Hakkımızda
Amacımız, her bireyin psikolojik ihtiyaçlarına uygun kaliteli hizmetler sunarak toplumun ruh sağlığını desteklemektir. Ekibimizle her zaman yanınızdayız.
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Sevde Hanım’la yollarımız kesişmeden önce her gün içimde tarif edemediğim bir sıkıntı, anlamsız bir endişe vardı. Kendimi hep bir şey olacakmış gibi hissediyordum. Seanslarla birlikte bu duygularımın altında neler yattığını anlamaya başladım. Artık kendimi yalnız hissetmiyorum en azından bu duygularla başa çıkabileceğimi biliyorum.
fa...z
Panik ataklarla ilgili bir süredir destek alıyorum. Önce psikiyatristle başlamıştım, sonra terapiye de başladım. Terapistimle iyi bir yol yakaladık konuştukça fark ettiğim çok şey oldu. İkisi bir arada bana iyi geldi, süreçten fayda gördüğüm için de devam ediyorum.
e....b
Sevde Nur hanımdan tavsiye üzerine hizmet aldım. Bazı sıkıntılar yaşamıştım. Bana bir şeyler anlattı bakış açımı değiştirdi. Söylediklerini uyguladığımda sıkıntılarımın azaldığını hissettim. Bakış açımı değiştirmemde yardımcı ve destek oldu. Çok pozitif ne enerjik birisi. Danışanlar güzel sonuçlar elde edecek ve memnun kalacaklardır eminim.
Terapiler sayesinde öfkemi bastırmak ya da patlamak yerine, onu anlamayı ve yönetmeyi öğreniyorum.
fa...
Uzun zamandır yaşadığım zorlukları aşmak ve kendimi daha iyi hissetmek adına başvurmuştum. sevde hanımdan aldığım destekten son derece memnun kaldım. Gerek profesyonel yaklaşımı, gerekse anlayışlı ve sıcak tavırları sayesinde kendimi güvende ve rahat hissettim. ihtiyacı olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi, Serdivan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi, Serdivan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi, toplam 63 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Draw A Person, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Tematik Algı Testi (TAT), Süreklilik Anksiyete Ölçeği.
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi DoktorTakvimi'nde online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar/danışanlar Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta/danışan, Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi nerede?Ekim Psikoloji Danışmanlık Merkezi adresi İstiklal Mahallesi 2.Cadde No:5-B/2 Baş Center Serdivan şeklindedir.