Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi
Hakkımızda
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi
Arifiye Mahallesi Meşelik Kampüs Mevkii, Eskişehir 26000
n....s
Murat hocam 12.02.2024 tarihinde babamın mide ameliyatını gerçekleştirdi.Ameliyattan önce ve sonrasında gerek açıklamaları gerek güler yüzü ve davranışları ile bizi çok rahatlattı. Öğrenmek istediğimiz her şeyi rahatlıkla sorabildik ve detaylı bir şekilde bizi aydınlattı.Uzun ve zor bir ameliyat olmasına rağmen Murat hocanın uzmanlığı ,elinin mahareti ve ameliyat sonrası yakın ilgi ve takibiyle babam 1 haftadan daha kısa bir sürede kendisini toparladı.Allah ondan ve ekibinden razı olsun.
ö....ç
Murat hocam obezite ameliyatımı yaptı. Kendisi çok ilgili bir doktor. Süreçle ilgili bilgi verdi, kontrol etti sürekli. Çok beyefendi biri umarım hayatı kalbi gibi yüzü gibi aydınlık geçer. Sizi hiç unutmayacağım hocam çok teşekkür ederim her şey için. Hayatım değişti bambaşka biri oldum
lü...n
Selamlar. Yaklaşık iki ay önce eşim Muammer Maden sayın Murat Ulaş hocam tarafından wipple ameliyatı oldu bizim için çok zor bir süreç iken ilgi ve alakalariyla tedavimizi bitirip taburcu olduk. Hayatım boyunca bu kadar ilgili bir doktor ve ekibi ile karsilasmamistik bizleri çok memnun ve mutlu bir şekilde ağırladılar. Sıcak kanliliklari, halden anlamaları saygı ve sevgi dolu yaklaşımları samimi ve candan olmalari çok hosumuza gitti. Allahım yolunuzu açık etsin sizler gibi nice doktorların olmasını temenni ederiz. Ayrıca ekibinize , bizimle ilgilenen bütün hemşire arkadaşlara minnet borçluyuz her birine ayrı ayrı teşekkür ederim. Doktor arayışında olan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Tekrar herşey için teşekkürler haklarınızı helal edin Allaha emanet olun.
Görme şikayetim nedeniyle başvurduğum Doktor Mehmet Akif Bey, oldukça kibar bir şekilde karşılayarak ayrıntılı bir şekilde muayene etti. Birçok sorumu detaylı bir şekilde cevapladı. Ülkemizde böylesi değerli doktorların olduğunu bilmek gurur verici.
Murat hocaya safra kesesi ameliyatim için başvurdum. Oldukça ilerlemiş şikayetine rağmen süreci çok iyi yönetti. Gerek ameliyat gerek sonrasındaki dönemde gösterdiği ilgi ve alakadan çok memnun kaldım. Başka hastane ve doktorları da ameliyat öncesinde deneyimledim ve murat hocanın tecrübe ve mesleki yeterliliği sayesinde süreci sorunsuz atlatabildim. Kendisine tesekkur ediyorum.
tc...l
Eşim M.Yüksel'in by-pass ameliyatını oluşan tüm olumsuzluklara rağmen başarılı bir şekilde gerçekleştiren Sn. Prof. Dr. Bülent TÜNERİR hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz. Muhsin Yüksel
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi, Eskişehir şehrinde hangi alanlarda hizmet veriyor?Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi, Eskişehir şehrinde şu uzmanlıkları kapsayan geniş bir ekibe sahiptir: Aile Hekimi, Romatolog, Kalp Ve Damar Cerrahı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi hangi hizmetleri sağlıyor?Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi, toplam 125 hizmet sunuyor. Uzmanlarının sağladığı hizmetlerden bazılarını size gösteriyoruz: Abdominal Aort Anevrizması(Aaa) Onarımı, Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı, Alt Ekstremitelerde Venografi, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Anjiyografi, Anjiyogram, Anjiyoplasti, Anterior Mediastinotomi, Aort Anevrizmalarında Onarım Ve Kaldırma, Aort Kapak Replasmanı.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi adresine gitmek zorunda kalmadan online olarak randevuya katılabilir miyim?Hayır, şu anda Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi kurumundan nasıl randevu alabilirim?Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi bu adreste hangi zaman dilimlerinin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimlerinde hangi zaman dilimleri olduğunu size bildirebilmeleri için doğrudan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi kurumuna ne zaman gidebilirim?Müsaitliği kontrol etmek için doğrudan telefonla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi ile iletişime geçin.
Hastalar / danışanlar Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi hakkında ne düşünüyor?Toplam {number_of_opinions} hasta veya danışan, {clinic_name} hakkında gerçek ve dürüst bir görüş bırakarak buraya ortalama {avg_rating} yıldız (5 üzerinden) verdi.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi nerede?Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mediko Sosyal Merkezi adresi Arifiye Mahallesi Meşelik Kampüs Mevkii Eskişehir şeklindedir.
Eskişehir bölgesindeki İç Hastalıkları Uzmanı klinikleri
Eskişehir bölgesindeki Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktoru klinikleri