Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı kurumlar
Pendik Bölge Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Kocaeli Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Radyoloji
, Anatomi, Diyetisyen, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon Daha fazlaYahya Kaptan Mah. Hanedan Sokak No:4 Otobüs Terminali, Kocaeli • Harita
Kocaeli Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Özel Akademi Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen Daha fazlaOvacık Mahallesi D-100 Karayolu No: 22-24, Başiskele • Harita
Özel Akademi Hastanesi
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Dermatoloji
, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen Daha fazlaYenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi
Enfeksiyon hastalıkları, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) Daha fazlaYeniköy Merkez Mahallesi Mine Çiçeği Sokak No:6, Başiskele • Harita
Özel Aktif Kocaeli Hastanesi
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diyetisyen (Beslenme Uzmanı) klinikleri
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Psikolog klinikleri
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Fizik Tedavi Uzmanı klinikleri
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Radyolog klinikleri