Diğer kurumları göster

Kimi arıyorsunuz?

Başka bir uzmanlık arayın

Hakkımızda

Eskişehir Devlet Hastanesi kadrosunda 2 adet acil tıp uzmanı, 10 adet anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı, 1 adet beslenme uzmanı uzmanı, 4 adet beyin ve sinir cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk cerrahisi uzmanı, 1 adet çocuk hematolojisi uzmanı, 1 adet çocuk nörolojisi uzmanı, 3 adet dermatoloji uzmanı, 1 adet endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları uzmanı, 4 adet enfeksiyon hastalıkları uzmanı, 4 adet fiziksel tıp ve rehabilitasyon uzmanı, 1 adet fizyoloji uzmanı, 1 adet gastroenteroloji uzmanı, 8 adet genel cerrahi uzmanı, 1 adet göğüs cerrahisi uzmanı, 5 adet göğüs hastalıkları uzmanı, 4 adet göz hastalıkları uzmanı, 6 adet iç hastalıkları uzmanı, 6 adet kadın hastalıkları ve doğum uzmanı, 3 adet kalp ve damar cerrahisi uzmanı, 3 adet kardiyoloji uzmanı, 7 adet kulak burun boğaz uzmanı, 1 adet nefroloji uzmanı, 5 adet nöroloji uzmanı, 2 adet nükleer tıp uzmanı, 4 adet ortopedi ve travmatoloji uzmanı, 2 adet plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi uzmanı, 3 adet pratisyen uzmanı, 3 adet psikiyatri uzmanı, 2 adet radyasyon onkolojisi uzmanı, 3 adet radyoloji uzmanı, 2 adet tıbbi biyokimya uzmanı, 3 adet tıbbi mikrobiyoloji uzmanı, 1 adet tıbbi patoloji uzmanı, 6 adet üroloji uzmanı, bulunmaktadır. Eskişehir Devlet Hastanesi Eskişehir ilinde Yenidoğan mahallesi Çifteler Cad.yuva Sk Odunpazarı adresinde bulunmaktadır. Eskişehir Devlet Hastanesi bünyesinde bulunan bir doktordan randevu almak için 2222374800 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Eskişehir Devlet Hastanesi
Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1, Odunpazarı 26060

Ö
    Op. Dr. Mehmet Kaltuş Diğer

18.11.2024 tarihinde kendisi safra kesesi ameliyatımı gerçekleştirdi. Kapalı olarak gerçekleşen ameliyatım sonrası iki gece hastanede kaldıktan sonra taburcu oldum ve çok kısa bir sürede normal yaşam standartlarıma dönebildim.Gerek ameliyattaki gerek ameliyat öncesi muayenedeki tavrı ve ilgisinden çok çok memnun kaldım.Sizin gibi hekimler iyi ki var başarılarınız daim olsun…

Z
    Op. Dr. Ergun Tufan Doğum Kontrol

İlk içeri giriş göz teması kurulmadı doktor beye şehir dışından yeni taşındığımı söyledim ikili tarama üçlü tarama şeker yüklemesi yapıldı mı diye sordu evet dedim ama sonuçlara bakmadı muayene alanına geçmemi söyledi ultrason başlığı bir önce ki hastadan kalma jel ile kaplıydı bebeğin boyunu söylemedi kalp atışını dinletmedi bebeği göstermedi sağlıklı olup olmadığını söylemedi kilosunu sorunca söyledi sonra elime siyah beyaz ultrason kağıdını verip iki hafta sonra gel dedi ne kullandığım vitaminler ne de bir önceki sonuçları kontrol etmedi ben memnun kalmadım kafamda bir sürü soru işareti vardı hiç birine cevap alamadım kafamda bin soru ile evime döndüm malesef ki

Op. Dr. Coşkun Kaya Diğer

Böbrek taşı şikayetiyle gittim. Artık maalesef doktora bile çekinerek gider olduğumuz böyle bir zamanda öyle güzel ilgilendi ki… İnsanın halinden anlayan çok düzgün üsluplu bir doktor.

Op. Dr. Onur Gök Diğer

Onur Hoca annemin diz ameliyatını gerçekleştirdi. Hem kendisine gelen hasta yoğunluğu, ameliyat ettiği hastaları hafta sonu ve ameliyat günü ziyaretleri, rutin muayeneler, diz iğnesi uygulamaları ve öğle aralarında bile yaptığı ameliyatlar ile gerçekten çok özveri ile çalışmasına şahitlik ediyorsunuz. Güler yüzlü ve zarif. Annem pek çok yaşıtı gibi elbette heyecanlı ve kaygılıydı. Ameliyat sonrası hastalar arası kulaktan kulağa yayılan dizlerin ilk hareketinde yaşanabilecek ağrılı kısmı ve diz hareketleri için kullanılan diz bükme yani CPM cihazını Hiç bir travma yaratmadan sakince ve süreçleri hiç krize dönüştürmeden yönetti. Ameliyat başarısı yanında, kurduğu iletişimdeki sükunet ve başarısı ile neden bu kadar çok ismini duyduğumuzu da anlamış oldum.
    Gönül rahatlığı ile çok memnun ve mutlu olduğumuzu söylemek isterim. süreci güvenli ve başarılı bir biçimde kolayca atlattık. herkese şifalar dilerken Onur Hocaya minnetimizi iletiyorum.

