Diğer kurumları göster
Kimi arıyorsunuz?
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Ege Gelişim Enstitüsü
Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1, Bayraklı 35535Sigortalar
- Diğer (İade)
r....y
Psikoloğumla yaptığım seanslar, hayatımda fark yaratan anlar oldu. Onun içtenliği ve bana verdiği güven sayesinde kendimi ifade etmekte hiç zorlanmadım. Seanslarımızda kendimi daha iyi tanıdım ve karşılaştığım zorluklarla başa çıkma konusunda gerçekten yol aldım. Her görüşmeden sonra daha güçlü hissediyorum. Kendisiyle çalışmaktan çok memnunum ve her zaman içtenlikle tavsiye ederim.
gü....
Gülendam hanımdan yaklaşık iki yıldır düzenli olarak terapi alıyorum. İnanılmaz bir farkındalık kazandırdı bana. Çocukluğuma ait travmaları çoğunu iyileştirdik, artık daha gündelik problemleri konuşuyoruz. Umarım bir gün çocuğum olduğunda doğru bir ebeveyn olmak için yine kendisine danışacağım. İyi ki yollarımız kesişmiş, çok değerli bir psikolog ve değerli bir insan.
eb...i
Herkeze merhaba
Yollarımızın kesiştiğine şükrettigim güzel insan Gülendam hocam ,
Hayatıma girdiği günden itibaren önce kendime sonra dünyaya olan bakış açım tamamen değişti ondan öğrendiklerim, yoluma ışık oldu,çiçek oldu. yeniden doğdum ve ben bu ebruyu çok sevdim...
İşini seven donanımlı, bilgili ve başarılı Bir danışman. İYİKİM..
Gülendam Hanım güleryüzü, deneyimi ve çözüm odaklı yaklaşımıyla sorununuzu anlayıp süreci yönetmeye başlıyor. Çok memnunuz, yol kat ettik kendisiyle. Tavsiye ederiz.
ş....a
Ülkü hanıma öneri üzerine gittim gittikten sonra hayata bakış açım değişti çok mennunum düzenli olarak görüşme sağlıyoruz ve bana çok iyi geliyor. kesinlikle herkese tavsiye ediyorum
Yaklaşık iki aydır Gülendam Hanım'ın seanslarına katıldım ve onu bir aile üyesi, bir arkadaş gibi gördüm. Psikologlara karşı önyargılarımı tamamen yıktı. Eğer mümkünse, bir veya iki seansla sınırlı kalmayın derim.. Bence Gülendam Hanım ne kadar süre gerektiğine karar versin, bu benim görüşüm... Çünkü gerçek şu ki, dünyanın en bilge insanı bile sadece birkaç seansla derinlemesine bir etki yaratamaz. Gülendam Hanım'la tanışmış olmak benim için büyük bir şans. Hayatımıza olumlu, pozitif yönde katkıları olan herkese ne mutlu diyorum. Randevu saatleri konusunda da çok titizler. Ege Gelişim bir gün önceden randevu ile ilgili gerekli anımsatmaları yapıyor. Kendilerine minnettarım.
y.....
Gülendam hanımla 8 sene önce tanıştık. Çocukluğum boyunca bifiill cinsel istismara uğramış biriyim. Bu travmanın etkileri çok ağır olsa da şuan Travmalarimla ve hatta başıma gelen ve gelebilecek her türlü travmaya dirayet geliştirdim. Hepsi Gülendam hanımın sayesinde. Ağır iğneler antidepresanlar kullandım. Zor günleri atlatmak kolay olmadı. Desteğini ve iyi niyetini hep hissettim. Şuan 26 yaşındayım ve marjinal bir kararla psikoloji okuyorum. Bu kararı almamda da Gülendam hanımın desteği elbette ki yadsınamaz bir gerçek. Çok şeyi aştık birlikte her zaman yanımdaydı. İyi bir gözlemci ve iyi bir terapist olmayı ondan öğreniyorum. Beni incinmiş ve urkmus bir kız çocuğundan güçlü bir kadına dönüştürdü. Yaşadığım her sorunda yanımdaydı. Aşk aile iş vs...Kendimin, yeteneklerimin farkına vardirip çok doğru yönlendirmelerle hem sosyal hem psikolojik gelisimime çok fazla katkıda bulundu . Hayatta aldığım yaralari avantaja çevirmeyi öğretti bana .....
z....t
Ülkü hanım ile doktor takvimi üzerinden tanıştık bir süredir görüşme yapıyoruz.görüşmelerimiz samimi ve güzel geçiyor ,zaman geçtikçe kendimde çok gelişme oldugunu görüyorum farkına varamadığım çoğu şeyde farkındalık kazandım ,bakış açım değişti hala daha devam ediyorum ve çok memnunum
Özcan beye bir arkadaşımız tavsiyesiyle başladık. İlişkimizde aşılamaz sandığımız bir süreçten geçiyorduk ve Özcan bey sayesinde sorunumuzun evliliği yanlış yönetmekle başladığını anladık. Hem problemimiz üzerine çözüm odaklı şekilde hem de evliliği doğru yönetme ve birbirimizi bireysel olarak, çift olarak anlamaya başlama sürecimizde gerçekten çok faydası oldu. Öyleki ilk seansta bile çok memnun kalınca başlarda iki üç gün aralıklarla terapiye gittiğimizi söyleyebilirim. Bize kazandırdığı bakış açısından dolayı kendisine minnettarız. Her çiftin düzenli ya da nadir aralıklarla da olsa mutlaka danışmanlığa gitmesi gereken bir terapist. Tavsiye ediyoruz.
m....t
Ülkü hanıma ilk olarak çift terapisi olarak başvurduk.Kendisi tecrübelerine dayanarak bireysel olarak ilerlemek istediğini iletti şuan bireysel olarak devam ediyoruz .Daha öncesindede terapi geçmişim çok kısada olsa olmuştu kendisinden aldığım enerji ve net cevapları beni çok etkiledi.Kendimde son zamanlarda şöyle bir değişiklik hissetmeye başladım özgüven kazandım ve konuşamadıklarımı rahatça ifade etmeye başladım.
Ege Gelişim Enstitüsü, Bayraklı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ege Gelişim Enstitüsü, Bayraklı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog, Psikiyatrist.
Ege Gelişim Enstitüsü hangi hizmetleri sağlıyor?Ege Gelişim Enstitüsü, toplam 84 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi.
Ege Gelişim Enstitüsü adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ege Gelişim Enstitüsü online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ege Gelişim Enstitüsü kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ege Gelişim Enstitüsü tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ege Gelişim Enstitüsü kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ege Gelişim Enstitüsü aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ege Gelişim Enstitüsü hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ege Gelişim Enstitüsü nerede?Ege Gelişim Enstitüsü adresi Mansuroğlu Mahallesi 1593 / 1 Sokak No : 2 Lider Centrio A Blok Kat :1 Daire : 1 Bayraklı şeklindedir.
Bayraklı bölgesindeki Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı klinikleri
Bayraklı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri