Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Rızaiye Mah.İnönü Cad., Elazığ
ab...
Cahit Polat hocamızdan Allah bin kere razı olsun 4 yıldır çektiğim sıkıntı bitirdi kullak işitme bitti
r....e
Hocam ile tesadüfen tanıştım rastgele almış olduğum bir muayene randevusu idi. Ama kendisi oğlumla çok iyi ilgilendi kendimi özel hastane de hissettim öyle hemen bir iki ilaç yazıp göndereyim esasında değildi tamamen çözüme nasıl ulaşabilirim diye düşünerek bizi iyice dinledi ve çözüm yollarını kandisi bizimle de paylaştı iyiki kendisini tanımışım.
be...l
Serdal hocama çok teşekkür ederim, uzun süren fıtık ağrılarımdan kurtuldum. Başarılı bir operasyon yaptı. Elazığ için büyük bir kazanım. Gözünüzü kapatın kendinizi bu hünerli ellere teslim edin. Şiddetle tavsiye ediyorum. Doktorumuza ekibine ve hastane personeline çok teşekkür ediyorum. Fethi Sekin Şehir Hastanesi mükemmel. Hijyen ve konfor burada..
f.....
Varikosel amelyat oldum çok iyidi ilgisi ilgilenmesi amelyat süreci her şeyi çok iyi ben çok memnun kaldım
2ay önce genel cerrah doktoru Burhan hakan kanat bey ile tanıştım ve ameliyatımı yaptı.gayet başarılı bir operasyon geçirdim.Burhan beye minnattarım iyiki tanımışım ve iyiki doktorum Burhan bey bir insan ancak bukadar başarılı ilgili ve mutevazi olabilir çok şanslı hissediyorum kendimi burhan beyi tanıdığım için çok şanslı hissediyorum kendimi ilgisi alakası ve yaptığı son derece başarılı ameliyatı için minnettarım kendisine iyiki var iyiki tanımısim Burhan Hakan Kanat beye sozsuz teşekkurler
27.02.2018 tarihinde elazığ-maden-ergani yolunda görev esnasında askeri araçla trafik kazası geçirmem sonucu sağ kolumda humarüs kemiği alt uç kapalı parçalı kırığı meydana geldi bütün yaralıları elazığda bulunan değişik hastanelere sevk ettiler benide allahtan eğitim ve araştırma hastanesine götürdüler kolumda kırılmaya bağlı radialis sinir hasarıda oluşmuştu iyiki doktorların kralı Ömer Cihan BATUR hocama denk gelmişim kolum onun sayesinde kurtuldu hangi profösöre gitsem senin ameliyatını kim yapmışsa kolunun kurtulmasını ona borçlusun bir prof bile bu kadar iyi ameliyet yapamaz dedi vay dedim Ömer hocamla aramızda bu vesile ile hasta doktor ilişkisinden çok bir arkadaşlık oluştu iyi bir arkadaş ,dost güler yüzlü işinin hakkını veren bir doktor türkiyenin böyle doktorlara ihtiyacı var gerçekten de iyiki tanıdım kendisini iyiki beni o ameliyat etmiş
su...i
Gördüğüm en iyi ve en ilgili doktor
10 gün önce burun ameliyatı oldum sonuçtan çok memnunum
Hasan bey burun ameliyati sonrası sürecimde hem çok ilgilendi hemde çok iyi bilgilendirmelerde bulundu. Bence burun ameliyatı düşünen herkes kesinlikle Hasan bey e uğramalı
k.....
Alanında mükemmel bir hoca..üreter taşı ameliyati oldum.Allah razı olsun hocamdan.o kadar ilgili ve bilgiliki..aklınızda hic bir soru isareti birakmiyor.Allah yar ve yardimcisi olsun..
d.....
Annem için (25 mayıs) obezite ameliyatı yapıldı. Aynı zamanda safra ameliyatı da oldu. Kesinlikle başka bir doktor aramayın, düşünmeyin, zaman harcamayın ve Burhan Hoca'ya gidin. Sizi yeniden dünyaya getiriyor. Alanında tam bir uzman, hasta-doktor ilişkisi harika... Hastanedeki personel deseniz (Elazığ eğ. araş) on numara.. Her şey harikaydı, ameliyatlarımız çok çok başarılı geçti. Her şey için teşekkürler Burhan hocamız... iyi ki varsınız...
ac...e
Elazigin gorup gorebilecegi en iyi doktor diyebilirim. Boyle alakali ve ilgili isini seven en iyiside hastayi yasatmak icin elinden geleni yapan bir hoca gece gunduz farketmeksizin gelip elinden geleni yapti bizim bile umidimizi kestigimiz anda kendisi vazgecmedi sonuc olarak hastamiz turp gibi buradan cok tesekkur ederim. Docentlik bence az kalmis.
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Elazığ şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, Elazığ şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Göz Doktoru, Radyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Kardiyolog, Ürolog, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Nörolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Acil Tıp Doktoru, Patolog, Biyokimya Uzmanı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Aile Hekimi, Dermatolog, Psikiyatrist, Çocuk Cerrahı, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Göğüs Cerrahı, Neonatolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Halk Sağlığı Hekimi, Ağız Ve Diş Sağlığı, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Radyasyon Onkoloğu, Gastroenterolog.
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi, toplam 419 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağrı Pompası, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Arteriografi, Baklofen Pompası Tedavisi, Beyin Anevrizması Onarımı, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Brakiterapi, Derin Beyin Stimülasyonu, Dikiş, Diskektomi.
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi nerede?Elazığ Eğitim Ve Araştırma Hastanesi adresi Rızaiye Mah.İnönü Cad. Elazığ şeklindedir.
Elazığ bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Elazığ bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri