Hakkımızda

Medifit Sağlıklı Yaşam Merkezi; 2014 yılında spor hekimleri, fizyoterapistler ve eğitmenler tarafından kurulmuştur. Bireylerin daha bilinçli ve sağlıklı bir şekilde tedavilerine cevap vermek için güncel tedavi yöntemleri kullanılmaktadır.

Dr Savaş Kudaş Muayenehanesi
Prof. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2873. Sokak Anchor İş Merkezi B Blok No:5 Çayyolu, Çankaya 06000
  • Anayasa Mahkemesi Başkanlığı
  • Ankara Sanayi Odası
  • Ankara Ticaret Odası
  • Halk Bankası A.Ş. Mensupları
  • IMKB
  • Sınai to Sanayi
  • T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı
  • T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları
  • Tasarruf Mevduati Sigorta Fonu
  • Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı
  • Türkiye Barolar Birliği Sosyal Yardım Ve Dayanışma Fonu
  • Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları
  • Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü
  • Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı
  • Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası
  • Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Memur Ve Hizmetlileri Emekli Ve Sağlık Yardım Sandığı Vakfı
  • Vakıfbank Mensupları
  • Vakıfbank Sigorta
  • Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Merhaba doğum sonrası yaşadım bel ağrısına erdem hoca ve asistanı sayesinde büyük oranda rahatlama sağladım sürecin henüz başındayım ilerki süreçler de yorumumu güncelleyeceğim

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Manuel Terapi

Boyun fıtığım için gittim, 1. seans sonunda bile inanılmaz rahatladım. Tavsiye ederim.

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Randevu

Erdem Hoca ile ilk tanışıklığımız yaklaşık 8 sene önce yüzücü oğlumun tedavisi için olmuştu. Sonra annem şimdide yine yüzücü kızım tedavi oldu. Tüm çalışanlar işinin ehli. Tedavinin her aşamasında yeterli bilgi edinebileceginiz ve farklı tedavi methodları ile sonuca hızlı ulaşılmasını sağlayan bir klinik.

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Manuel Terapi

Boyun baş ağrısı ile gittim,beni birçok alana yönlendirdi,iyi ki gitmişim alanında uzman çok iyi bir ekibi var,çok memnunum tavsiye ederim

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Manuel Terapi

Erdem Bey ve ekibine boyun fıtığı şikayeti ile terapi almak için gittim. Şikayetimi detaylı bir şekilde dinleyip, uygun terapi sürecini planladı. Kendisinin ve çalışma arkadaşlarının konu hakkında uzmanlıkları üst düzeydi.Aldığım terapi seansı son derece detaylı ve rahatlatıcı geçti. Referans üzerine Erdem Bey’i tercih etmiştim. Doğru karar olduğunu anladım.

T
    Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Manuel Terapi

Boyun ve başağrısı şikayeti ile gittim , birkaç seans sonrası ağrılarımda ciddi bir azalma oldu. Erdem hoca gerçekten bilgili ve tecrübeli birisi. Sizinde bu tür şikayetleriniz varsa , güvenle gidebilirsiniz..

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Manuel Terapi

Avasküler Nekroz hastasıyım. Yoğun eklem ve kasık ağrım var. Aynı zamanda bel fıtığı başlangıcım var. Erdem Hoca ağrılarımı geçirmek için elinden gelen herşeyi yapıyor. Tüm tedavi tekniklerini uygulayarak rahatlatıyor. Sürecim devam ediyor. Maksatları ağrılarımı bitirip güçlü kaslarla sosyal hayata dönebilmem. Her yönüyle övgüyü hakettikleri kesin. Tüm çalışanlara da teşekkür ederim.

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Fizyoterapi Ve Rehabilitasyon Randevusu

Kronikleşmiş bel ağrısı şikayetiyle kliniğe gidip üç seans sonrasında hafif tempo koşu izni alan biri olarak söyleyebilirim ki Erdem Bey in deneyimine ve tedavi yöntemlerine güvenebilirsiniz. Erdem Bey in bütüncül yaklaşımı ile görünmezi görünür kılarak çözüme ulaştık. Erdem Bey ve tüm ekibine çok teşekkürler.

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Skolyoz Tedavisi

Hocamız skolyoz çocuğumla gayet iyi ilgilendi yardımcı oldu memnun kaldık schroht egzersizlerine başlayacağız teşekkür ederiz

Uzm. Fzt. Erdem Yörükoğlu Manuel Terapi

Fizik tedaviye bakış açımı değiştirdi. Erdem bey ve ekibi mesleğinde gercekten başarılı, hem sırtımdaki hem belimdeki ağrılarım azaldı ve rahatladım teşekkür ediyorum.