
y.....
Telefon numarası doğrulandı
Gülistan Hanımla yaklaşık 1.5 senelik diş teli tedavimi oldukça başarılı bir şekilde tamamladık. Yaptığı detaylı açıklamalar ve gösterdiği ilgi sayesinde tedavi süresince hiç endişe duymadım. Iyi ki kendisiyle yollarımız kesişmiş.
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti), Karşıyaka şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti), ana uzmanlıklarının ne olduğunu veya şu anda başka uzmanlıklara sahip olup olmadığını belirtmedi. Ana uzmanlık alanlarının ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığını öğrenmek için lütfen Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) ile iletişime geçin.
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) hangi hizmetleri sağlıyor?Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti), toplam 16 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Damon Sistemi Ve Kapaklı Braketler, Lingual Ortodonti, Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi), Ortognatik Cerrahi (Cerrahi Ortodonti), Invisalign Tedavisi, Kendinden Kapaklı Braketler (Self-Ligating Braketler), Estetik Diş Hekimliği Uygulamaları, Diş Teli Tedavisi, Randevu, Ortodontik Tedavi.
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) nerede?Dr. Gülistan Yiğidim - Diş Hekimi (Ortodonti) adresi Yalı Mahallesi 6523. Sokak No:32-A Kat:5 Park Yaşam Ofisleri Karşıyaka şeklindedir.