Tuna Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:186/5, Karşıyaka 35580
  • Mapfre Sigorta
  • Yapı Kredi Sigorta
  • Tüm sigortaları göster

Uzm. Psk. Dila Isıtan Oyun Terapisi

Dila hanım mesleğini özenle yapan bir hekim, biz Dila hanım bu sitedeki yorumları okuyarak bulduk ve iyiki de gitmişiz, kızım 6 seansta bile gözle görülür gelişmeler göstermiştir Dila hanım sayesinde herkese tavsiye ederim, biz Dila hanımdan önce çok başarısız pedagog deneyimleri yaşamıştık Dila hanım bize çok iyi geldi

Uzm. Psk. Dila Isıtan Randevu

Kızım ile daha kuvvetli bir aile iletişimi kurabilmek ve gelişim çağında olan kızımızı daha iyi anlayabilmek için bir psikolojik danışmanlık hizmeti almak istedik.
    İnternet üzerinden yaptığım araştırmalarda Dila hanım ile ilgili çok olumlu yorum ve görüşler okudum. İlk randevudan itibaren çok doğru bir karar verdiğimizi anladık. Dila Hanım alanında uzman ve çok doğru ve tespitler yaparak bize ve kızımıza çok yapıcı önerilerde bulundu. Başladığımız noktaya göre olumlu ve harika bir yol katettik.

Uzm. Psk. Dila Isıtan Oyun Terapisi

Dila hanımı internet üzerinden araştırma yaparken buldum. 7 yaşındaki oğlumun öfke kontrolü ve fazla hareketli olmasıyla ilgili sıkıntılar yaşıyorduk. İlk görüşmemizde çok doğru bir yerde olduğumuza dair emin oldum. Çünkü oğlumuzu iyi analiz ederek bizi rahatlatıp neler yapmamız gerektiği, nasıl davranmamız gerektiği konusunda oldukça etkili tavsiyeler verdi. Önerdiği kitaplar ve oyun önerileri oğlumuzun hareketlerinde olumlu değişikliklere sebep oldu. İlk günden itibaren tavsiyelerini dinleyerek hareket ettiğimizde oğlumuzunda daha mutlu olduğunu gördük. Dila Hanım’ın yapmış olduğu uygulamalar, önerileri ve yönlendirmeleri sayesinde zorlandığımız noktalarda bize ciddi anlamda destek oldu. Kısa süre olmasına rağmen oğlum Dila ablasını hem çok sevdi hem de sıkıntı yaşadığı konularda çözümleri daha kolay bulduğumuz için çok daha mutlu oldu. Zorlandığımız ve çözüm bulamadığımız konularda bizi yönlendirmeleri için çok memnun kaldık. Dila Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.

Psk. Dan. Sude Kaplan Ergen Terapisi

Sude abla benimle çok güzel ilgilendi. Bazı şeylere karşı farklı bakış açısıyla bakmamı sağladı hayatımı çok olumlu yönde etkiledi. İyi ki onunla tanışmışım.

Uzm. Psk. Dila Isıtan Oyun Terapisi

Kızım bu sene ilkokula başladı ve okula uyum problemi yaşıyordu, Dila hanımla görüşmelere başladıktan sonra sorunun kaynaklarını tespiti ve bizleri yönlendirmesiyle çok yol kat ettik artık kızım okula karşı geliştirdiği olumsuz tutum ve davranışları aştı kendisi alanında uzman işini severek yapan deneyimli bir uzman.

Uzm. Psk. Dila Isıtan ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi

O Harika biri, insan olmasından daha fazlası var bence. Üç yıldır kızıma terapi veriyor ,kızım onu çok seviyor, ben de çok seviyorum öyle yol aldık ki anlatmakla bitmez. Dila hanım bana da çok iyi geliyor. Sadece bir telefon uzaklığında.. Kendimin kizimla ilgili farkindaligimi iyi ki varsınız .

Uzm. Psk. Dila Isıtan Oyun Terapisi

Kızımın okulda ki arkadaşları ile yaşadığı bazı sorunlar hakkında Dila hanımdan destek almaya başladık. Fakat ailecek bu terapi süresi bize çok iyi geldi.Çocuğumuza aile içerisinde yaptığımız doğru yada yanlış davranışlar , çocuğumuza yaklaşımımız , kullandığımız kelimeler ve tüm konulara, doğumdan her yaş dönemine kadar tek tek ele aldı. Dila hanım işinde çok iyi , çocuklarla çok ilgili ve anlayışlı profesyonel yaklaşımı pozitif güler yüzlü olması Kızımın en iyi oyun arkadaşı olmasını sağladı. Yaklaşımınız bakış açınız bize farklı yollar göstererek mükemmel destek oldunuz.
    Her çocuklu aileye tavsiye ediyorum.Kendisini tanıyan hiç kimse pişman olmayacaktır.

Uzm. Kl. Psk. Bayram Şimşek

Eşimle zaten sorunlu bir evliliğimiz vardı iletişim kuramıyorduk üzerine birde aldatma olayı yaşadık artık buradan dönmez bizden olmaz dediğim anda son çare bir bilene soralım dedik ve araştırmalarım sonucunda Bayram bey ile irtibata geçtik 1 yıldır seanslara devam ediyoruz bizi ipten aldı resmen, hani derler ya bazen bir nusibet bin nasihat tan iyidir diye yaşadığımız şeyler çok acıydı ama o acı bize çok şeylerde kattı, Bayram bey sayesinde farklı pencerelerden bakmayı kendimize öz eleştiri yapmayı ve doğru iletişim kurmayı öğrendik, biz düzeldiysek herkes düzelir :) umut her zaman var kendinize bir şans daha tanıyın ve uzman bir kişiden yardım alın hele ki bu uzman kişinin adı Bayram Şimşek ise güler yüzü samimiyeti sayesinde rahat hissedeceksiniz ve bir sonra ki seansı iple çekeceksiniz:)

Psk. Dan. Sude Kaplan Oyun Terapisi

Oğlumun öfkeli oluşu sebebi ile kendisine ulaştık.Gösterdigi yakınlık ve empatik yaklaşımı hosumuza gitti.Kısa bir süre olmasına rağmen çok memnun kaldık.Tavsiye ederim.

C
    Psk. Dan. Sude Kaplan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Randevusu

Sude hanımla 3.5 yaşındaki kızım aracılığıyla tanıştık. Okulda durgunluğu ve kendini ifade edemediği için başvurduk. 2. seansta bile farklılıkları görmeye başladık şimdi ise hem okulda hem sosyal hayatında çok yol katettik. Herkese tavsiye ederim.