Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi
Hakkımızda
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi
Adnan Menderes Mahallesi Çat Yolu, Erzurum 25070
ö....
39+2 hafta gebeyken gittim çatı muayenesi olmak ve genel bi huzursuzluk halinden dolayı gittim kendisi ilgilenmedi ben kendisinin de bakmasını söyledim bir süre bekledikten sonra geldi çatı muayenesi olmak istediğimi söyledim cevap vermedi sorumu tekrarladım biz 42ye kadar bekliyoruz dedi açıklama yapmadı çocuğumun boyunu kilosunu sorduğumda bakmadım dedi başka bir yere usg ve nst için yönlendirdi halihazırda odadayken neden bakmadığını sorduğunda cevap vermedi o durumda odadan çıkıp ta acile gidip orda usg yaptırmamı söyledi ve beni daha uzak bir yere yönlendirdi ama ben o gün başka bir doktora gittiğimde açıklığım olduğunu bebeğin aşağı indiğini söyledi ve o gün bir kaç saat sonra doğum yaptım. Benim için hoş bir deneyim olmadı
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
gü....
Mükemmel bir doktor 2 sezeryan ameliyatımı yaptı hiç sorun yaşamadım..eli hafif samimi ve alakdar davranışı da çok iyi tekrar teşekkür ederim G.
Pınar
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi, Erzurum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi, Erzurum şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, İç Hastalıkları Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Biyokimya Uzmanı, Radyolog, Embriyolog Ve Histoloji Doktoru, Perinatolog, Neonatolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Mikrobiyolog.
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi, toplam 123 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Ultrasonografi, Ağrı Pompası, Amniosentez, Bilateral Ooferektomi, Cea(Karsinoembriyonik Antijen), Cvs(Koryon Villüs Örneklemesi), Dilatasyon Ve Kürtaj, Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol), Doğum Kontrol, Doğum Kontrolde Doğal Yöntemler.
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi nerede?Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi adresi Adnan Menderes Mahallesi Çat Yolu Erzurum şeklindedir.
Erzurum bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Erzurum bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri