Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi
Başka bir uzmanlık arayınHakkımızda
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi
Paşalar Cad., Erzurum
s....y
Ersen beye iki sene önce timpanoplasti( kulak zarı ) ameliyatı olmuştum bir kulağımdan o kadar başarılı bir doktor ki bir an kendime sordum gerçekten ameliyat mi oldum diye çünkü hiç ağrım yoktu . Tıbbi başarısını geçtim o kadar cana yakın samimi ve güven veren bir insan ki... kulağımdan ameliyat olurken sen bizden biz de senden memnun kalırsak diğerini de yaparız demiştiniz ve ben sizden fazlasıyla memnun kaldım ama gittiniz ne yazıkki. Erzurum için gidisiniz çok kötü oldu aşırı üzüldüm gitmenize INŞALLAH bir gün sizi görme fırsatı bulurum her şey için bir kez daha çook teşekkür ederim iyiki varsınız ve iyiki sizi tanımışım ( konyalılar çok şanslısınız:))
ni....
Kan enfeksiyonu rahatsızlığı ile palandöken devlet hastanesinde kendisine muayne oldum anında müdehale güler yüzlü kibar cumartesi pazar dahi hastalarını serviste kontrole gelen bayan melek bence. Allah muhtaç etmesin ama olacaklara Dilek in. gibi gerçek doktorlara denk getirsin
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi, Erzurum şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi, Erzurum şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Göz Doktoru, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Radyolog, Nörolog, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Biyokimya Uzmanı, Ürolog, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Adli Tıp Doktoru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Dermatolog, Psikiyatrist, Mikrobiyolog, Beyin Ve Sinir Cerrahı.
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi, toplam 25 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Akupunktur Tedavisi, Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Botoks, Derin Beyin Stimülasyonu, EEG (Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu.
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi nerede?Erzurum Palandöken Devlet Hastanesi adresi Paşalar Cad. Erzurum şeklindedir.
Erzurum bölgesindeki Aile Hekimi klinikleri
Erzurum bölgesindeki Pratisyen Hekim klinikleri