Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi
Cumhuriyet Mahallesi, Düzce 81000
i̇...y
Abdurrahman Hocamızın, Yüce Allah'ın bize bir lütfu olduğunu düşünüyorum. Oğlumun köprücük kemiği kırılmış ve ameliyatını Hocamız yapmış ve süreci takip etmişti. Sözünün eri, işinin ehli, harika bir insan. Sağlık, sıhhat ve her iki cihanda mutluluklar diliyorum.
ha...z
Kendisi ülkemizin değerli universileterinden biri olan marmara üniversitesi tıp fakiltesinden mezun bir operatör doktordur. 1 yil önce geçirdigim köprücük kemiği travmam sonucu gittiğim akcakoca devlet hastanesinde ameliyati bittikten sonra benle gayette iyi ilgilendi. Hatta ameliyat günü olmamsina rağmen o akşam hastanede yattırıp ertesi gün ameliyata aldı. Çevreden duyduğum kadariyla gireceğim ameliyat ağrılı ve acılı bir iyileşme süreci gerektiriyordu. Ameliyattan sonra ben bunun hocadan hocaya değiştiğine inanmaya başladım , verdiği tavsiyeler ile gunden gune iyiye gitmeye başladim ve yaklaşık 7 aydan itibaren kendimi eskisi gibi hissetmeye başladım. Hocamin ameliyattan önce gösterdiği tavirlar , sakinlik , mimikler beni oldukça rahatlatmıştı. İyileşme sürecimdede beni e devlet üzerinden takip etmesi beni şaşırtmıştı. Ben kendisinin gördüğü eğitim , verdiği tedavi kalitesi ve benzeri şeyleride katarak kendisinin alanında ileri bir doktor olduğunu düşünüyorum.
er...l
Kendini çok iyi ve saygılı doktor. ben kemik kaynaması sebebinden ameliyat oldum 2 tane tel takıldı. kendisine bana tedavi süresinde yardımcı ve destekçi olduğu için çok teşekkür ediyorum. telim çıktı çıkarken biraz korktum o yüzden ikna olamadım. bir kaç dakika bekledikten sonra ailemin ve doktorun desteği sayesinde tellerim çıktı. dediği gibi hiç birşey hissetmedim. kendisine doktor hayatında başarılar diliyorum.
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi, Düzce şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi, Düzce şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Genel Cerrah, Göğüs Hastalıkları Doktoru.
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi sundukları hizmetleri ayrıntılı olarak belirtmedi. İhtiyaç duyduğunuz hizmeti veya tedaviyi sağlayıp sağlamadıklarını öğrenmek için lütfen Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi nerede?Düzce Akçakoca Devlet Hastanesi adresi Cumhuriyet Mahallesi Düzce şeklindedir.
Düzce bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Düzce bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri