Enki Psikoloji
Toros Mahallesi Atatürk Bulvarı No:48/2, Antalya 07070Uzmanlar
he...i
Güler yüzlü, anlayışlı, samimi, naif ve bilgili. Anlattıkça anlatasım geliyor ve konuşurken kendimi gayet rahat, yıllardır tanışıyormuşuz gibi hissediyorum. Daha ikinci görüşmemiz olmasına rağmen doğru tespit ve yönlendirme ile devam ediyorum. Bende şimdiden farkındalık oluşturduğunu ve güzel şeyler olacağını hissediyorum.
Başlamadan önce bu kadar iyi hissedeceğimi düşünmüyordum, Çocukluğumdan süre gelen kaygı bozukluğu ve anksiyetimin ilişkilerime yansıması sebebiyle bir destek arayışındaydım, karşıma Şenay hanım çıktı. Kendisiyle beş seans terapi yaptık ve kaygılarımın bir çoğunu yenmiş durumdayım.kesinlikle tavsiye ederim.
g.....
Benim Şenay hanımla tanışmam arkadaşımın tavsiyesiyle oldu. İyi ki de olmuş. Şenay hanım şimdiye kadar tanıdığım en mükemmel kişi oldu benim için. Daha ilk seansımızdan itibaren her zaman anlayışlı, güler yüzlü,tarafsız ve yargılamadan dinledi beni. Vermiş olduğu tüm ödevlerimi severek yaptım. Şenay hanımın bana uygulamış olduğu terapiler sayesinde bugün kendine daha güvenen kendi ayakları üzerinde duran birisi oldum. Bendeki değişimleri tüm çevremin farketmesi beni daha da mutlu ediyor. İnsanın kendisini bir kuş kadar hafif ve özgür hissetmesi çok güzel bir duygu. Şenay hanımla 3. Yıldır devam eden terapi sürecimiz var. Terapiyi bırakamamdaki en büyük sebeplerden biri
de disiplinli ve sistemli çalışmaya önem veren birisi olmasıdır.Kendisini tüm çevreme gözüm kapalı öneriyorum. Günün birinde yolunuzun Şenay Esenle buluşmasını dilerim.
ş.....
Şenay Hanım ile 2buçuk haftadır her gün birlikte çalışıyoruz, hayatımda benim için bir dönüm noktası oldu, iyi ki çıktı karşıma ve beni kendime getirdi. Düşüncelerimi, yanlış duyguları, yolumu değiştirdi şimdi ise ilk gittiğim andan çok daha iyi hissediyorum kendimi. Daha uzuuuuun bir süre bırakmayı düşünmüyorum kendisini :)
Hiç tereddüt etmeden, ihtiyaç hissettiğiniz an da kendisinden yardım alabilirsiniz :)
si...ı
Nazan Hanım ile kızımın ergenlik döneminde yaşadığı bir takım sıkıntıları paylaşmak üzere görüştük. Çok kısa sürede de olumlu yönde gelişmeler kaydetmeye başladık. Nazan hanımın yaklaşımı, mesleki bilgisi ve yönlendirmeleri çok iyi. Bu nedenle herkese de tavsiye ederiz. Kendisine mesleğinde başarılar diler, emekleri için çok teşekkür ederiz.
Nazan hanım oldukça ilgili ve faydalı metotlar izleyen biridir. Muazzam bir mesleki birikimi vardır. Kronik depresyonumu tedavi edip daha faal bir hayat yaşamamı sağladı. Seanslarımızdan oldukça memnun kalıyorum. Diğer psikolojik durumlarda da yetkindir.
es...i
Oğlumuzun artan takıntılarına çözüm arama sürecinde Nazan Hanım ile yollarımız kesişti. Oğlumla aralarında özel bir güven bağı kurulduğunu ve her daim isteyerek Nazan Hanımla görüşüp, rahatlayarak, hafifleyerek klinikten ayrıldığına tanık oldukça biz de mutlu oluyoruz. Okb tedavisinde oğlumun yaşına ve kişiliğine en uygun şekilde süreci yönettiğini görebiliyorum. Şu anda tedavide oldukça tatmin edici bir noktadayız. Kendisi her seansta bizi dinleyip, bilgilendiren, anne babayla empati kurabildiğini hissettiren bir psikologtur. Oğlumun ve ailemizin huzuruna katkılarından dolayı kendisine minnettarım, sayesinde tünelin ucundaki ışığı görebiliyoruz.
Bu kadar genç yaşta kendini bu kadar geliştirmiş bir psikolog.. Psikolog hanımın yüksek iletişim becerileri ve cana yakınlığı ile seanslarımız çok güzel ilerliyor. İyi ki kendisini keşfetmişiz diyeyim..
y,...y
Daha önce bir seans deneyimim yoktu. 2. Seansımızı yaptık. İyi bir dinleyici ve anlaşıldığımı hissediyorum.
Hasta
Kızımın kaygı bozukluğu için gittik. Ekin hanımın tavrı ve ilgisinden çok memnun kaldık. Tavsiye ederiz.
Enki Psikoloji, Antalya şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Enki Psikoloji, Antalya şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Psikolog.
Enki Psikoloji hangi hizmetleri sağlıyor?Enki Psikoloji, toplam 59 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Benton Görsel Bellek Testi, Çocuk Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Wisc-R-Çocuklar İçin Zeka Testi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Gottman Çift Terapisi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi.
Enki Psikoloji adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Enki Psikoloji online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Enki Psikoloji kurumundan nasıl randevu alabilirim?Enki Psikoloji tarafından DoktorTakvimi'nde görüntülenen takvim gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken, mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Enki Psikoloji kurumuna ne zaman gidebilirim?Bazen Enki Psikoloji aynı hafta içinde veya bir sonraki hafta için uygun saatler görüntülenir. Takvimlerini kontrol edin: gerçek zamanlı olarak güncellendiği için ilk ne zaman müsait olduklarını görebileceksiniz.
Hastalar / danışanlar Enki Psikoloji hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Enki Psikoloji nerede?Enki Psikoloji adresi Toros Mahallesi Atatürk Bulvarı No:48/2 Antalya şeklindedir.
Antalya bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Antalya bölgesindeki Genel Cerrah klinikleri