Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Hakkımızda
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi
Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28, Odunpazarı
d.....
3. Kez diş çektirdim. Diğer 2 çekimden sonra korkarak gittiğim 20 yaş diş çekiminin bu kadar kolay olabileceğini bilseydim bu zamana kadar hiç beklemezdim. Araştırmalarim sonunda kendimi emanet edebileceğim en iyi doktor. İletişimi çok iyi kapıdan girer girmez güven veren bir doktor. Eli o kadar hafif ki iğne vururken bile hiç duymadım. Hatta dişimi çekip çekmediği konusunda bile tereddütte kaldım. O kadar hissetmedim yani. Benim gibi dişci korkusu olanlar özellikle tercih edeceğiniz tek doktor Arzu hanım olsun.
s....k
Kanal tedavimi yaparken hiç acı hissetmedim. Zor bir diş olmasına rağmen güzelce halletti, iletişiminden de son derece memnun kaldım
s....k
2019 yılında kanal tedavimi yapmıştı. Dişim tam uyuşmadan işlemi yaptığı için acım oldu. Üstelik kanalımı tam doldurmadığı için geçen yıl oluşan lezyon yüzünden dişimi kaybettim.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
t....k
4 aydır çok kaliteli bir özel diş merkezinde yaşadığım ve doktorumun yanlış dişle ilgilendiğini 4 ayın sonunda Sadettin bey sayesinde röntgenden öğrendik ve kanal tedavisi yapıldı .İletişimi olsun bilgilendirmesi ilgilenmesi için teşekkür ederim.4 aydır dişimdeki apseyi röntgene bakarak göremeyen özel diş doktorum yüzünden yanlış dişe uygulanan 4 aylık tedavi ile dişim aşındı ve kırıldı vida takıldı bu yüzden kesinlikle özel diye kendinizi şartlamayın. Hocama teşekkür ederim...
Açıklayıcı bir şekilde dişte olan sorunları, yapılması gerekenleri güzelce anlattı, kanal tedavisini güzel yaptı, ilgili ve gayet iyi doktor.
f....a
Eli çok hafif anlamadım dişimin çekildiğini anlamadım bile. Güler yüzlü, çok başarılı bir doktor. Kendisinden çok memnunum.
r....e
Kanal Tedavisi için gittim. Harika bir doktor, işlem sırasında hiçbir acı hissetmedim. Kendisine teşekkür ederim.
r....c
Dolgu yaptırmak için gittim fulya hanıma O kadar tatlı dilli işini hassas bi şekilde yapan sizi rahatlatan bir doktorki aşırı memnun kaldım Çok derin bir çürük agri sızı yapabilir dediği dolgum hiçbir şekilde agrimadi ve sonradan bi sıkıntı çıkmadı o derece iyi yapıyor işini
hi...ç
Bugün Fulya hanıma detertraj işlemi için gittim nasıl kibar tedavinin her basamağında açıklayıcı sabırlı ben çok tedirgin gitmiştim rahatlatıcı çok tatlı bir diş hekimi bayildim buradanda tekrar teşekkür ediyorum böyle hekimlerimiz iyiki varlar
em...i
Diş temizliği için gittiğim Fulya Hanım yüzü bal satan, güleryüzüyle pozitif enerji veren harika bir doktor. 6 ay sonra tekrar gideceğim. İlgisi için çok teşekkür ediyorum.
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Ağız Ve Diş Sağlığı, Endodontist, Ortodontist, Diş Hastalıkları Uzmanı, Pratisyen Hekim, Ağız Diş Ve Çene Cerrahı, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahı, Protetik Diş Tedavisi Uzmanı.
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hangi hizmetleri sağlıyor?Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi, toplam 34 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Cep Derinliği Azaltma, Dental Anastezi, Diş Dolgusu, Kemik Grefti, Kök Kanal Tedavisi, Köprü, Lokal Anestezi, Periodontal Plastik Cerrahisi Yumuşak Doku Greftleri, Tam Diş Protezi.
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi nerede?Eskişehir Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi adresi Yenikent Mahallesi Piri Reis Caddesi No:28 Odunpazarı şeklindedir.
Odunpazarı bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Odunpazarı bölgesindeki Göz Doktoru klinikleri