Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova 35100Sigortalar
- Diğer (İade)
- SGK
sa...t
Ağustos 2022 de gerçekleştirdiği, benim için mucizeyi yaratan ömür boyu hatırlayacagım ve saygı duyacağım bir doktor. tüm gebelik sürecimi titizlikle ve sakinlikle yöneten, 16 adet myomu doğum esnasında temizleyen ve bebeğimin sağlıklı olarak dünyaya gelmesini sağlayan bir doktordan bahsediyoruz. iyi ki yolum sizinle kesişmiş.. hep güzel yerlerde olmanız dileğiyle size minnetim sonsuz.
o.....
Eşimin baş ağrısı ve kulak çınlaması uğultu şikayetleri olduğu için Sayın Doç. Dr Ayşe Güler'e muayene olduk hastalık nedeniyle çok stresliydik ve hocamız verdiği bilgiler ve anlatımıyla bizi çok rahatlattı. Çok iyi ve bilgili bir doktor.
jü...z
Osteoporoz rahatsızlığim sebebiyle kendisine muayene oldum.Tecrübeli bir doktor olduğu için ve tavsiye üzerine kendisinden randevu almıştım ancak memnun kalmadım.
Memnun kalmama sebebim mesleki
bilgi eksikliği ya da uygulanan tedaviden kaynaklı olmayıp, kendisinin üslup ve iletişim dilinin bana uygun gelmemiş olmasıdır.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
ça...a
Sayın Prof. Dr. Tahir Yağdı hocamı bende araştırmalarım sayesinde buldum. Açıkçası hocamızın hakkında yazılan yorumlar bana çok ışık oldu.Babamın kalp krizi geçirmesi sonucu Ege Üniversitesine sevk edildik. Akabinde ise hastaya yapılabilecek en uygun işlemin by-pass olduğuna karar verildi. Babam gerçekten yüksek riskli bir hasta grubundaydı. Hafta içi ve hafta sonu sabah ayrı akşam ayrı olmak üzere ameliyat sürecine kadar her daim kendisi ve aynı zamanda her türlü sorumuza itina ve özen gösterip tüm nezaketlikleri ile ilgilenen çok kıymetli ekibi ile birlikte hep yanımızdaydılar. Hocamız hasta ve hasta yakını psikolojisinden çok iyi anlayan tüm süreci güleryüzü , pozitifliği ve en çok dikkatimi çeken karakter olarakta bizleri tedirginlikten ve panikten her zaman uzak tuttu. Babamın ameliyatı çok şükür ki başarılı geçti. Saygıdeğer Hocamıza ve çok kıymetli ekibine minnettarlığımızı ne kadar ifade etsekte eksik kalacak
öz...
20.05.2024 te kesişti yollarımız. Öncesinde ses kısıklığı kasılma ve sıklaşan nöbetlerle acil olarak başvurduk kendisine.Sanem Hanım hiç vakit kaybetmeden gerekli olan bütün tetkikleri yapmıştı.Ve o an çıkan sonuç bizim için hüzün doluydu.Fakat Sanem hocanın dikkatli ve özverili yaklaşımı bizi o hastalığın altında yatan gerçek hastalığın teşhisine götürdü.Bilgisi tecrübesi başarısı ve ön sezisiyle nadir bulunabilecek gerçek bir doktor.
Kızımın hastalığının doğru teşhisiyle bizi hastalığımızla ilgili olan doğru olan bölüme yönlendirdi.İşini asla maddiyat amaçlı yürütmeyen tamamen hastalarının sağlığına ve doğru teşhisine adayan ve şu an farklı bölümde olmamıza rağmen sürekli bizi bu süreçtede takip eden mükemmel bir doktordur. Kızım şu anda hayatta ise önce Allah'ın sonra kendisinin sayesindedir. O bu kadar dikkatli olmasa kızım ilerlemiş hastalığın verdiği sonuçlara maruz kalacaktı.Kelimeler eksik kalır kendisini başarısını anlatmaya.
iyi ki varsınız Sanem Hocam...
Size minnettarız.
f.....
2024 mart ayında endometriozis teşhisi ile tanıştığım Teksin Bey ve ekibi ile zorlu fakat sorunsuz bir şekilde rahim ve yumurtalıkların alınması açık operasyon geçirdim. Süreçteki yaklaşımı ve sonrasındaki ağrısız ve sorunsuz iyileşme tecrübe ve disiplini sayasinde oldu. Tavsiye ederim sizlere de geçmiş olsun
ca...
Ahmet hoca Oğlumun sünnetini yaptı. Gerek öncesi gerek sonrası gayet memnun kaldık. Başarılarının devamını dilerim.
fa...
