İç hastalıkları uzmanı , daha fazla
Konak 1 adres
Hakkımızda
Sümer Mah 453 Sok.No:2, KonakSıkça Sorulan Sorular
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, Konak şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, Konak şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Radyolog, Biyokimya Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Mikrobiyolog, Patolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı.
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası hangi hizmetleri sağlıyor?Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, toplam 18 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Apgar Skoru, Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Esd (Sedimantasyon), Fototerapi, Hemaferez, Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası ile iletişime geçmenizi öneririz.
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası hakkında ne düşünüyor?Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası henüz herhangi bir geri bildirim almadı. Daha önce Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası kurumuna gittiyseniz, bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Yüzlerce hasta / danışan size teşekkür edecek.
Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası nerede?Ege Doğumevi Ve Kadın Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası adresi Sümer Mah 453 Sok.No:2 Konak şeklindedir.
Konak bölgesindeki Psikolog klinikleri
Konak bölgesindeki Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı klinikleri