Op. Dr. Aziz Serhat Baykara Diğer

Yorumları okuyup gitmiştik ama bin pişmanım çocuğumu götürdüğüme.6 yaşındaki oğlumu sünnet ettirmek için götürdük baktı tamam yapalım dedi gün verdi.sunnet etti ama sünnetten sonra bazı problemler oldu idrar yapmada.ince ve çok az idrar yapiyodu oğlum.kontrole götürdük geçer düzelir dikişler var şu an vs dedi.ama geçmedi.3 ay sonra tekrar götürdük baktı.idrar çıkış deliğinde darlık var ameliyat olması lazım dedi apar topar kan alindi.ertesi sabah ameliyat oldu.şu an ameliyatın üstünden 2 ay geçti.degisen düzelen hic bi şey yok.hatta daha da kötü durumda.cocuk ürolojiye götürcegiz artık.sunnetten önce hic böyle bi problem yaşamamıştık en ufak bi sorun yoktu idrar yapmayla ilgili.

Uzm. Dr. Melih Dalar Diğer

Şiddetli Kulak şikayeti için başvurmuştum.Tüm muayene suresi 3 dk.sürdü.Başka tetkiklere ihtiyaç var mı diye sordum.recetesiz satılan bir ürün önerdi.bunu kullan bir şeyin kalmaz dedi.

Op. Dr. Halil İbrahim Gündüz Diğer

2 aydır akut bel fıtığı, kanal daralması ve bel düzleşmesi sebebiyle dayanılmaz ağrılar çekiyordum. Hayatım durma noktasına gelmişti. Belirlenen tanılar haricinde korkulacak bir durum yoktu. Ama ağrıyı kesmek için net bir şekilde tavsiye de yoktu. Fizik tedavi işe yaramadı ağrılar vücudumda başka yerleri etkiliyor, işin içinden çıkamıyorum derken Halil İbrahim hoca ile tanıştık. Kendisi o kadar net ve basit anlatıyor ki durumu. Yol haritanızı da çiziyor sizi şifaya doğru yönlendiriyor. Vida pilatin gerekli değil dedi ve öyle de oldu. ameliyattan çıktığımda ağrımın geçtine inanamadım. Ne kadar hızla ayağa kalktığıma inanamadım. Ayağa kalktığımda eskisi gibi hiç ağrısı olmayan ve dik duran halime inanamadım. Çook Güler yüzlü, sakin ve dürüst bir doktor. Hastasıyla müthiş ilgili. Ve tabi ki çok tecrübeli. Profesyonel. Defalarca kez kontrole geldi. İşini bayılarak yapıyor. Hastanede onu sevmeyen yok. Harika insan harika doktor.

Uzm. Dr. Gülseren Baran Diğer

kesinlikle Tavsiye ederim.ishal kusma,bulantı şikayetiyle kendisine başvurdum yatış verdi.çok ilgilendi hemen tedaviye başladı ,çok yardımcı oldu 3 gün aradan sonra Bugün hiçbir şeyim yokmuş gibi dimdik Ayakta taburcu etti.

Op. Dr. Ergül Sivri Rahmin Alınması

çok doktor gezdim sürekli kanama oluyordu rahmin alınması gerektiğini fakat sürecin uzamasını istediler ağrılarımdan kurtuldum risk kalmadı sürekli kist ve miyon oluşuyordu başarılı bir ameliyat oldu tek kelimeyle harika güler yüzlü ilgili bir doktor

Op. Dr. Soner Taşar Diğer

2015 yılında kulağım tıkandığı için gitmiştim. Çok ilgili güler yüzlü bir doktor. Hemen kulağımı tıkayan şeyi bir cihazla çekip çıkartmıştı 10 15 saniyede. Tavsiye üzerine gitmiştim ve gerçekten çok sevmiştim kendisini.

• Eskişehir Devlet Hastanesi, Odunpazarı şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?
    Eskişehir Devlet Hastanesi, Odunpazarı şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: İç Hastalıkları Uzmanı, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanı, Anesteziyoloji Ve Reanimasyon Uzmanı, Kulak Burun Boğaz Doktoru, Genel Cerrah, Psikiyatrist, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı, Fizik Tedavi Uzmanı, Nörolog, Ürolog, Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı, Beyin Ve Sinir Cerrahı, Dermatolog, Radyolog, Acil Tıp Doktoru, Pratisyen Hekim, Kardiyolog, Göğüs Hastalıkları Doktoru, Çocuk Cerrahı, Kalp Ve Damar Cerrahı, Mikrobiyolog, Göz Doktoru, Biyokimya Uzmanı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru, Nükleer Tıp Doktoru, Nefrolog, Çocuk Psikiyatristi, Fizyolog, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Uzmanı, Radyasyon Onkoloğu, Göğüs Cerrahı, Gastroenterolog, Çocuk Hematolojisi Doktoru, Patolog, Çocuk Nöroloji Uzmanı, Diyetisyen (Beslenme Uzmanı).
  • Eskişehir Devlet Hastanesi, toplam 355 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Abdominal Ultrasonografi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Hemaferez, Jackson Pratt Dren, Laserasyon Onarımı.
  • Hayır, şu anda Eskişehir Devlet Hastanesi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
  • Eskişehir Devlet Hastanesi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskişehir Devlet Hastanesi ile iletişime geçmenizi öneririz.
  • Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskişehir Devlet Hastanesi ile iletişime geçin.
  • Toplam {​​number_of_opinions} hasta veya danışan, {​​clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {​​avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
  • Eskişehir Devlet Hastanesi adresi Yenidoğan Mahallesi Şehit Serkan Özaydın Sokak No:1 Odunpazarı şeklindedir.