Ahmet hoca gerçekten çok iyi ve işinin ehli bir doktor. Oğlumun batın bölgesinde çok büyük bir kitle vardı Konya'da kemoterapi sürecimiz oldu daha sonra ameliyat olmanız gerekiyor dediler bir çok cerrah ile görüştüm ve hepsi kitlenin tamamının alınamayacağını söyledi, daha sonra ahmet hocayı önerdiler ve kendisiyle ilk görüşmemizde düşük bir ihtimalde olsa kitlenin tamamının çıkabileceğini söyledi önce Allah'a sonra hocamıza güvendik ve çok şükür ameliyatı başarılı bir şekilde geçti. Biz memnun kaldık. ben nörabilastom ve kitle ameliyatlarında Türkiye'de en iyi cerrah olduğunu düşünüyorum
ra...c
Mete Bey, doğumu mu yaptırdı ve hamilelik sürecimi yönetti. Onun sayesinde hamile olduğumu anlamadan normal yaşantıda bir süreç geçirdim. 2 li testimin riskli gelmesi üzerine Amniyosentezi de kendisi gerçekleştirdi. Güle oynaya nasıl olduğunu bile anlamadan gerçekleştirdi. Geniş bilgisi, tecrübesi herşeyden önemlisi hastayı rahatlatması konusunda az bulunur doktorlarımızdan. Ülkemizin böyle doktorlara çok ihtiyacı var. Kıymetini bilmeliyiz.
t....y
Geçen sene, başlarda sağlıklı ilerleyen gebeliğim 35. Hafta da erken doğum ile sona ermişti. Bir hafta sonra da bebeğimi kaybetmiştim. Yaşadığım travma bir daha anne olamicam düşüncesine sürüklemişti.Sonra iyi bir doktor arayışına girip değerli İsmet hocamız ile kesişti yollarımız.Kendisinin ilk muayenesinde çikolata kistimin olduğunu ama bu kistlerin gebeliğe engel durum olmayacağını öğrenmiştim.Önceki gebelik serüvenimde bu durumu hiç bir doktor fark edip bana bildirmemişti. 6 ay aradan sonra tekrar hamile kaldığımı öğrenince süreci İsmet hocamız ile devam etme kararı almıştım.Çok şükür gebelik serüvenimin 24.Haftasına kadar birlikte geldik.Bu süreçte kendisine her zaman duacıyım.Bir kaç kez gece acil durumum olduğunda mesai dışı olmasına rağmen uzaktan desteğini hiç esirgemedi.Kendisi çok kibar,çok sakin,sorduğunuz tüm sorulara tane tane ayrıntılı bir şekilde açıklık getiriyor.İşini hakkı ile yapan çok başarılı bir doktor.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, Bornova şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Radyolog, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Genel Cerrah, Kalp Ve Damar Cerrahı, Nörolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Fizik Tedavi Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Acil Tıp Doktoru, Gastroenterolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Ürolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Patolog, Çocuk Psikiyatristi, Radyasyon Onkoloğu, Göz Doktoru, Dermatolog, Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkları Dokt, Göğüs Cerrahı, Psikiyatrist, Nefrolog, Romatolog, Çocuk Cerrahı, Hematolog, Neonatolog, Halk Sağlığı Hekimi, İmmünolog, Çocuk Nefroloji Uzmanı, Çocuk Endokrinoloji Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Çocuk Gastroloji Hepatoloji Ve Beslenme Uzman, Nükleer Tıp Doktoru, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Adli Tıp Doktoru, Genetik Uzmanı, Spor Hekimi, Biyokimya Uzmanı, Parazitoloji Uzmanı, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Algoloji Doktoru, Çocuk İmmünolojisi Doktoru, Onkolog, Çocuk Enfeksiyonu Doktoru, Psikolog, Farmakolog, Alerji Hastalıkları Doktoru, El Cerrahı, Çocuk Alerjisi Doktoru, Çocuk Kardiyoloğu, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Geriatri Uzmanı, Çocuk Göğüs Hastalıkları Doktoru, Üreme Endokrinolojisi Ve İnfertilite Doktoru, Çocuk Üroloğu, Çocuk Romatoloğu, Çocuk Genetik Doktoru, Pratisyen Hekim, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahı.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi, toplam 986 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Adrenalektomi, Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi), Büyüme Hormonu Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gtt(Glukoz Tolerans Testi), Hemaferez, Karaciğer Kan Testleri, Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Sanal Kolonoskopi.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi nerede?Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi adresi Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova şeklindedir.
Bornova bölgesindeki Ağız Ve Diş Sağlığı klinikleri
Bornova bölgesindeki Kulak Burun Boğaz Doktoru klinikleri