Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi
Hakkımızda
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi
Haydar Aliyev Cad. No:38 A Blok - K:1 D:1-2-3-4 Manavkuyu, Bornova 35000
yı...z
Ecem becerik sayesin de boyun agrılarım daha iyi göstermiş olduğu ilgi ve güler yüzlülük için kendisine teşekkür ederim
ya...m
El bileğimdeki Tendom kesikleri nedeniyle ameliyattan sonra elimi ve parmaklarımı oynatamıyordum fizoterapist ece becerik ile tanıştım fizikte bana çok yardımıcı oldu şuan elimi ve parmaklarımı rahatlıkla kapatıp açabiliyorum ve ev işlerimi yapabiliyorum kendisine çok teşekkür ederim bu kısa zamanda büyük bir başarı bana sağladığı için minnettarım.
al...i
Sağ omuz kırığı nedeniyle 45 gün askıdan sonra sag elimi yukariya, yana oynatmam mumkün olmadı.iste tam bu anda kader beni Ecem hnm la karşılaştırdı.Kendisinin enerjisi,güler yüzü,Tatli muhabbeti, ayrıca teknik bilgisini meslegini seven bir uzmanlık ilgisiyle birleştirmesi ; hiç sıkılmadan tedaviye değilde bir dostu ziyarete gidermiş gibi gittim ve sonucta eski sağlığıma kavuştum.Kendisine tüm bunlar icin teşekkur ediyorum.Güleryüzlü,sempatik,uzman ve meslegini seven bir fizyoterapist ihtiyaci olanlara hiç tereddütsuz Ecem hnm la irtibata geçmelerini tavsiye ederim.
zu...l
Bel fıtığı ve bacak ağrısı şikayetlerimde gittiğim hastanede tanışma ve tedavi fırsatı bulduğum Ecem Hanım’ın teknik bilgi, alaka ve ilgisinden çok memnun kaldım. İletişimini oldukça kuvvetli ve vizyonunu çok başarılı buldum. Kendisini kesinlikle tavsiye ederim, başarılarının devamını dilerim.
bu....
Ön çapraz bağ ameliyatımdan sonra doktorumun tavsiyesiyle iyi bir tedavi görmek amacıyla gittiğim fizik tedavi merkezinde Fzt. Ecem Hanımla tanıştım. Tedavi sırasında ki muhabbeti ayrı bir övülesi,sakatlık-travma hakkında ki verdiği bilgiler ayrı, sorduğum her soruya sıkılmadan cevap vermesi, güler yüzle karşılaması ayrı bir övülesidir. Şiddetle tavsiye ediyorum toplamda 30 seans süren tedavi sonrasında dizimi daha rahat ve sağlığına kavuşmuş hissediyorum. Umarım görüşlerim sağlık problemi olanlara ışık tutar çünkü herkesin iyi bir tedavi süreci geçirmesini, kafa olarak rahatlamasını isterim :)
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi, Bornova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Fizik Tedavi Uzmanı.
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi ile iletişime geçin.
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi nerede?Dr. İsmail Atabek Fizik Tedavi Rehabilitasyon Dal Merkezi adresi Haydar Aliyev Cad. No:38 A Blok - K:1 D:1-2-3-4 Manavkuyu Bornova şeklindedir.
Bornova bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Bornova bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri