Dr. Gülşah Koç Özel Muayenehanesi
Alacaatlı Mahallesi Alacaatlı Caddesi No:33, Ankara 06530Sigortalar
- Diğer (İade)
ö....ğ
Gülşah hanim, ihtiyacınızı/ talebinizi dile getirdiğinizde ona göre ayrıntılı açıklamasını yapan ve olmayacak birşeyse olmaz diyen ama olacaksa da nasıl olması gerektiğini anlatan ve işini titizlikle yapan şahane doktorumuz :))
Biz botoks için gidiyoruz, muayenesini açmadan öncede taniyorduk ve memnun kaldığımız için, kendisini özellikle bulup gittik.. Bu işlerde titizlik ve profesyonellik çok önemli ..hepsi var güzel doktorumuzda
e....a
Doktoruma yapmış olduğu lazer operasyonu için minnettarım. Sürecin her aşamasında profesyonelliği ve ilgisiyle bana güven verdi. Operasyon sonrasında sonuçlar gerçekten mükemmel; hem rahat bir süreç geçirdim hem de istediğim sonucu aldım. Alanında uzman bir doktor, herkese tavsiye ediyorum!
oğ...ı
Gülşah hocamıza tavsiye üzerine gittim . Botox ve dolgu işlemlerim için çok korkuyordum . Elleri o kadar hafiftiki işlemler çok başarılı geçti . Sağolsunlar kontrol randevusuda ayarladılar . Ekip olarak ve başta Gülşah hocam gayet profesyoneldi . Ellerinize saglık
ha...
Göz kapaklarım yapısı görüş kalitemi düşürdüğü için doktorum botoks yaptırmamı tavsiye etmişti. Bir kaç uzmanlar görüşme rağmen Gülşah Hanımla görüsene kadar çoğu randevumdan sadece bilgi alıp çıktım. Çünkü botoks dışında da ihtiyacınız olduğunu düşündükleri upuzun bir dizi işlem öneriyorlardı.
Gülşah Hanım İlaç alerjisi nedeniyle yaptıramayacağım bu işlemler olmadan sorunlarımı nasıl giderebileceğime yönelik tavsiyeleriyle içimi rahattı. Neyin gerekli olduğu, nelerin yapılabileceği nelerin yapılamayacağı, etkileri, sonucları net bir şekilde tarafıma iletildi. Düzenli olarak botoks yaptırıyorum.göz tansiyonum ilacı bırakacak kadar
düstü, görüş kalitem artı. Yollarımızın kesişmesi benim şansım, varlığı hastası olan herkesin şansı sanırım. Güzelliğimize güzellik katan, sağlıklı yaş alma sürecime destek olan sihirli ve nazik dokunuşlarıyla sanırım yine harikalar yarattı.