Erzincan Özel Neon Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Erzincan Özel Neon Hastanesi
Ergenekon Mah. 104 Sok.No:1, Erzincan
al...n
oglumuzun sol kasıkta cam kırığı sebebiyle doktor beye basvurduk..ve operasyon surecinin basindan sonuna kadar doktor bey cok ilgiliydi kendisine cok tesekkur ediyoruz.
nu...h
Çok iyi bir nöroloji uzmanı. Epilepsi hastasıyım şahsen tedavi sürecinde gitmek istediğim ilk doktor.İyi birisi tavsiye ederim ayrıca epilepsi konusunda mükemmel olduğunu düşünüyorum
s....a
ANNEM bel kaymasi ameliyati oldu cok zordu son evreydi . Tereddutsuz guvendik iyi ki siz . 1 ay oldu olali ama cok iyi hissediyor . Harikasiniz tesekkurler Hocamm.
ya...n
İkna edilmesi zor bir hasta olarak günlerce yaşamış olduğum tereddütle girip, geçirdiğim açık yumurtalık ameliyatından yirmidört saat sonra evimdeydim, hiç yatmadım ve hiç sorun yaşamadım Gerek doğru teşhisi,gerekse hastaya yaklaşımını, ilgisini ve verdiği güveni çok takdir ettim.Herkese tavsiye edeceğim dalında başarılı güzel bir insan.Dr İnanç beye ve ekibine çok teşekkürler ediyorum. Herşey gönüllerince olsun.
b....4
Inanc bey 4 sene once beni dogum yaptirdi kan degerlerimde ciddi sorunlar vardi doktor gibi degilde bi arkadas gibi yaklasarak benim moralimi duzeltti gecenin 3 unde esofmanlariyla evinden gelip nasil olduma bakmak icin hastaneye geldi.ogunden beri kimi goruyosam kendisini tavsiye ediyorum allah razi olsun
Erzincan Özel Neon Hastanesi, Erzincan şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Erzincan Özel Neon Hastanesi, Erzincan şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Nörolog, Ürolog, Fizik Tedavi Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Genel Cerrah.
Erzincan Özel Neon Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Erzincan Özel Neon Hastanesi, toplam 239 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Ağrı Pompası, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ama(Anti-Mitokondrial Antikor), Ampütasyon, Ana(Antinükleer Antikor), Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Aortoiliak Ve Aortofemoral Bypass Grafisi Ve Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Artritte Steroid Tedavisi.
Erzincan Özel Neon Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Erzincan Özel Neon Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erzincan Özel Neon Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Erzincan Özel Neon Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Erzincan Özel Neon Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Erzincan Özel Neon Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Erzincan Özel Neon Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Erzincan Özel Neon Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erzincan Özel Neon Hastanesi nerede?Erzincan Özel Neon Hastanesi adresi Ergenekon Mah. 104 Sok.No:1 Erzincan şeklindedir.
Erzincan bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Erzincan bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri